Orijinalini görmek için tıklayınız : El gazı kırıldı
emirkan_27
17.02.11, 21:17
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, dün (16) w210 avangard 97 aldım bu gün sabah saat 04 sularında da işe gitmek için arabaya bindim dalgınlıkla sinyal yerine el gazını tuttum ve aşagıya çektim, uyku sersemligi ile sanırım sert çekmişimki kol elimde kaldı :) acaba bunun tamiri nekadar tutar bide antep de yaptırabileceğim bi yer varmı ? cevap veren arkadaş olursa sevinirim .
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, dün (16) w210 avangard 97 aldım bu gün sabah saat 04 sularında da işe gitmek için arabaya bindim dalgınlıkla sinyal yerine el gazını tuttum ve aşagıya çektim, uyku sersemligi ile sanırım sert çekmişimki kol elimde kaldı :) acaba bunun tamiri nekadar tutar bide antep de yaptırabileceğim bi yer varmı ? cevap veren arkadaş olursa sevinirim .
hayırlı olsun. bir yandanda geçmiş olsun. kol mekanizmasını çıkma alıp takarsınız sorun biter.
sitemizde çıkma temin edecek üyeler var.
Starship Member
17.02.11, 21:22
Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, ayrıca geçmiş olsun. :)
w126 MB260SE
17.02.11, 22:01
Geçmiş olsun...
W210 un 250 TL ye sıfırı satılıyor diye hatırlıyorum.
burak280SE
17.02.11, 23:28
http://img843.imageshack.us/img843/2935/jkjk.gif
arayanbulur
17.02.11, 23:46
görmemişin arabası olmuş tutmuş el gazını koparmış :D
latife olarak söyledim sakın ciddiye almayasın :D
Hoşgeldiniz..
Hayırlı olsun..
İnşallah tez zamanda sorun çözülür..
http://img843.imageshack.us/img843/2935/jkjk.gif
burak bu nedir.
merhaba hoşgeldiniz antepte eski garajlardaki sanayide eftal ustanın oğlu tahir usta var elektrik konusunda her işinizi yapar eftal usta rahmetli oldu ama kime sorsanız yerini tarif eder çıkma olarakta sıfır olarakta nereden alacağınızı söyler size
burak280SE
18.02.11, 14:20
burak bu nedir.
olay çok ilginç geldi nasıl kırılır diye düşünüyorum :D
olay çok ilginç geldi nasıl kırılır diye düşünüyorum :D
:D
hic gülecegim yoktu yanlis anlamayin komik geldi sadece :)gecmis olsun
emirkan_27
20.02.11, 10:12
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyrum sagolun , benim iş yerimdeki aracım connect onun sinyal kolu hemen hemen w210 nun el gazı ile aynı yere tekabül ediyo alışkanlık olsa gerek, dalgınlık işte elimizde kaldı .
ama kırılmamış sadece yerinden çıkmış biraz zorlayınca tekrar yerine oturdu :)
Doğrudur.Benden mercedesimi kullanaayım diye isteyenler iki ayağını birden fren pedalına koyan,sinyal vericem diye el gazını oynayanlar vardı..
geçmiş olsun bende onu kırmak için nasıl bir güç kullandınız diye soracaktım çıkmyş
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.