Orijinalini görmek için tıklayınız : İz yapan silecek...
Arkadaşlar aracımı 3 ay önce aldığımda sileceği berbattı. Silmek ne kelime mahfediyordu camı adete. Gidip komple değiştirdim. 35 TL ye markası şanı nedir bilmem silecek takdılar özel merso servisinde. Silmesi süperleşti diyebilirim. 1-2 gün sonra gece sürdüm ana o da ne. Yağmur yağıyor ön cam rezistansı açık ama silecek geçtiği yerlerde buhar etkisi yapan ve sonra kaybolan izler yapıyor. Gündüz pek belli olmuyordu tabi. Gittim bi oto elektrikçiye tuttu lastik iyi değil dedi lastiğini değişti. Oldu mu? Daha berbat oldu. Sonraları malumunuz küresel ısınma etkileri ile havalar epey bi güzel gitti. Yağmurlar başladı derdim başladı. Artık ilk harekette gurrrt diye bi sesle başlayan silecek önümü göstermemekte direniyor. O Elektrikçinin söktüğü lastik daha yumuşaktı. söktüm, ellerimi yaraladım vs ama inat ettim becerip yerine taktım. Saklıyodum onu bagajda. Elektrikçinin taktığı bayağı bi sertti. Baktım yine aynı. Değişen bi şey yok. Camı pril ile iyice yıkadım. denedim gene aynı. Lastiği kir çıkmayana kadar temizledim. Denedim gene aynı. Yokmu bunun bi çaresi yaa. Önümü göremiyom :( Komple değişmek işimede gelmiyo. Değişince aynı olacağından korkuyorum. Boşuna masraf. Ne tavsiye edersiniz.
Not: Sileceği boş ver yağmur kaydırıcı dök filan demeyin lütfen :)
camı sildiğinde çıkan 2 saniyelik buhar normal. cam soğuk iken silecek ısıtıyor.
o normaldi sıkıntı yok onda. zaten alt taraflar buhar gibi olur.
W126deeptrance
20.01.11, 21:03
aynı olay bende de var. Bir gece uzun yolda canıma tak etti . Bp istasyonunda durdum gıttım bosch silecek aldım. Ama yıne aynı bu seferde su bırakıyordu. Gündüz belli etmiyor ama gece yagmurlu birde hava soğuksa yandın. Ben çözümü bu muz silecek ile halletim.
Praktikerde mavi yazılı markasını hatırlamıyorum uygun ucuz silecek var muz. Onlardan iyi ben memnunum. Bu arada bu silecek problemi benim diğer arabamda polo da oldu. Mercedesde böyle bi durum yok. Ama ne kadar sinir edici oldugunu bildigim için yazmak istedim. Umarım faydası olur.
Ben silecek lastiğimi orginal yıldızlı kullanıyorum ancak problem olabilecek bişey yaşamadım..
sonuçda cam suyunda bile ısıtma var camda ısınıyo.. buharlaşma gece olabiliyor bazen oda camın alt kısımında silecek sildikten sonra 2 saniye sonra kayboluyor zaten.
kazim_cakir07@hotmail.com
20.01.11, 21:16
SWF marka tavsiyemdir arkadaşlar.Alman malı güzel malzeme Fiyatı da tanesi 7TL olması lazım.
SWF marka tavsiyemdir arkadaşlar.Alman malı güzel malzeme Fiyatı da tanesi 7TL olması lazım.
Evt. Bazen yıldızlıdan da SWF çıkabiliyo. Güzel Malzeme.
boşuna uğraşmışsın. ön cam soğukken bu tip şeyler olur. ayrıca karadenizde yağmur da bir değişik yağıyor. benim w202 nin sileceğide yeni olmasına rağmen giresunda aynı hareketi yapıyor. araba kocaelide iken o hareketlerin hiçbirisini yapmıyordu. sanırım yoğun nemden kaynaklanıyor.
zaten arabalar karadeniz sahilinde nemden çürüyor.
w126 MB260SE
20.01.11, 22:24
+126...1 ay öncesine kadar bende SWF marka taktım bir siliyor aman tanrım cam cama benziyor :) Çiftini 15 liraya almıştım...
tolga_c200
21.01.11, 00:44
bende muz taktım 15günlük oldu. Bir gün bir çinli yakalarsam allah yarattı demicem...
w126 MB260SE
21.01.11, 01:13
bende muz taktım 15günlük oldu. Bir gün bir çinli yakalarsam allah yarattı demicem...
:d :d :d
saroglu-53
21.01.11, 02:07
:d:d:d
Bu SWF sadece lastik mi? Yoksa komple silecek mi arkadaşlar?
