Orijinalini görmek için tıklayınız : 1976 w123 280 lpg
Herkese merhaba ben izmirden burak. yeni aldığım 1976 w123 280 imin lpg sistemi ile sorularım var.üzerinde aldesa sistem var. 35 kr yakıyo diye gaz ayarına girdik ekzostan çıkan gazların değerleri yüksekti gerekli ayarlar yapıldı. ne kadar yaktığına dair ölçüm yapamadım ancak, eskiden hızlı kalkışlarda 1 2 kere motor teklemişti sanki tüp biter gibi ayar yaptırdıktan sonra ise düşük devirlerde sık sık tekelemeye başladı. ayarı yaptırdığımız tamirhane üzerindeki kafanın ufak olduğunu söyledi lovata bayisi olduğu için daha büyük lovato kafalar önerdi ilerde sorun çıkması halinde.
Teklemenin altındaki neden nedir? gelen gazı çok mu kıstılar yoksa dedikleri gibi kafamı ufak geliyor?
280 kullananlarınız varsa kaç kuruş yaktığını paylaşmanızı istiyorum, bu sitenin varlığını sağlayanlara da teşekkür ediyorum.
arkadaşım öncelikle aracının yakıt durumu çok çok iyiymiş ayara bile gerek yokmuş doğrusu 200e 124 kasa aracım kmde 35 kuruş yakıyordu şimdi tekrar deniyorum bakalım kaç para yakacağım ama bence bahsettiğin kafayı değiştir 2.800cc bir araca yetmiyor olabilir...
Ben ne kadar basarsam basayım 25 krş u yukarı çıkmıyor çok şükür. 1983 230E.
bi 280 için 35 krş bence iyi bi yakıt. arabanı çok fazla kurcalatmamamanı tavsiye ederim.
adamına denk geldin mi kaz gibi yonarlar...
yakıtınız motorunuza göre bencede çok çok iyi ...
cevaplar için teşekkür ederim. benzinde yaktığının % 20 fazlasını yakıyo die hesaplarsam 30 kr olması lazım ama bazen kağıt üzerindeki hesaplar gerçek olmuyo sanırım=)
tekleme için ne düşünüyosunuz daha önce böle bi problem yaşayan var mı?
w126 MB260SE
04.05.10, 11:59
Herkese merhaba ben izmirden burak. yeni aldığım 1976 w123 280 imin lpg sistemi ile sorularım var.üzerinde aldesa sistem var. 35 kr yakıyo diye gaz ayarına girdik ekzostan çıkan gazların değerleri yüksekti gerekli ayarlar yapıldı. ne kadar yaktığına dair ölçüm yapamadım ancak, eskiden hızlı kalkışlarda 1 2 kere motor teklemişti sanki tüp biter gibi ayar yaptırdıktan sonra ise düşük devirlerde sık sık tekelemeye başladı. ayarı yaptırdığımız tamirhane üzerindeki kafanın ufak olduğunu söyledi lovata bayisi olduğu için daha büyük lovato kafalar önerdi ilerde sorun çıkması halinde.
Teklemenin altındaki neden nedir? gelen gazı çok mu kıstılar yoksa dedikleri gibi kafamı ufak geliyor?
280 kullananlarınız varsa kaç kuruş yaktığını paylaşmanızı istiyorum, bu sitenin varlığını sağlayanlara da teşekkür ediyorum.
Mercedes'e kaç motor olursa olsun LPG beynini OMVL'den başka tanımam...Başkası kaldırmıyor kaldırsada 2 sene sonra aracı yürütemiyor...
kerem terzi bu OMVL ne oluyor ? onu bilmiyorum ama büyük kafa takmak iyidir...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.