Orijinalini görmek için tıklayınız : 1995 w140 S 320 L ye hangi marka lpg takalım yardım!!!
w140 S 320 L 1995 model . hangi marka LPG sistemi taktıralım..nerde taktıralım..fiyat ne kadardır...Düzce ye en yakın en iyi LPG ci aranıyor..tavsiye ve önerilerinizi beklerim
Prins veya omvl.İkisi de güzel.
Starship Member
07.04.11, 20:28
Prins. :)
Prins veya omvl.İkisi de güzel.
düzce ye en yakın servisi varmıki ? nerede taktırcaz bu markaları
teleflex kesinlikle
nerde nasıl taktırcaz düzce ye en yakın servis nerde
Valla servisini bilmiyorum araştırmak lazım..
Starship Member
07.04.11, 20:58
Firma : Yıldız Otogaz
Adres : Sefa Sirmen San Sit. E / Blok No 37
Telefon : 0.262 335 24 47
Firma : Elbirlik Lpg
Adres : E-5 Karayolu Üzeri Elbirlik Tesisleri Köy İçi Mah 75 Nolu Sk. No 10
Telefon : 0.264 276 40 61
(Prins)
Vialle LPI
Teleflex
Prins
Omvl
BRC
Vialle LPI
Teleflex
Prins
Omvl
BRC
serkan senin araçta varmı lpg ? herhalde teleflex taktırcaz çoğunluk öle hmen hemen teleflex diyolar
teleflex gfi
fiyat hakkındA bi bilgi varmı
DOGANAY6154
08.04.11, 08:51
düzceli arkadaşım sakarya elbirliğin mrcz üzerindeki çalışmalarının başarısız olduğunu duyuyorum bendede aynı sorun var
daha önceki aracımda ayar için göndermiştim bi BAŞKA bayiye oarasıda beni arayıp soruyo beyin nerde diye...ama elbirlik le bire bir muhattapliğim olmadı ....prinsi diyolar fakat bu bölgede ilk defa duyuyoruz bu marka yı
düzceli arkadaşım sakarya elbirliğin mrcz üzerindeki çalışmalarının başarısız olduğunu duyuyorum bendede aynı sorun var
daha önceki aracımda ayar için göndermiştim bi BAŞKA bayiye oarasıda beni arayıp soruyo beyin nerde diye...ama elbirlik le bire bir muhattapliğim olmadı ....prinsi diyolar fakat bu bölgede ilk defa duyuyoruz bu marka yı
ada da brc bayi varmı ? fiyatlar epey yüksek.artık en uygunu bulup anlaşana dek aramaya devam..atikerci 1300 tl dedi bana telde..6 silindire..şaşırdım..ama problemi gaz yetiştiremiyomuş yüksek devirde.. sanırım brc olur...
DOGANAY6154
11.04.11, 00:22
selam milano diyor ustam kendi aracınada o markayı taktırmış yakıtta da ekonomik olduğunu söylüyor...
selam milano diyor ustam kendi aracınada o markayı taktırmış yakıtta da ekonomik olduğunu söylüyor...
fiyatı ne kadar ??
ben kullanan olarak değil ama almanya mercedes sitesinde tartarini fabrika çıkışı takılıyor.mercedes güvenmişse vardır bi bildiği...
bence sakaryadan başka bir yerde elletme aracını derim abi.. biz aracın bütün bakımlarını orada yaptırıyoruz.. ben daha yeni lavota beyin taktırdım tek diyaframlı.. arabamın yürüyüşü gidişi gaz yemesi herşeyi değişti. eğer istersen sana oranın telefon numarsını verırım arayıp konuşup sorarsın.. ben 250 tl ye taktırdım (italyan lavota)..
[QUOTE=Melih92;74365]bence sakaryadan başka bir yerde elletme aracını derim abi.. biz aracın bütün bakımlarını orada yaptırıyoruz.. ben daha yeni lavota beyin taktırdım tek diyaframlı.. arabamın yürüyüşü gidişi gaz yemesi herşeyi değişti. eğer istersen sana oranın telefon numarsını verırım arayıp konuşup sorarsın.. ben 250 tl ye taktırdım (italyan lavota)..[/QU
231 hp motor..gaz yetiştirmesi içinbüyük kit lazım
[QUOTE=Melih92;74365]bence sakaryadan başka bir yerde elletme aracını derim abi.. biz aracın bütün bakımlarını orada yaptırıyoruz.. ben daha yeni lavota beyin taktırdım tek diyaframlı.. arabamın yürüyüşü gidişi gaz yemesi herşeyi değişti. eğer istersen sana oranın telefon numarsını verırım arayıp konuşup sorarsın.. ben 250 tl ye taktırdım (italyan lavota)..[/QU
231 hp motor..gaz yetiştirmesi içinbüyük kit lazım
çift diyafram takılacak o zaman fıyat bırazdaha artıyor abi işte.. ben örnek verdım sadece sen nasıl ıstersen oyle takıyorlar..
[QUOTE=w201;74373]
çift diyafram takılacak o zaman fıyat bırazdaha artıyor abi işte.. ben örnek verdım sadece sen nasıl ıstersen oyle takıyorlar..
yaptırcaz artık..müsait bi zamanda..brc ile konuşmuştum..2400 dediler .2300 indiler.. 2000 verdik :) anlaşamadık :) artık müsait bi zamanda bakıcaz yine para akışına göre
kardeş tartarını diyo mercedes amca biraz laf dinle....
yagizalper
19.04.11, 17:27
arkadaşım mercedesin 5tane servisine sordum brc yi önerdiler bende 4 gün önce taktırdım. 6 silindir oldugu için başta 2200 tl dediler pazarlıkla 2000 tl ye düştüler. Sonuç olarak istanbul- Ankara arası test ettim ve performans aldığım gazın markasına göre değişti. Ve memnun da kaldım.
arkadaşım mercedesin 5tane servisine sordum brc yi önerdiler bende 4 gün önce taktırdım. 6 silindir oldugu için başta 2200 tl dediler pazarlıkla 2000 tl ye düştüler. Sonuç olarak istanbul- Ankara arası test ettim ve performans aldığım gazın markasına göre değişti. Ve memnun da kaldım.
brc en büyük kit 6 silindir 2400 dediler...2000 tl peşin dedik 2300 dediler bizde takmadık..şu aralar zaten fırsatta yok.ama en kısa zamanda takılcak benzine devam o gün ekadar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.