Karedenizde yağmur dediğiniz gibi bi başka. Ön cam buhar filan olduğu yok. 150 km gittiğim uzun yolda bile mesele aynı. Silgi sildiği zaman cam buharlanıyormuş gibi bir sıkıntı söz konusu olan mesele. 2 lastik denedim olmadı. bundan önce opel astra ondan önce toyota corola vardı. 2 side 2008 modeldi. böyle bi sıkıntı görmedim.
Bu SWF den 210 kasalar için temin edip gönderebilecek arkadaşların iyi sonuç aldıktan sonra duacısı olurum. Yardımcısı olursanız sevinirim.
tolga_c200
21.01.11, 17:22
ısmail abi ben yarın servise gidiyorum orjinal yıldızlı yollayayim istersen. Bana pm den teli yolla yarın arayayım bakalım duruma göre:)
kazim_cakir07@hotmail.com
21.01.11, 19:06
Ben sadece marka olarak önerdim.Söylediğiniz buhar lastik sildikten sonra 1 - 2 saniyelik bir olay, eğer ondan bahsediyorsanız ona yapabilecek birşey yok.Yaşadığınız şehir de hiç MB parçacısı yokmu SWF marka silecek lastiği peynir ekmek gibi bişey.Bir de başka şehirden alıp boşuna kargo parası ödemeyin diye söyledim.
:):):)
made ın prc....
made ın chına ...
bi gün prosesimize bi ürün geldi 70490 dı zannedersem ...
süper gözüküyodu matkap deliklerinin iç kısmına bile havşa açmışlar lakın kontrol edılen 500 üründen YEMİN EDEREK söylüyorum
22 sı toleranslar içinde çıktı gerisi ıskarta ...
aman beyler siz siz olun bu çekik gözlü askerlerin yaptığı işlere itimat edip paranızla rezil olmayın...
malum sebep 80 - 100 $ çalışan adam böyle işçilik yapar işte...;)
tolga_c200
22.01.11, 20:28
abi adamlar geely diye araba üretti mersedesten çalma tasarımlarla.adamların kendileri bile birbirinin kopyası.Hem hırsızlar hem fodullar. Ç inlilerden tiskiniyorum. Ama adamda haklı öğle yemeyi diye yerdeki böcekten medet umarsa malzemedende çalar çakmada yapar :). Bak almanlara adamların midesi karadelik gibi. Kafalarida o oranla çalışıyor:)
abi adamlar geely diye araba üretti mersedesten çalma tasarımlarla.adamların kendileri bile birbirinin kopyası.Hem hırsızlar hem fodullar. Ç inlilerden tiskiniyorum. Ama adamda haklı öğle yemeyi diye yerdeki böcekten medet umarsa malzemedende çalar çakmada yapar :). Bak almanlara adamların midesi karadelik gibi. Kafalarida o oranla çalışıyor:)
aynen katılıyorum...
hocam bugün inanmak zor belki ama 7,5 TL. ye bir muz tipi silecek aldım. aslında ustam silgeç marka muz tipi bir silecek önerdi fakat onu bir türlü bulamadım. aldığım sileceğin markası RBW ne iz bırakıyor nede atlama yapıyor. gayet iyi maşallah. hatta satan kişide memnun kalmazsan her türlü getir, ben malıma kefilim geri alırım dedi.
ısmail abi ben yarın servise gidiyorum orjinal yıldızlı yollayayim istersen. Bana pm den teli yolla yarın arayayım bakalım duruma göre:)
Servis var Trabzon'da. Hassoy. Ordan sorabilirim. Ama 170 km gidiş geliş. :)
Ben sadece marka olarak önerdim.Söylediğiniz buhar lastik sildikten sonra 1 - 2 saniyelik bir olay, eğer ondan bahsediyorsanız ona yapabilecek birşey yok.Yaşadığınız şehir de hiç MB parçacısı yokmu SWF marka silecek lastiği peynir ekmek gibi bişey.Bir de başka şehirden alıp boşuna kargo parası ödemeyin diye söyledim.
Neden yok. Silgi silince iz yapıyor işde. Siliyor cam sanki buharlaşmış gibi yada ne biliim yağlanmış gibi bir iz yapıyor ve 1-2 de yok oluyor. Ama şiddetli yağmurlarda silecek sürekli çalıştığı için sürekli cam buharlıymış gibi gözüküyor ve önümü göremiyorum :( Merso parçası satan bi yer yok. Burada tavsiye edilen parçalarını bulmak Rize'de çok zor. Bi balata bile bulamadım. O yüzden birileri kargolarsa en azından 170 km yol gitmem :) Benim için daha karlı.
şimdi şubat tatiline gireceğiz cuma günü inşallah. Haftaya hafta içi Trabzon'da sanayide yatacam :) Her türlü eksikliklerini gidertmeye çalışacağım.
