Orijinalini görmek için tıklayınız : Milyon dolarlık hurdalık..
W114_BURAK_
17.03.11, 18:43
Ben orda olmalıyım yaw. 1 hafta çıkmam ordan cıkamam daha doğrusu. O araclar burda olsa milyonlar eder ama orda hurda, fiyatları 500-3000 dolar arası satılıyor... Ağlamak istiyorum uleeen.. :D:D
Pogf9tzWBNk
Şaka gibi :)
Adamlardaki hurdalıga bak..Burda olsa kimse yaklaşamaz..
Kim demiş yaw burası hurdalık diye...
Kelimanin tam anlamıyla bittim bittim. Nerden buluyorsun ya burak bunları :D
W114_BURAK_
17.03.11, 19:20
Kim demiş yaw burası hurdalık diye...
Kelimanin tam anlamıyla bittim bittim. Nerden buluyorsun ya burak bunları :D
Ne biliyim üstat bulmaz olaydım moralim bozuldu :)
W114_BURAK_
17.03.11, 19:22
Bu herif daha sonra 3. görünen gri w114 coupeyi restore etmek için satın alıyor :(:(
O değilde ordaki HURDA! araçları burda koleksiyonluk araçlar diye satıyorlar..
Aralarında ne dolu aletler var. Adamlar eski araçları bile kamçı gibi duruyor ya!
adını düzelttim.
Hakketen neymiş yaa.
W114_BURAK_
17.03.11, 19:52
adını düzelttim.
Hakketen neymiş yaa.
Eyvallah :) Arabaları görünce hayata küsmüşüm elim ayağım boşalmış kendimden geçmişim hastanedeyim şimdi zor kendime geldim :p
Allah korusun tabi şaka, Hepsi koleksiyon statusune girer bunların AB'yi bu yüzden istiyorum işte usta alıp gelecen 3-5 tane :)
Burda benim arabayı satıp orda bi coupe bide en baştaki beyazı alırdım heralde :)
ulan türkiyede bu kadar temiz tofaş bile bulamazsın be adamlar hurdaya koymuşlar. yuhh
Türkiyede temiz araba bulmak zor zati..
türkiyede temiz araba bulmak zor zati..
+124
x.delikan.x
17.03.11, 21:20
sondaki beyaz aracın üzerinde daytonlar vardıı..!! ahh be hemserimm cürütüyosunuz o jantları yazık günahh :)
w126 MB260SE
17.03.11, 23:39
Ben böyle işin.....
Starship Member
18.03.11, 00:31
Ben de.
W114_BURAK_
18.03.11, 08:06
Herkezin morali bozulmuş :) Ben izlerken içim gitti valla..
sondaki beyaz aracın üzerinde daytonlar vardıı..!! ahh be hemserimm cürütüyosunuz o jantları yazık günahh :)
Daytonları gördüm ilk izlediğimde fark etmemiştim gıcır gıcır bide haa :)
W114_BURAK_
18.03.11, 08:15
Adamın gevşek gevşek konuşmasından ve araçların %90'nının amerikan versyonu olmasından anladığım kadarıyla amerika burası değilmi plakadan anlayan varmı?
Bu arada sonlara doğru cıkan kırmızı jaguarda bitirdi beni yani.. Way arkadaş yaaa..
asigiresun
18.03.11, 15:38
Ya usta bunlar ne güzellik böyle. Paylaşım için çok sağol
slm burası nostalji cenneti olmalı saol paylaştığın için
x.delikan.x
19.03.11, 01:10
:) :)
elsoberano
19.03.11, 11:47
güzelim arabaları hurda diye atmışlar
arkadaşlarr hurdalık değil orası biz arada bir yazışıyoruz bu adamla hatta vidoda benimde 2 yorumum var bu arkadaş bayaa meşhur amerikada.
alıp satıyor bunları genelde de clasic mersedes satıyor geçen ay bir 126 sattı 560 dı galıba inanılmaz bir arabaydı servis defteri bile tam tutulmuştu mersedes servisinde yapılmış bütün bakkımlar kendide şaşırmıştı birde kırmızı w123 280 ce satttı videoyu çekerken millet bayaa rahatsız ediyordu oda muhteşem bir clasicti.
Tabii orda burdakı gibi değil fiyatlar burda bi 115 e verilen parayla orda 2003 model bir araba alınıyor rahatlıkla keşke orda olsak yada eskisi gibi getirmek mümkün olsa..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.