Orijinalini görmek için tıklayınız : Viraj demir ayağı
Arkadaşlar ben 89 model w124 300td'min viraj demir ayaklarıyla uğraşmaktan sıkıldım, sol taraf yine kopmuş, şimdiye kadar sağ 3 kere sol 2 kere kopmuştu, buralarda yollar bozuk ama bu kadar da olmaz ki, acil yardım.
resmetme imkanınız varsa yardımcı olunabilir;yapılan işlem hatalı olabilir mi acaba ?
Yok zaten takması basit bi parça 3 vidaya bakıyo viraj demirini sağdan solda asan ve kasaya bağlayan metal ayaklar.
tahminim bi yerden ksama yapıyor,böyle düşünme sebebim ise 300 D 123 kasada böyle bi sorun oldu liftte bakınca denge kollarından sıkışma yaptıgı için kırma yapıyormuş,eğer buna benzer bişey ise kolay olacağını düşünüyorum.
Geçmiş olsun, ufak bir problemdir inşallah.
Usta ne diyor?
Doğubeyazıt denen lanet olası yerde usta bulabilsem keşke :D
uzun bir demir üzerine 2 tane lastik bağlanıyor o demirden bahsediyosun.
uzun yıllar bozulmayan parçalardan dır.
Ankara da Olsanız Yardımcı olurdum..
işte o lastikleri tutan ve şaseye bağlayan ayaklar var, aah memleketim ankarada olsam keşke şark görevi son bir senem bi kurtulsaydım şurdan, murat ustam görür de yorum yapar inş.
Ankara'ya yolunuz düşerse benim servise de gidebiliriz, Serkan'ın da tanıdıkları vardır. İlla ki yardımcı olacak birileri bulunur yani.
0542 845 49 70 numaram. Ararsınız beraberce gideriz servise.
Ankaraya bi gelsem koçöz bekir usta, çalıkır selahattin usta falan çözerler mutlaka ama burda çözmem lazım ankaraya 3-4 ay daha gelemem heralde, gelene kadar 5-6 tane yedek mi alsam napsam :D
kayahan abi seni çok ii anlıorum :D ama dua et TR desin yine :D
kayahan abi seni çok ii anlıorum :D ama dua et TR desin yine :D
Yavru Vatan Nbr :D
Yavru Vatan Nbr :D
:D ei ei sizi sormalı ana vatan :D
:D ei ei sizi sormalı ana vatan :D
Sıcak walla ne olsun... :D
yan sanayi demir takıyorsundur ondan kırılıyordur.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.