-- Fazlaca yakıt tüketimi
-- İz yapan silecek
-- Sol taraftan gelen 4 ustanın bakıp bulamadığı lag- lug sesi.
-- Oturak kısmı bozulan şöför koltuğu koltuk ısıtması.
Bunlar ayrıca için bi Ankara seyehati var. Oradaki arkadaşlarla buluşmada yapabiliriz, ayrıca aracımla ilgilenirlerse de sevinirim :)
burak280SE
24.01.11, 14:06
:D
w123 e bosch eco 50 cm likler uyar mı? üzerindeki sileceği ölçtüm 51 cm ama eco yla arasında boy dışında kasasının şeklide çok az farklı tam emin olamadım almalımıyım?..
Dün akşam bi lastik daha değiştik. Böyle asker yeşiline benzeyen bi rengi var. Sert bi lastik. Üzerindeki yumuşaktı. Ama o daha güzel siliyodu bence. Artı usta camında yağ var sanki dedi. İyi bir havada camı cilalattır dedi. Dedim, cila? hemde cama? Hö :) Evet dedi. Öyle eve geldim. Evde su ısıtıp 5 litrelik şişeye doldurdum. Yanıma iyi bir yağ çözücü aldım. Gittim cama sıktım. İyice nemli bi bezle sildim. Cam suyunada çok az kattım. Sıcak suyla camı iyice duruladım. Sonra çalıştırdım. Hafifte yağmur vardı zaten. Çok az çizgiler var gibiydi. İşe yaradı sanırım dedim. Sabah işe giderken komple camı silerken eskisi gibiydi. Değişen bi şey olmadı.
Evet delirmek üzereyim. Artı usta çok gürültülü çalışıyodu silgin dedi. Bende farkındayım. Gur gur gur ----- gur gur gur ediyor içerdeyken camı silerken. Hızlı giderken rüzgarın etkisiyle o ses kesiliyor tabi :) Söküp yağlayalım onu müsait bi zamanda dedi dişli filan kırar dedi. Ekstra o çıktı şimdi :(
Arkadaşlar biri çıldırmadan şu arabayı benden alsın ne olur. Kitleyip oturcam evde artık. Ne zaman bitecek bunun sorunları :( Ne zaman yazacağım bende şöyle 10 - 15 bin bineceğim şöyle para harcamadan :(
Arkadaşlar biri çıldırmadan şu arabayı benden alsın ne olur. Kitleyip oturcam evde artık. Ne zaman bitecek bunun sorunları :( Ne zaman yazacağım bende şöyle 10 - 15 bin bineceğim şöyle para harcamadan :( [/B][/QUOTE]
hocam insan denenmek için dünyaya gönderilmiştir...
evladımızla malımızla sevdiklerimiz le hatta eşlerimizle deneniriz...
bence biraz daha sabır edın...
anladığım kadarıyla ufak tefek işler kaldı ama sabır bitti diyosunuz...
yavaş yavaş olur hocam allah bunları unutturacak büyük acılar büyük dertler vermesin bunlar çözülür...
Ya kardeşim çöz çöz ban bu kadar problemi üni sınavında çözmedim :) Alalı 1700 lira masraf ettim hala bitmedi. Ben bittim ama. Ufağı büyüğü kalmadı artık. Hiç bir şey değilde, tüpte normal yakan araç, benzini verince susamış bi insan kana kana su içerde bardağın yarısı yere dökülür ya ağız kenarlarından. Benzini herhalde öyle içiyor bu. Bir depo 550 km de bitermi yaa el insaf. Bunun 350 km si şehirler arası. ve 90 sabit. 75 litre benzin bu boru değil. En çok da o koydu be ya. En iyi yağı koduk. yıldızlı filtreler aldık. bide en iyi bor katkısını attık. Değişen bi şey yok :)
Bu gün ustanın tavsiyesi üzerine ön camı pasta cila ile cilaladım. Sonra bi baktım ne iz nede bi şey. Akşama kadar işlerimiz vardı gezdik vs. Gün boyu iz yoktu. Öyle sevindim anlatamam. Akşama doğru sanırım yağmurdan ve sürekli çalışan silecekten olacak cila çıktı galiba. Döndü eski haline. Gene sinirlerim bozuldu ve eve geldim.
Netde bunu buldum. Sorun silgidemi sileceğin motorundamı camdamı bilmiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mercedes-e-serisi-210-kasa-silecek-swf-alman-mali/detay
Bunudamı alacağım artık önümü net görmek için bilmiyorum. Ama cila ile 12 saatliğine düzelmişse demek silgiden değil sanırım. :(( Uf Uf...
konu uzadı da uzadı.
