PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W204 c 250 cdı

gudikcik
04.05.10, 10:23
dTE-mDQ1oRs

enjektör sistemi yenilenen dehşet makine ;) artık Haziran ayından itibaren Türkiye yollarında da görebileceğiz. C 180 K almak istemeyen müşterilere özel Mercedes 50 adet türkiye için sipariş etmiş.

vmetin
04.05.10, 10:36
motor senin arabayla aynı galiba sadece turbosu büyük, yada çift turbo

gudikcik
04.05.10, 10:46
motor senin arabayla aynı galiba sadece turbosu büyük, yada çift turbo

aynı motor var. fark yok. turbolarda aynı.

serkan719
04.05.10, 14:40
Hafiflik var. Yani +Tork var

vee 100 km de 5.2 lt :)

tapari75
04.05.10, 18:37
fatih abi yakıtı 5.4 ten düşüremediyse ve bu araba 5.2 ise kesinlikle bu arabadan alır garajına ekler :)

gudikcik
04.05.10, 19:30
bıraksınlar yakıt konusundaki palavraları. murat mercedes , alperen ve copperfield ile aldığım 1 depo yakıt şu an 3/4 gösteriyor. gittiği daha 210 KM. Ekranda 7.9 Lt / 100 Km yazıyor E 250 CDI'da.

O değerlerin hepsi palavra.

serkan719
04.05.10, 19:32
bıraksınlar yakıt konusundaki palavraları. murat mercedes , alperen ve copperfield ile aldığım 1 depo yakıt şu an 3/4 gösteriyor. gittiği daha 210 KM. Ekranda 7.9 Lt / 100 Km yazıyor E 250 CDI'da.

ama W212 nin ağırlığı ile W204 bir mi ?

KAYAHANN
04.05.10, 20:09
Biraz klasik olacak ama beyaz renk w204 c250 cdi amg paket panoromik tavan = rüya :)

real_26
04.05.10, 20:11

abi istatistik davasındaki yakıt hesaplamalarının hepsi palavra kesinlikle katılıyorum...

farukcagsak
04.05.10, 20:48
c320'ye biniyon gozun daha c250 de :p bırak ne işin var yau :D

tapari75
04.05.10, 22:24
farukcagsak abi güzel yorumlamış olayı bak fatih abi :)neyse şaka bi yanada gebze buluşmasında led li sinyallerin gözümü alıyordu güzel araba kazasız belasız...

executive
04.05.10, 22:53
Fatih abi bu W212 lerle beraber çıkan 250CDI makine sorunlu deniyor sağda solda. Sen bir problem yaşamışmıydın o motorla?

tapari75
05.05.10, 01:24
exectuve fatih abinin motorla ilgili ufak bir parçasını serviste değiştirmişti diye hatırlıyorum mercedes ücretsiz değişim yaptırdı zaten sorunlu parça için onun dışında zaten uzay mekiği...

gudikcik
05.05.10, 09:24
Biraz klasik olacak ama beyaz renk w204 c250 cdi amg paket panoromik tavan = rüya :)

yıkaması çok zor. sürekli kirleniyor. renk seçimim iyi diyebilirim ama mükemmel değil. ben iridyum gümüşü aldım. paladyum gümüşü daha dehşet birşeymiş.

http://www.gaziantepsabah.com/uploadresimler/haberler/r_20090223100233_mercedes.jpg

c320'ye biniyon gozun daha c250 de :p bırak ne işin var yau :D

:p

farukcagsak abi güzel yorumlamış olayı bak fatih abi :)neyse şaka bi yanada gebze buluşmasında led li sinyallerin gözümü alıyordu güzel araba kazasız belasız...

avantgardeların hepsinde ledli sinyaller var. ama sadece sinyaller ledli. gerisi ampüllü.
w212 de tümü ledli. ampül yok.

