Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil c200 kumanda
Aracımın kumandası bozuldu pilleri yeni değiştirdim ama kapıları açılmıyor ne yapabilirim
Aracımın kumandası bozuldu pilleri yeni değiştirdim ama kapıları açılmıyor ne yapabilirim
immobolizerli orjinal kumanda ise ankarada kilitçiler kumanda yapıyor.
sonradan takma ise alarmcılar yapıyor.
teşekkürler orjinal kumanda kilitciye giitim ama yapamadı yetkili servis 200 euro istiyor ankarada orjinal kumanda yapan yer varmı bildiğiniz?
teşekkürler orjinal kumanda kilitciye giitim ama yapamadı yetkili servis 200 euro istiyor ankarada orjinal kumanda yapan yer varmı bildiğiniz?
emek oto elektronik
yukarı ayrancı
Eğer sorun kumandadaysa ucuza halledilebilir belki ama sorun alarmın beyin kısmıysa emek elektroniğinde 200€dan aşağı fiyat vereceğini sanmıyorum
Şaşmazda Bunu Yapanlar vardı. isimleri hatırlamıyorumda yerlerini biliyorum.
sorun kumandada şimdilik çalışır hale getirdik ama bitane yedekyaptırmam gerekir emek elektronik 400 tl istedi
ostimde biryerde 250 tl dediler ama entegreyi kopyaladığı için iki kumanda aynı anda çalışmıyor
Eğer sorun kumandadaysa ucuza halledilebilir belki ama sorun alarmın beyin kısmıysa emek elektroniğinde 200�dan aşağı fiyat vereceğini sanmıyorum
Şaşmazda Bunu Yapanlar vardı. isimleri hatırlamıyorumda yerlerini biliyorum.
tarif etsen bulmaya çalışırım yada müsait bir zamanda buluşalım beraber gidelim
tarif etsen bulmaya çalışırım yada müsait bir zamanda buluşalım beraber gidelim
ŞAŞMAZ-Beştaşlı Anahtar ve Emniyet Sis.San.Tic.Ltd.Şti.
YeşilÇam San. Sitesi D.Blok 2507 Sok. No:100 Şaşmaz-Etimesgut/ANKARA
*Telefon: (0312) 278 02 17
*Telefon: (0312) 278 51 71
*Fax: (0312) 278 51 81
*Acil: (538) 398 34 34
teşekkürler
Rica Ederim.. işin görülsünde.. ne mutlu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.