Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes 200E Tavan Folyo Kaplama
Beyler diğer konularımda yazdığım gibi 89 model 200E var.Araba'nın rengi vişne kırmızısı.Arabada sunroof vardır.Tavanı folyo kaplatsam sizce nasıl olur.Ayrıca tavan'da biraz güneş yanıkları vardır.Sizce siyah folyo kaplatsam 2010-2011 Mercedeslerdeki gibi komple cam tavan gibi görünüm.
Ahmet Saraçoğlu
25.04.11, 00:52
bence şık olmaz , ama güneş yanıklarından boyatmadan kurtulmak istiyorsanız aracınızın renginde folylo kaplatarak orjinalliği bozmamış olursunuz.
bence şık olmaz , ama güneş yanıklarından boyatmadan kurtulmak istiyorsanız aracınızın renginde folylo kaplatarak orjinalliği bozmamış olursunuz.
+124
Resmini Çekip Boyatın.. Folyo Falan Tatmin Etmez...
Komple orjinal rengine kaplat arabanı bence.
önce fotoşopla bi yap bak güzel oluyorsa kaplatırsın,
aynı kafadayız :)
100-150 lira filan tutuyor, kendin yapabilirsen daha da ucuza gelir. Baktın olmadı sökersin..
(Boşa harcayacak ne kadar da çok paramız varmış)
aynı renk folyo olmaz. renk tutmaz.
Boyatın Kafanızdan silin.
Boyatın bence.Ban folyolu araçlardan boyalı arabalara göre daha uzak duruyorum.
bence de boyatması lazım ne o öyle folyo filan? Kim dedi yaptır diye, bi de fiyat yazmış 100-150 lira diye :D
boya işine bir türlü akıl fikir erdiremiyorum gitti aracın her tarafı çizik güneş yanıkları dolu adamlar boyattırmıyor soruyorum niye böyle biniyorsun orjinalliği bozulmasın ben aracın boyasıyla işim olmaz değişen olmasın yeterlidir..ben böyle düşünüyorum onca para ver göcük çizik güneş yanıklı bin mantıksızlık bence
aslında sadece tavanda parlak siyah folyo şık durabiliyor en azından uzaktan panoramik cam tavan hissi veriyor. Ama mat değil sırf bu cam görünümü vermek için üretilmiş özel tavan folyoları var.
sade bir otomobilde apaçi işi gibi de durmuyor kanımca
Merhabalar,
Güneş yanığının zımparalanıp kaplanması gerekir(Pürüzsüz bir yüzey, pütürsüz görünüm için), Düşünürseniz
3 Yıl Garantili,Ortalama 5-7 Yıl Ömrü olan, Uygulaması ve güneş altında sökülmesi kolay olan Hava kanallı Derin Siyah Folyo (HEXIS) ile biz kaplayabiliriz.
Fiyat Olarak 250 TL, zımparalanması için ise görmeden bir fiyat vermemiz mümkün değil kaportacımızdan bilgi alabilirsiniz..
Saygılarımla..
Merhabalar,
Güneş yanığının zımparalanıp kaplanması gerekir(Pürüzsüz bir yüzey, pütürsüz görünüm için), Düşünürseniz
3 Yıl Garantili,Ortalama 5-7 Yıl Ömrü olan, Uygulaması ve güneş altında sökülmesi kolay olan Hava kanallı Derin Siyah Folyo (HEXIS) ile biz kaplayabiliriz.
Fiyat Olarak 250 TL, zımparalanması için ise görmeden bir fiyat vermemiz mümkün değil kaportacımızdan bilgi alabilirsiniz..
Saygılarımla..
Mustafa Bey merhaba,
Sizinle bir iki kez çalışmıştık, komple suzuki motosikletimi karbon kaplamıştınız çok da güzel olmuştu elinize sağlık. O motoru İstanbul'a sattım ama motosiklet camiasında hala konuşuluyor o denli güzel olmuştu :)
Bu cam tavan folyosu sunroof'lu otomobilde nasıl olur sıkıntı yaratır mı acaba ?
Mustafa Bey merhaba,
Sizinle bir iki kez çalışmıştık, komple suzuki motosikletimi karbon kaplamıştınız çok da güzel olmuştu elinize sağlık. O motoru İstanbul'a sattım ama motosiklet camiasında hala konuşuluyor o denli güzel olmuştu :)
Bu cam tavan folyosu sunroof'lu otomobilde nasıl olur sıkıntı yaratır mı acaba ?
Merhabalar, evet hatırladım :) nasılsınız ?
kaplanması tabiki bir sorun yaratmaz kapladığımız araçların çoğunda sunroof vardı herhangi bir sorun yaşamadık şuana kadar :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.