PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat mercedes ve gudikcik

alper_en
03.05.10, 14:28
Arkadaşlar geçen hafta cumartesi günü fatih yemeğe gelmişti istanbula bizde baya bir turtadık hatta bmw denedik o gün yemekte benim aracın şanzımanından yağ kaçırdığını söyledim fatihte izmite gel bir de orda bakalım dedi.
Bende cumartesi sabah İlkeri alıp bastım izmite hem çay kahve içelim hemde arabaya bir baktırayım zira burda benim ustam şanzımanın inmesi gerektiğini ama hiç gerek olmadığını sadece yağ ekleyerekte devam edilebileceğini söyledi bende başka birine daha gösterdim oda aynı şeyi demişti bende doğrusunu murat usta söyler diyerek yola çıktım.
Bismillah dedik köprüde ogs yi okumayınca 41 tl otobanda da okumayınca 40 tl ile güne başladık:)
İzmite indik fatih karşıladdı doğru murat ustanın yanına gittik çay demini alana kadar bi life çıkartıp bakalım dedi ve arcın altına girdiği gibi eliyle koymuş gibi yağ akıtan parçayı 15 saniye de buldu( abartı yok süre 15 saniye) ve şanzımanın falan asla inmesine gerek olmadığını söledi 2 telefon açtı ve parça adapazarı sanayide bulundu.
Sağolsun fatih hiç üşenmeden aldı bizi arabaya doğru adapazarına parçayı almaya gittik yol da ogs muhabbeti açılınca sağolsun kendi kgs sini verdi bu arada parçayı almaya w212 ile gidiyoruz:)
Biz çayımızı içerken murat usta arbayı halletti hatta diğer kusurlarını da bulup on numara olarak teslim etti bu arada benim arabanın roket kablosunu n çıkık olduğunu da farkedip onu da yaptı( ben psikolojik olarak arabayı rokete atıyormuşum ):):)

Ve dün sabah garaja gidip arabanın altına baktım ve 1 damla bile yağ bulamadım parçayı değişince gözle görülür derece arabanın çekişi arttı vites geçişleri kuzu gibi oldu bunca zaman neden gitmedim diye hayıflandım.

Allah hem murat usta dan hem fatihten hemde ilker den razı olsun hepsi dostluk nedir gösterdi bir yıldızın gölgesinde başlayan dostlukların nelere kadir olduğunu anlatmak için yazdım bunları.

kimse kimse ye durduk yerde bunları yapmaz hiç bir usta adapazarına parça almaya gitmez hiçbir kimse arabasını parça almak için 1 sene önce tanıdığı birine( bana ) tahsis etmez hiç kimse cumartesi uykusunu bozupta izmite çay içmeye gelmez...
Yani demem o ki arkadaşlar burada kurulan dostluklar çok özel ve çok güzel değerini bilip birbirimiz kırmayalım dostlarımıza sahip çıkalım......:D

Bu arada murat usta söylemeden ben söliyim de rezil olmayayım:D:D
Arabayla yola çıktık ben araba da 3 vites geçişi sayıyorum 4. yok.İlkere dedim ki bi say bakalım 3 galiba dedim ilkerde saydı ewet 3 dedi ama belki 4. vitese 150 atar dedi bizde basıyoruz 140 150 160 dördüncü vitese geçecek diye baktım böle olmayacak murat ustayı aradım murat gülme sakın ama bu araba galiba dörde geçmiyor dedim murat bi kahkaha patlattı kardeşim otomatikler 2 ye kalkar 3 sayoyorsan 4 e geçmiştir sorun yok ama ben bunu forumda anlatacam dedi:D:D

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp olduğu için ben anlatıyım dedim :D

copperfield
03.05.10, 15:07
Est.. Alper lafı bile olmaz vesile ile güzel bir gün geçirdik bundan sonra tamire Murat ustaya gidiyoruz ve beraber gidiyoruz :)
Valla arkadaşlar yüzü burada okuyacak diye demiyorum ama ben böyle mütevazi,güler yüzlü esprili,bilgili,işini iyi bilen,sorunu en kısa yoldan çözmek icin çözümler üreten bir usta görmemiştim.Tek kelimeyle helal olsun diyorum!İzmitte olanlar,İzmite yakın olanlar hiç tereddüt etmeyin aracınızdaki sorunlar için Murat ustaya gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Şahsen benim evime çok yakın servisim olmasına rağmen devamlı ona tamire götürmeme rağmen Murat usta kendine hayran bıraktırdı.Bundan sonra aracım Murat ustanındır.Zaten güncel sıkıntılar var en kısa zamanda Murat ustanın kapısını çalacam..
Aynı nezaketi ve fedakarlıgı sağolsun Fatihte gösterdi işini gücünü bıraktı hemen yanımıza koştu yetmedi aracıyla kaç km yol götürdü getirdi.
Bunu herkez yapmaz tek kelime ile gösterilen ilgi alaka için herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim..

gudikcik
03.05.10, 16:43
her zaman bekleriz. sorunun hallolmasına sevindim.

