Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren pedalı
copperfield
22.04.10, 21:34
Arkadaşlar 2 gündür aracımın fren pedalına basınca ve bırakınca lastik havası iner gibi tıslama geliyor.Belli bir süre sonra kesiliyor ses.Daha önce böyle bir ses yoktu belki vardı azdı bilemiyorum.Bu nedir?neden olur? Nihayetinde hayati önem taşıyan kısım araçta.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
araba çalışmazken mi geliyo...
Arkadaşlar 2 gündür aracımın fren pedalına basınca ve bırakınca lastik havası iner gibi tıslama geliyor.Belli bir süre sonra kesiliyor ses.Daha önce böyle bir ses yoktu belki vardı azdı bilemiyorum.Bu nedir?neden olur? Nihayetinde hayati önem taşıyan kısım araçta.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
İlker abicim biraz üzücü bir yorum olacak ama mercedesten önceki aracım opel de aynı sorun oldu tıs tıs ses geliodu,merkezi fren pompası(kazanı) değişti sıkıntı kesildi umarım bu kadar büyük bir sorun değildir abicim...
copperfield
22.04.10, 21:46
diyorsun :( off yine masraf çıkıcak sanırım başıma :S
Herkez aynı düşüncedemi acaba?
İlker abicim biraz üzücü bir yorum olacak ama mercedesten önceki aracım opel de aynı sorun oldu tıs tıs ses geliodu,merkezi fren pompası(kazanı) değişti sıkıntı kesildi umarım bu kadar büyük bir sorun değildir abicim...
westinghouse dan geliyo olmasın o ses.
w126 MB260SE
22.04.10, 21:48
Fren Merkezi yada Western House...
İnş. Fren merkezidir 200 lirayla kurtarırsın abi...
diyorsun :( off yine masraf çıkıcak sanırım başıma :S
Herkez aynı düşüncedemi acaba?
Peki Frende Zayıflık varmı..
copperfield
22.04.10, 21:59
frende bir değişiklik yok hatta bir ara fazla sert gibi oldu demin yoldan geldim.ses 2 gündür dikkatimi çekiyor sanki fazla havayı atıyor gibi bir süre sonra kesiyor basınca yine tıslıyor bırakınca tıslama kuvvetleniyor ve bi 1-2 dk sürüyor ve susuyor..
westinghouse dan geliyo olmasın o ses.
gavur isimleriyle ne uğraşıosun serkan :) fren merkezi o kadar ;) ilker abi inş çok bişi değildir...
gavur isimleriyle ne uğraşıosun serkan :) fren merkezi o kadar ;) ilker abi inş çok bişi değildir...
Bana Fren Merkezi Dersen Aklıma Başka Bişeyler gelir.
ama westinghouse dediğinde akla gelen parça belli :)
copperfield
22.04.10, 22:12
İnşallah :(
ilker bey tahminime göre fren hortumlarında kaçakta olabilir bi kontrol ettirmek lazım...
copperfield
22.04.10, 23:47
Teşekkürler bilgi için herkeze yarın tamirciye bir gösterecem insallah büyük bir sorun değildir.
pedal sert ise sorun westinhouse
copperfield
22.04.10, 23:57
pedalda çok bir fark yok genelde sadece bugun dur kalk dur kalk esnasında bir sefer sertleşmişti :( yarın tam sonuç çıkıcak bakalım :S
inşallah ucuza maal olur abi can güvenliği acısından çok önemli biyer sonuçta...
copperfield
23.04.10, 00:44
evet o yüzden bende olayın üstüne gidiyorum tehlike yaratan bir sorunsa öyle yada böyle yaptırmak şart..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.