PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes toplu sorular!

katanasapi
22.04.10, 13:06
Aracım 98 model e200 elegance e1 pakettir. ecotech marka lpg takılıdır ustunde(sıralı). aracım otomatık vıtestır. bır kac sorum olucak?

1)Aracımın devır saatı ne kadar basarsam basım 3.500 cıvarını asmıyor araba tıtreme yapıyor nedenı nedır acaba?

2)Gaza yuklendıgım zaman sanki egsoz tıkalıymıs gıbı gaz yemıyor araba sonra egsozdan pat pat dıe ıkı uc tane patlama atıor ardından gaz yemeye baslıyor bunun nedenı nedır acaba?

3)Aracı otomatık de kullanıyorum. d de yani. ama onceden yanan d ısıgı artık yanmıyor bı sorun mudur bu?

tskkurler sımdıden

mstdgbkn
22.04.10, 13:10
uğur abi yetiş... kendini tanıtmayan üye warr burda :D :D :D :D

ugur
22.04.10, 13:17
uğur abi yetiş... kendini tanıtmayan üye warr burda :D :D :D :D

Önce rica edicez ondan sonra kırmızı nokta tamammı Mesut..

mstdgbkn
22.04.10, 13:18
okey abi :D

farukcagsak
22.04.10, 13:25
Aracım 98 model e200 elegance e1 pakettir. ecotech marka lpg takılıdır ustunde(sıralı). aracım otomatık vıtestır. bır kac sorum olucak?

1)Aracımın devır saatı ne kadar basarsam basım 3.500 cıvarını asmıyor araba tıtreme yapıyor nedenı nedır acaba?

2)Gaza yuklendıgım zaman sanki egsoz tıkalıymıs gıbı gaz yemıyor araba sonra egsozdan pat pat dıe ıkı uc tane patlama atıor ardından gaz yemeye baslıyor bunun nedenı nedır acaba?

3)Aracı otomatık de kullanıyorum. d de yani. ama onceden yanan d ısıgı artık yanmıyor bı sorun mudur bu?

tskkurler sımdıden

bu sıkıntıları muhtemelen sadece gazdayken yapıyor benzinde deneyin yapmayacak .
iyi bir lpgci de ayar yaptırdıgınızda sorun cozulur muhtemelen.

serkan719
22.04.10, 16:28

tskkurler sımdıden

1. Sorunuzda Boşta Yapıyosa Normaldir. Yolda Yapıyosa LPG ayarındandır.
2. Sorunuzda Eğer Katalizör Duruyorsa İptal Edilmesi Lazım Dolmuştur Artık. Gazın Filitresine Bakmak Lazım.
3. Ampul Patlamıştır. yada devrede sorun olabilir. Fişlerinde.

katanasapi
22.04.10, 16:54
katalızor nedır abıcım? onun olup olmadıgını nerden anlayabılırım? dıer bılgıler ıcın teskkurler

tapari75
22.04.10, 23:01
aracın 3.500 deviri boşta yada viteste farketmez geçmiyor olması bir sorundur çünkü boş olsun viteste olsun kırmızı çizgiye dayaman lazım devir saatini diğer soruların için ise muratmercedes ustamıza danışmalısın...

w126 MB260SE
22.04.10, 23:08
aracın 3.500 deviri boşta yada viteste farketmez geçmiyor olması bir sorundur çünkü boş olsun viteste olsun kırmızı çizgiye dayaman lazım devir saatini diğer soruların için ise muratmercedes ustamıza danışmalısın...

m111'ler M102'ler gibi değildir...M111'lerde motor koruma sistemi vardır boşta 3500-4000 rpm'de elektrik keser yolda ise sonuna kadar gider...

serkan719
22.04.10, 23:11

M111 Motorlar Elektrnik kesici sayesinde boşda iken 4.000 Rmp i geçmez.

Yolda giderken boşa alırsan geçer. ama durduğu yerde geçmez.

Saygılar.

mirac44
21.06.10, 19:03
mrb arkdaslar aranıza yenı katılıyorum.1 ay once bi c-180 aldım.aracı aldım bütün bakımları için 700 tl para harcadım.(serviste)fakat aracın diger c-180lere göre cok daha fazla yakmakta.aracım sehır içi 360-380 arası yakmakta lpgde.bnznde ise aracım 550 yakmakta.sehır dışı aracından memnunum 200 lpgde yakmada benzınde ıse 360 yakmakta aracımı 3 den fazla lpgciye gostermeme ragmen bu yakıt sorununu cozemedım bir bilgisi olan varsa benımle paylasırsa cok sevınırm.

W202 52
17.07.10, 00:40
arkadaşların dediği gibi m111 motor tipleri araç boştayken gaza sonuna kadarda bassanız sonuna vurduramazsınız.motora zarar vermenize izin vermiyor.ama vitese takınca sonada vurur dibede.

w202
17.07.10, 13:46
aynı sorun bizim aractada mevcut yenı yenı yapmaya basladı bu olayı aracgazdaken daha bı agırlasmıs gıbı hıssedıorum yolda gıderken gaza bastıgında bazen gum dıye bır ses gelıor egzoz dan ardından arac çekmeye baslıor kı bence bu drum lpg beynının sıfırlanmasından kaynaklanıo akuyu sokup taktı bızım elektrıkcı abi o yuzden olsa gerek sokup takınca sıfırlıormus lpgler takviye yapsan dahı sıfırlıormus ... dedikleri gibi boşta 4000 devri geçmiyor bende forumdan bır abımıze msn destegiyle sormustum neden gecmıo arızamı war dıye hayır motor koruması demıslerdı Saygılarımı sonuyorum ...

W202 52
20.07.10, 00:06
bu lpg den kurtulmanın yolu yokmu acaba.sadece benzinle gidecek ama tasarruflu gidecek.varmı yakıt tasarruf cihazları hakkında bilgisi olan.nanocharger.eko66 gibi ürünler hakkında bilgi sahibi olan.

W202 52
20.07.10, 00:16
o zaman lambda sensörüne kadar herşey değişecek.

ugur
20.07.10, 00:18
bu lpg den kurtulmanın yolu yokmu acaba.sadece benzinle gidecek ama tasarruflu gidecek.varmı yakıt tasarruf cihazları hakkında bilgisi olan.nanocharger.eko66 gibi ürünler hakkında bilgi sahibi olan.

O cihazların hepsi para tuzağı.Ekonomik sürüş ayağının ayarından geçer...

W202 52
20.07.10, 00:25
valla babam su anda orduda bana telefon acıp duruyor.ayar tutmuyor yakıt arttı diye.bende tek kelimeyle söktür enjektörleri bagaja koy tankı çöpe at gel dedim.başka ne diyeyim.