Enerji konferasımız vardı. Cmt-pazar olan konferans için cuma gününden haber verdiler sağolsunlar. pek aralarında kalamadım ama adapazarına da gitmeyi başardık. parçayı aldık döndük.

iyi olmuştur araba muthemelen.

güle güle bin arkadaşım.

günün anlam ve önemini belirten fotoğraf hiç yok mu? :)

alimurat
03.05.10, 17:16
güle güle bin Alperen abi.yalnız insan benide arar da beraber giderdik demi:D

karaaslanysn
03.05.10, 17:27
ayıptır söylemesi varya izmitliyim murat ustayı gördüm bir çok kez ya dükkanının önünden geçerken ya yolda bir yerde görüyorum devam ama şöyle oturup bir sohbet edicek imkan bulamadım ama en kısa zamanda dükkanına gidip çayını içicem bende hemde daha iyi tanışmış olurum işim gereği ancak yoğunluk bitti inş ilk fırsatta çayını içmeye gidicem bende

real_26
03.05.10, 18:45
vites olayı süpermiş abi :D:D
allah muhabbetinizi bozmasın :)

gudikcik
03.05.10, 18:53
ayıptır söylemesi varya izmitliyim murat ustayı gördüm bir çok kez ya dükkanının önünden geçerken ya yolda bir yerde görüyorum devam ama şöyle oturup bir sohbet edicek imkan bulamadım ama en kısa zamanda dükkanına gidip çayını içicem bende hemde daha iyi tanışmış olurum işim gereği ancak yoğunluk bitti inş ilk fırsatta çayını içmeye gidicem bende

hakikaten daha biz tanışamadık :)

xside
03.05.10, 19:31
güzel bi buluşma daha :)

orko76
03.05.10, 19:46
valla sizlere imrenmemek mümkündeğil.Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane

tapari75
03.05.10, 20:16
orhan bey olayı özetlemiş kısaca fakat gerçekten bu forumu bu yüzden seviyorum kim olursa olsun tanıdık tanımadık bir sual ettiğin zaman insana insan olduğu için değer veren üyelerimiz mevcut bunu sürdürmek çok güzel...

fevzi abimizinde dediği gibi güzel bir buluşma daha...

murat ustanın yanına bende en kısa sürede öncelikle çayını içmeye sonrada rolanti problemi ve 2-3 geçişi sorununu halletmeye gideceğim... gebze tarafında gitmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz...

230arif
03.05.10, 21:04
Geçmiş olsun abi. Murat ustamın elinin değdiği yerde sorun çözümsüz kalmaz evvel Allah.

gudikcik
03.05.10, 21:10
orhan bey olayı özetlemiş kısaca fakat gerçekten bu forumu bu yüzden seviyorum kim olursa olsun tanıdık tanımadık bir sual ettiğin zaman insana insan olduğu için değer veren üyelerimiz mevcut bunu sürdürmek çok güzel...

fevzi abimizinde dediği gibi güzel bir buluşma daha...

murat ustanın yanına bende en kısa sürede öncelikle çayını içmeye sonrada rolanti problemi ve 2-3 geçişi sorununu halletmeye gideceğim... gebze tarafında gitmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz...

E200 nickli arkadaşımız görmesin bu yazıyı. en başta o gelir. :)

tapari75
03.05.10, 21:29
uğur abiden bahsediyorsun sanıyorum fatih abi uğur abiye gidemedim zaten pazar günü ayıp oldu umarım izmite gelir benimle birlikte affettiririm kendimi :)

serkan719
03.05.10, 21:31
Hayırlı Olsun Güle Güle Kazasız Belasız...

Hoşgeldin Bu arada...

alper_en
03.05.10, 22:22
güle güle bin Alperen abi.yalnız insan benide arar da beraber giderdik demi:D

ehhh be kardeşim yine aynısı oldu:)
ne zaman gelsin gelinca arayacam demiştin
Allah nasip ederse 10 gün içinde bi tur daha yapacaz mutlaka alacam seni de..

alper_en
03.05.10, 22:23
Hayırlı Olsun Güle Güle Kazasız Belasız...

Hoşgeldin Bu arada...

hoşbulduk kardeşim ...

ugur
03.05.10, 22:24
uğur abiden bahsediyorsun sanıyorum fatih abi uğur abiye gidemedim zaten pazar günü ayıp oldu umarım izmite gelir benimle birlikte affettiririm kendimi :)

Rica ederim Cem.Kızmadimki sana,seni affedim..İstediğin zaman gel farketmez hazır kıta evdeyim ben..

alper_en
03.05.10, 22:24
Geçmiş olsun abi. Murat ustamın elinin değdiği yerde sorun çözümsüz kalmaz evvel Allah.

gelince seni sordum hemen
Fatih bu aralar yoğun dedi:)

Ama tam dediğin gibi oldu sorun kalmadı Allaha şükürr
burdakilere kalsa şanzuman inderecektin
Murat usta sayesinde zerimden 1 dünya yük kalktı
aracında sorun olanların gideceği tek adres belli...

tapari75
03.05.10, 23:02
Rica ederim Cem.Kızmadimki sana,seni affedim..İstediğin zaman gel farketmez hazır kıta evdeyim ben..

gelicem uğur abi ya cidden mahcup oldum ama arkadaşlarda günümü berbat etmediler sağolsunlar planları berbat ettiler ama yinede güzel bir gündü...

ayrıca muratusta konuşunca susup dinle her kelimede bilgi yüklü arkadaş şaştım kaldım :) gebze buluşmasında iyice anladımki mercedes bin içine bas marşa git gezmeye değil detaylı ve zevkli bir arabaymış :9

erdem325
03.05.10, 23:02
vay be :)
hic sasirmadim nedense, mbclubtr ailesinede boyle muhabbetler yardimlasmalar yakisir dimi ama ;)

230arif
03.05.10, 23:25
gelince seni sordum hemen
Fatih bu aralar yoğun dedi:)

Ama tam dediğin gibi oldu sorun kalmadı Allaha şükürr
burdakilere kalsa şanzuman inderecektin
Murat usta sayesinde zerimden 1 dünya yük kalktı
aracında sorun olanların gideceği tek adres belli...

aynen bu ara işlerim çok yoğun. bidahaki gelişinde inş. gelebilirim.