Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar siz olsaniz neyapardiniz?
mersedesrecep
18.04.11, 22:00
Benim evlada genistaban lastik takmak istiyorum kapaklari bozmadan.benimkiler175/70/14 yanaklarda biraz dar olmasini istiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkur resimde eleye bilir seniz sevinirim
KursatMithat
18.04.11, 22:26
çok büyük tavsiye etmem abi . bende 245 40 18 lastikler war çamurlukları açmadan standart sürüş olmuyor . Çamurlukları açtırtmak zorunda kaldım . açtırtmakta yetmiyor küçücük taştan çukurdan geçsen cuuk diye oturuyor araba üstüne . buda aklıan gelebilecek herşeye zarar weriyor .ama görünüş dersen mükemmel :D
mersedesrecep
18.04.11, 22:44
Eyvallah dostum
hocam bence hiiiiç kaşınma beyaz yanak lastiğe devam .... haa illa falan filan olsun diyosan al bi 190 BENCE ona tak lastik...
KursatMithat
18.04.11, 22:49
hocam bence hiiiiç kaşınma beyaz yanak lastiğe devam .... haa illa falan filan olsun diyosan al bi 190 BENCE ona tak lastik...
yüzde yüz katılıyorum kardeşim . başının ağrımaması icin en güzel çözüm hic ellememek . yada 14lük yerine 15lik takmak ;)
mersedesrecep
19.04.11, 01:06
Birkere ben bu kasinti masinti. Laflari bana tuaf geliyor varsa fikrinizi alayim. Olur veya olmaz kisave oz oldu
Biz daha önceki 230.6'ımızda taktık abi. Malesef olmuyor, araç yolda geziyor. Tavsiye etmem,orjinallerine hemen geri dönmüştük.
kesinlikle tavsiye ediyorum yol tutuşu mükemmel...
çok büyük tavsiye etmem abi . bende 245 40 18 lastikler war çamurlukları açmadan standart sürüş olmuyor . Çamurlukları açtırtmak zorunda kaldım . açtırtmakta yetmiyor küçücük taştan çukurdan geçsen cuuk diye oturuyor araba üstüne . buda aklıan gelebilecek herşeye zarar weriyor .ama görünüş dersen mükemmel :D
Vesile ile aklımdaki planlarımdan birini rafa kaldırmış üstünü örtmüş oldum, teşekkürler Kürşat :D Yıldızıma zeval gelmesini göze alamam o her haliyle güzel :cool:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.