Orijinalini görmek için tıklayınız : pug 508
Peugeot 508, 508
güzel otomobil hoşuma gitti.407 den büyük 607'den küçük.İkisinin arası olarak
konumlandırıldı galiba.Tasarımı sportif pug çizgilerinde devam ederken üst sınıfın verdiği büyük ölçülerin
oturaklığı var ama arkası insignia'yı hatırlattı çıtırdan.Zengin motor seçenekleri var.
Özellikle dizel amrial 2.2 lt 204 hdi fab çıtır yüklense ne olur düşünmeden edemedim.Ama stock halide
oldukça tatmin edicidir heralde.Donanım paketi zengin gözüme çarpan 4 bölgeli klima oldu bu sınıfta başka
hangi araçta vardı? Ama lansman fiyatları daha iyi olabilirdi.
kim ne derse desin peugeot güzel araba.
Starship Member
17.03.11, 00:22
407 Coupe favorim. :)
bence sınıfının we parasının arabası degıl
eğer corsa parasına 307 alıyorsan bence parasının arabasıdır. ayrıca 307nin içine alışan diğer arabalarda rahat edemiyor o kadar ferah ve geniş.
EE mehmetali bi de resmini koysaydın da görseydik nasıl arabaymış, ben hiç sokakta falan görmedim
Starship Member
17.03.11, 17:35
306 GTI'dan dolayı biraz severdim Peugeot'yu, 407 SW 2.0 HDI ile biraz daha sevmiştim, ta ki 407 1.6 HDI kullanana kadar.
406 coupede bir ara favoriydi.. :)
406 coupede bir ara favoriydi.. :)
Evet...
Evet...
Birde hep sarı olurdu en azından istanbulda gördüklerim öyleydi..
Birde hep sarı olurdu en azından istanbulda gördüklerim öyleydi..
Ben sarıya az rastladım ama araç bir zamanlar çoktu...
O kadar çok sarı 406 coupe vardı ki tek renk üretim sanıyordum..
Halen arada görürüm yine sarı :)
Bizim buralarda pek yok artık...
407-307 çok görmeye başladım bu aralar..
Dizel araçlara yoğunluk arttı....
Benzin fiyatlarından dolayı dizele yogunlaşma oldu tabii..
Valla o fiyatlar benide dizel'e doğru yöneltiyor..
Valla o fiyatlar benide dizel'e doğru yöneltiyor..
:):)
Herkes düşünür oldu..
207 gtı da güzel isteklere göre degişir tabi..
Starship Member
20.03.11, 13:34
306 GTI'dan dolayı biraz severdim Peugeot'yu, 407 SW 2.0 HDI ile biraz daha sevmiştim, ta ki 407 1.6 HDI kullanana kadar.
Arkadaşlar 2 gündür 407 1.6 HDI kullanıyorum, 190 bin km'de tamamen orjinal. Bu araba resmen yakmadan gidiyor, bir arkadaşımın aracı ama bunlardan almayı bile düşünüyorum. 508'de yakıt ve donanımda böyleyse alınabilir.
luciferswiss
21.03.11, 01:30
bence sınıfının we parasının arabası degıl
aynen katılıyorum :) kalite meselesi..
peugeot direksiyonundan kaybediyor bir kere... hiç estetik yok... uyuz oluyorum... ayrıca bir arkadaşımda 1.4 206sw vardı hiç mi hiç gitmiyordu... ama 306 GTI 6 ileri favorim.
Starship Member
21.03.11, 12:43
O da çok gidiyor, bilmeyene sakat. :D
luciferswiss
21.03.11, 17:23
çok gitsin az gitmesin :)
Güvenlikte,konforda,performansta ve yol tutuşta önemli.. :)
Peugeout'a binmeyi hiç düşünmedim...Nedense herkes kötülüyor..Tabi bakılan arabalar ayrı...
Starship Member
21.03.11, 18:22
Yakıt probleminiz varsa, ufak araba sevmiyorsanız donanım istiyorsanız 407 bence çok uygun. 26-27 bin lira civarında düzgün 1.6 HDI Comfort var. Hem az yakıyor hem fiyatına göre donanımı çok iyi.
Peugeout'a binmeyi hiç düşünmedim...Nedense herkes kötülüyor..Tabi bakılan arabalar ayrı...
:D
Fransız ondan mı acaba... :rolleyes:
:D
Fransız ondan mı acaba... :rolleyes:
Bilemiyecem valla..Bizim burada bir 406 var..En fulu ve beyaz..Sadece yıkanır...Durduğu yerde olmadığını görmek bayramdan bayrama ve çok nadirdir...Yıkanır temizlenir ve yatar...Ne kadar kötülerlerse kötülesinler satarsa şimdi gider alırım..Bakılan araçlar bir ayrı oluyor ve kupon araç ne olursa olsun elinde kalmıyor..
Temiz araç herzaman başkadır..
Zati araçın temizliğine vs dikkat edilince bakılırsa elde kalmıyor mutlaka alıcısı cıkıyor..
eski 406 kullanıcısıyım allaha yakın bana uzak .kendini seven bulaşmasın
Şikayeti olanlarda mevcut tabi..
Ben bulaşmayı düşünmüyorum.. :)
Şöyle 97 98 w210 e200 al bunu alcağına. Her yönden döver bunu bence.
508i bir tanıdıgım 67 milyara fulll+full olarak satın aldı arabada yok yok ama bence konfor yok vites geçişleri duraksamalı yani hiç hoş değili manuel araba daha hızlı vites değiştirir bu kesin özellik konusunda gelince içi gerçekten lüks havası verilmiş ama bence lüksde değil bir kere kullanmayla bu kadar laf söylemiyorum haftada enaz 3 gün binip kullanıyorum o aracı yakıt konusu tatmin edici 1 depoyla 1200 km yol gitti uzun yolda
ercan adas
30.07.11, 00:47
Fransızlar işine baksın kalitesiz gösterişli arabalarla göz boyuyorlar.
kapımın önündeki park yerine yazık
I Love German StyLe
Gökteki Yıldızı Tanrı Yerdekini Biz Yarattık Gardaaşş..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.