Fatih abi bu W212 lerle beraber çıkan 250CDI makine sorunlu deniyor sağda solda. Sen bir problem yaşamışmıydın o motorla?

evet sorunlu. enjektörleri bozuluyor. yolda kaldı. bende murat usta ile servise gittim. yetkili servistekileri katliyama başlamaya hazırlanıyorduk ki çok korktular 4 enjektörü set halinde almanyadan sipariş edip yenisi ile değiştirdiler :) bizim çok sert kaya olduğumuzu anlayınca 4 enjektörü birden değiştirdiler ve yeni tip geliştirilmiş olan enjektör setinden taktılar. başkalarına sadece bozulanları aynısı ile değiştirip aracı servisten şutluyorlar.adam 1 ay sonra yine yolda kalıyor. 2inci sefer olunca geliştirilmiş setten takıyorlar. çünkü üçüncü kez aynı enjektör sıkıntısı olursa mercedes müşterisi dava açar diye korkuyor. bıçak kemiğe dayanıyor maliyetten bu sefer kaçmıyor. Çünkü eski enjektörün tane fiyatı 830 Euro. Yeni tip geliştirilmişin tane fiyatı 2178 Euro. ( KDV hariç)
şimdi 252-253 KM basıyor :D Bizzat denedim :) Eski halinden çok hızlı ve sessiz.

Ankarada ikamet eden giresunlu bir hemşerimde benden gördü ve E 250 CDI aldı. 3 kere bozuldu. Her seferinde tek enjektör değiştirmişler. Dava açacaktı. Uğraşma yanıma gel dedim. Yanında açtım servise telefonu derhal geliştirilmiş enjektör seti takın beni oraya getirmeyin dedim. Ertesi güne randevu vermişler. Geliştirilmişleri arkadaşımın aracına da takmışlar. Şimdi çok memnun.

Bilmeyeni açıkçası enayi yerine koyuyorlar. Sert muamele yapmaz isen işi de düzgün yapmıyorlar. Özelliklede M harfi ile başlayan satış ve yetkili servisi çok laçka. K bayisi M den biraz daha iyi diyebilirim.

executive
05.05.10, 18:24
evet sorunlu. enjektörleri bozuluyor. yolda kaldı. bende murat usta ile servise gittim. yetkili servistekileri katliyama başlamaya hazırlanıyorduk ki çok korktular 4 enjektörü set halinde almanyadan sipariş edip yenisi ile değiştirdiler :) bizim çok sert kaya olduğumuzu anlayınca 4 enjektörü birden değiştirdiler ve yeni tip geliştirilmiş olan enjektör setinden taktılar. başkalarına sadece bozulanları aynısı ile değiştirip aracı servisten şutluyorlar.adam 1 ay sonra yine yolda kalıyor. 2inci sefer olunca geliştirilmiş setten takıyorlar. çünkü üçüncü kez aynı enjektör sıkıntısı olursa mercedes müşterisi dava açar diye korkuyor. bıçak kemiğe dayanıyor maliyetten bu sefer kaçmıyor. Çünkü eski enjektörün tane fiyatı 830 Euro. Yeni tip geliştirilmişin tane fiyatı 2178 Euro. ( KDV hariç)
şimdi 252-253 KM basıyor :D Bizzat denedim :) Eski halinden çok hızlı ve sessiz.

Ankarada ikamet eden giresunlu bir hemşerimde benden gördü ve E 250 CDI aldı. 3 kere bozuldu. Her seferinde tek enjektör değiştirmişler. Dava açacaktı. Uğraşma yanıma gel dedim. Yanında açtım servise telefonu derhal geliştirilmiş enjektör seti takın beni oraya getirmeyin dedim. Ertesi güne randevu vermişler. Geliştirilmişleri arkadaşımın aracına da takmışlar. Şimdi çok memnun.

Bilmeyeni açıkçası enayi yerine koyuyorlar. Sert muamele yapmaz isen işi de düzgün yapmıyorlar. Özelliklede M harfi ile başlayan satış ve yetkili servisi çok laçka. K bayisi M den biraz daha iyi diyebilirim.

Fiyata gel ya...

