PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : w210 E 200 3500-4500 DEVİR ARASI GAZ YEMİYOR

elsoberano
25.04.10, 17:46
Selam arkadaşlar 96 e 200 elegance aracım.3500-4500 arası benzinde kullanımda araba bu devir aralığna geldiğinde sanki gaz yemiyor gibi oluyo ve daha sonra düzeliyo sanki bi anlık bi yıkğılma oluyo ama daha sonra devam edip kesici devreye girene kadar gaz yiyor.birde yüksek devirlerde vites değiştitirken vitesi büyükttüğümm andailk 1-1,5 saniye gaz yemiycek gibi oluyo ama düzeliyo sanayiye gitmeden size sormak istedim acaba neden olabilir?sanayiye gittiğimde klasik cewaplar alıcam gaz kelebeği,hava akışmetresi... deneme yanılma yaptırıp parça değiştirmekten sıkıldım.vereceğiniz cewaplar için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.

tapari75
25.04.10, 20:31
konu hakkında muratmercedes isimli üyemize danışınız... arkadaşlar gerekli bilgileri verecektir... sizi yanıltmak istemiyorum klasik cevaplar sanayideki gibi çünki.

farukcagsak
25.04.10, 21:06
ateslemede kaçak olabilir murat usta daha iyi bilir ama bi elektirik tesisatına baktırın buji buji kabloları ve atesleme bobinde sorun varsa dediginiz problemler olabilir.

elsoberano
25.04.10, 21:19
ateslemede kaçak olabilir murat usta daha iyi bilir ama bi elektirik tesisatına baktırın buji buji kabloları ve atesleme bobinde sorun varsa dediginiz problemler olabilir.

aslında beniö aklıma gelende buji 1. bujide değiştirirken sanki buji kablosunun ucu yanmış gibiydi ama çalışıyo şimdilik idare eder dediler

farukcagsak
25.04.10, 21:26
aslında beniö aklıma gelende buji 1. bujide değiştirirken sanki buji kablosunun ucu yanmış gibiydi ama çalışıyo şimdilik idare eder dediler

işte idare ediyo oda :) bence hiç ustaya felan gitmeden buji kablolarını takım olarak bi degistir sonra bobine bujiye bakarsınız muhtemelen duzelecektir.

elsoberano
25.04.10, 21:40
orası doğru ustalar deminde dediğim gibi onu söyleyince idare eder diyolar ama gaz kelebeği yada hava akış mettresi desem tamam onu kabul ediyolar geçen başıma bi olay geldi sonucundan emin olmadan paylaşmak istemedim kuzenimde 306 war araba sürekli su eksiltiyo yolda giderken bişey yok ama durduğunuz zaman hele birde motoru stop edince radyoterdeki bütün suyu boşaltıyo aracın çekişinde çalışmasında en ufak bi anormallik yok Ankarada gezmediğimiz sanayi kalmadı bir çok pejo servisi dahil hepsi conta yakmış dedi en az çıkaran 600tl masraf (oda kapakta bişey yoksa diye söyledikleri fiyat)hortumda şişme yoktu ve dediğim gibi çekişte rampada çalışmada en ufak bi anormallik yok bende inatla bütün servisleri gezdim abartmada 10 yer kabutu açıyo kapatıyo conta diyo hemen karalisteyi hazırlıyo tam demekki conta derken bi tanıdık vasıtasıyla ford servisine yönlendirdiler usta tanıdık gelsin bide ben bakıyım demiş adam baktı hava yapmış dedi radyoter kapağı deforme olmuş ben havasını alıyım bide kapak takalım hiç bişey olmaz ne contası dedi toplam 20tl 2 hafta arabayı denek uzun yola gitti geldi gerçekten problem çözüldü ufak çözümlere artık kimse bakmıyo direk en kötü düşünülüyo eski 300 d de olduğu gibi dene yanılma yüzünden bi çok parça değiştirdim gereksiz yere bu aracımda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum görüşlerimizi paylaştığımız her konuda yardım alabildiğim böyle bi formu kuran tüm arkadaşlara ve vakit ayırıp sorularıma cevap veren tüm mercedes benz severlere teşekkür ediyorum saygılarımla.

elsoberano
25.04.10, 21:45
konu hakkında muratmercedes isimli üyemize danışınız... arkadaşlar gerekli bilgileri verecektir... sizi yanıltmak istemiyorum klasik cevaplar sanayideki gibi çünki.

muratmercedesin bu konu daki düşüncelerini öğrenebilirsem çok mutlu olurum.

elsoberano
25.04.10, 23:02
Murat ustam bu konuda acil cevabını bekliyorum.

serkan719
25.04.10, 23:29
Bobinlerde Sorun Olmasın...

Pazartesi gel Baktıralım Kardeşim. Gideceğin yer yoksa...

farukcagsak
26.04.10, 11:19
murat usta yogun ve internette problem yasıyorum demişti gecen bulusmada modem arızalıymıs sanırım istersen arayıp danısabilirsin. 0262 335 38 34

elsoberano
26.04.10, 14:54
faruk çağsak ilgin ve cevabın için teşekkür ederim

farukcagsak
26.04.10, 14:56
ben tesekkur ederim inş. çok basit bi şekilde sorununuz cozersiniz.sonuctan bizleri de haberdar edin ;)

elsoberano
26.04.10, 14:59
Bobinlerde Sorun Olmasın...

Pazartesi gel Baktıralım Kardeşim. Gideceğin yer yoksa...

serkan krak keçesini yaptırdım 2 hafta önce tekrar bi yağ kaçağı oldu yapan servise tekrar gidicek araba hafta içi ben okuldayım ancak babam ***ürebiliyo gidince onu bi sor dedim ama basit bişey değilde yine motordaki tüm parçaları saymaya başlarlarsa hiç bişey yaptırma dedim o zaman sana haber veririm senin tavsiye ettğin ustaya baktırırz ama buji kablosu seçeneğini ilk başta değerlendircem ama farukçağsağında dediği çok mantıklı geldi dediğim gibi ilk buji dışna ateş vermişti kablonun uc yanmış ama çalışıyo değiştirmeye gerek yok dediler onunla ilgili bi kontrol ediyim bakalım.