Orijinalini görmek için tıklayınız : merkezi kilit pompası arızası
selam arkadaşlar bende 97 e 200 var aracın söför kapısı hariç iç ışıklara diger kapılar kumanda etmiyor burda mercedes elektiriginden anlayan bir usta arka kotugun altındaki kapılara vakum veren pompanın arızalı oldugunu söyledi tabi bu arada kapı anahtalarını kontrol etti servis makine ile tespit edemedi tüm tesisatı kontrol edilecek belki 1veya 2 gün kalacak dedi konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler
asynchronous
03.04.11, 00:20
Bildiğim kadarıyla kapı kilitleri hava basıncı ile kontrol ediliyor. Arka koltuğun altında merkezi kilit pompası var onu kontrol etmek gerekebilir. Kapılara giden borularda tıkanıklık olabilir ya da pompa yeterli hava basıncını sağlayamıyor olabilir. Deneyimli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır. Keyifli forumlar.
araç içerisinde kapı kilitleme anahtarı var mı? var ise o anahtardan açıp kapatıyor mu kapıları?
HAYALET KRAL
04.04.11, 10:01
o sorunla bende uğraşıyorum arkadaşım 2 gündür. c180 lerin vakum motoruı bagajın sağında döşeme altında oluyor. arıza onda diye biliyoruz şuan söktürdüm tamir varsa olcak yoksa alacaz yenisini... tesisatta kaçak yoksa direk vakum motoruna baktır derim.
evet benim 210um'da da arızalıydı aldığımda, ben tamir yoluna gittim, 97 olması avantaj arabanın, yedek anahtar yaptırmak çok kolay sadece immo çipini kopyalayıp yeni yapılan anahtarın içine koyularak yeni yapılan anahtarla kapıyı mekanik olarak açıp motoru çalıştırabiliyorum, merkezi kilit pompam da çalışıyor şu anda, ama bozulsa bile yolda kalma durumum yok yani, 96larda daha zor oluyomuş ustanın dediği, ama sürücü kapısındaki kilidi söktürüp şifreleri bi temizletsen çok yararı oluyo.
HAYALET KRAL
07.04.11, 11:16
evet vakum motoru tamir oldu çok şükür çalışıyor. diyafram körüğü yırtık ve bulamadık o küçük lastiği. bagaj merkezisi iptal ettik. kapılarda çalışyor. motorun devrelerinde bi sıkıntı varmış halloldu...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.