Benim komple enjektörler 300tl BOSCH marka. :D

Aynen, sert muamele çoğu şeyi hallediyor. Fakat tam olarak hangi bayiler bilmiyorum ama Ankara'da K çok dandik. Arabayı götürmüştüm bir kere, otra havalandırma ızgarasını bozup verdiler. Eski olduğundan bir şey de diyemiyorum. M ile de iş yaptım çok, burada M daha başarılı gibi. Sadece servis için konuşuyorum bu arada, satışla henüz işimiz olmadı.:D

maximus
06.05.10, 19:47
ilk sorunlu araçlarda arıza çıkaran enjektörü değiştirmişler, sonra araç yine yolda kalıp servise gelince akıllanıp takım olarak değiştirmeye başlamışlar enjektör sorunuyla yolda kalanları. antalyada bu şekilde açıklama yaptılar bana.

gudikcik
06.05.10, 19:52
ilk sorunlu araçlarda arıza çıkaran enjektörü değiştirmişler, sonra araç yine yolda kalıp servise gelince akıllanıp takım olarak değiştirmeye başlamışlar enjektör sorunuyla yolda kalanları. antalyada bu şekilde açıklama yaptılar bana.

takım olarak değiştiriyorlar ama stokları tüketmek için geliştirilmemiş, fabrikadan çıkan enjektörleri takıyorlar.

Garanti süresi olan 3 yıl bitince peki ne olacak?

Mercedes tabiki geliştirilmişleri ortaya çıkartıp vatandaşa para ile satacak!.

Dipnot : MB TÜRK çıkışlı olanlar 3 yıl garantili. Galericilerin getirdiği 2 yıl garantili. ( Galericiler aracı 4 ay önce fabrikadan aldı ise fabrikadan çıktığı tarihten itibaren garantisi başlıyor demektir. Bu durumda araç size 6 ay geç geldi mi sizin geriye 1.5 yıllık bir garanti süreniz kalıyor)

muzurkedi
08.05.10, 17:09
fatih ne diyorsa doğrudur mengene gibi valla tuttuğunu kopartır ben öyle tanıdım :)

gudikcik
09.05.10, 00:48
fatih ne diyorsa doğrudur mengene gibi valla tuttuğunu kopartır ben öyle tanıdım :)

kimsenin hakkını yemem ama kendi hakkımı da yedirmem :)

holy.one
19.07.10, 14:25
c250 cdi la birlikte 4 matic opsiyonu gelecek..4 maticle birlikte 7G tronic standart olarak geliyor...

ayrıca 0-100 ü 7.0 saniye bu makinanın ve c220cdi dan farklı olarak biturbo dizel motoru var.. ve 7gtronic olduğu için baya ekonomik motor olacak gibi duruyor..:)

mercedes-190
19.07.10, 16:45

benimde resimdeki gibi bir w204 hayalim:)

http://img.fotoambar.com/img/00000/38380c3c1b587c8963d2c32b0b8594ff.jpg

http://img.fotoambar.com/img/00000/3bfb524e1745db9eefa5fdabbff5e621.jpg

gudikcik
19.07.10, 19:50
c250 cdi la birlikte 4 matic opsiyonu gelecek..4 maticle birlikte 7G tronic standart olarak geliyor...

ayrıca 0-100 ü 7.0 saniye bu makinanın ve c220cdi dan farklı olarak biturbo dizel motoru var.. ve 7gtronic olduğu için baya ekonomik motor olacak gibi duruyor..:)

kural 1 : 4 matic hiçbir zaman ekonomik olmaz.
Kurat 2 : 250 cdi'ın 4 çekeri 220 cdi iki çekerden yavaş olur. ( GLK 250 CDI kullandım 25 gün oradan biliyorum)
Kural 3 : 7g tronic'te hiçbir zaman ekonomik olamaz.

benimde resimdeki gibi bir w204 hayalim:)

kırmızısı da çok güzelmiş beee. E bay de amg sini gördüm acayip güzel duruyor. ama türkiyeye opak renkler beyaz haricinde getirilmiyor. talep görmüyor.