SWF nin komple kollu sileceğini alıp , shell den alacağınız cam suyunu kullanın sorun düzelir. Camda eğer yabancı bir madde var ise silgi zamanla çalıştıkça onu yağmur suyu ile yok edecektir.
Şu an w202 de SWF komple kol kullanıyorum. Bu akşam acayip yağmur vardı. Göreleden Giresun a kadar silecek hiç iz yapmadı w202 de.
ayrıca Ziebart yada sonax a gidip camınıza 70-80 tl vererek su itici cam kaplamasından yaptırın. yağmurlu havalarda hiç silecek çalıştırmadığınızı görecekseniz.
w204'te sonax'ın ve w212 de ziebart'ın su itici cam kaplaması var. silecek hiç çalıştırmadan yolda gidiyorum. camda su kalmıyor uçuyor gidiyor.
w202 için de bir ara trabzonda sonax bayisine uğrayıp yaptıracağım.
yapılan uygulama en az 6 ay gidiyor.
Bunumu diyosun Fatih'ciğim. Ne kızıyon yaa konu uzadı filan. Dert bende, derman sizde...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...man-mali/detay
O yağmur kaydırıcılar filan zaten mahfediyomuş camları :(
Ben benim olayı bide videoya alayım yarın Ankara'ya gidiyorum dönüşte hallederim artıkın...
konu uzadı da uzadı.
SWF nin komple kollu sileceğini alıp , shell den alacağınız cam suyunu kullanın sorun düzelir. Camda eğer yabancı bir madde var ise silgi zamanla çalıştıkça onu yağmur suyu ile yok edecektir.
Şu an w202 de SWF komple kol kullanıyorum. Bu akşam acayip yağmur vardı. Göreleden Giresun a kadar silecek hiç iz yapmadı w202 de.
ayrıca Ziebart yada sonax a gidip camınıza 70-80 tl vererek su itici cam kaplamasından yaptırın. yağmurlu havalarda hiç silecek çalıştırmadığınızı görecekseniz.
w204'te sonax'ın ve w212 de ziebart'ın su itici cam kaplaması var. silecek hiç çalıştırmadan yolda gidiyorum. camda su kalmıyor uçuyor gidiyor.
w202 için de bir ara trabzonda sonax bayisine uğrayıp yaptıracağım.
yapılan uygulama en az 6 ay gidiyor.
Demek cam suyunu illaki Shell'den almak gerekiyor.
Reklam kokan hareketler bunlar :)
Demek cam suyunu illaki Shell'den almak gerekiyor.
herkes memnun olduğu ürünü yazıyor ne var bunda,
Reklam kokan hareketler bunlar :)
evet fatih shell turcas'a ortak olmuş yakışır kardeşimize bize düşen ona destek olmak.
herkes memnun olduğu ürünü yazıyor ne var bunda,
evet fatih shell turcas'a ortak olmuş yakışır kardeşimize bize düşen ona destek olmak.
Yorum yapmayacağım sana
Yorum yapmayacağım sana
yapmışsın bile???
Arkadaşlar aracın üzerindeki sileceği söküp detaylı inceledim bu gün. Orta bölümüne yakın bi yerde SWF yazıyor :( Meğer takılan silgi önerdiğiniz markaymış. O 10 liralık muzlar da işe yaramadı. Benim ya camda ya silecek kolunda bi sıkıntı var :(
hocam nerdesin yahu ....
özlettın kendını gürcüye falan mı kaçtın....:)
Burdayım yazıyorum konulara kardeş yaa :) Gürcü'nün bi cazibesi kalmadı pek :) Aygaz oto gazla 185 kuruş yakınca, benzini fulleyip 550 - 600 km gitmek ve Türk parasının gürcü parası karşısında değer kaybetmesi ve gürcülerinde benzin fiyatlarını artırması artık pek cazip kılmıyor orayı Ahmet'ciğim. Ayrıca şubat tatilinde pek giremedim. Trabzon'da araçla uğraştım. Sesi kestim ve nihayetinde. Silecek sıkıntım gitmedi :( Koltuk ısıtmam kaldı bide. sayfa 107 de yazdım :) http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=13&page=107
Ömer'den de bi haber çıkmadı. Sana bildirdiyse ben gidince alır sana gönderirim. Sen ne yapıyosun, nasılsın?
çok şükür hocam ne olsun EŞŞEEK gibi çalışmaya devam gene...
bu arada borsada yoğunlaşmam gerekiyor bi yandan iş bazen 3-4 saat lik uykuyla günüme devam ediyorum....
allah bu günümüzü aratmasın hocam...
ufak tefek işlerin kaldı yavaş yavaş yaparsın artık zamanla...:)
bende kendi kendime dedim hocam 15 tatılde gürcüye kaçtı takılıyo diye ama günahını almışız...:)
aff ola hocam...
ben dubledın işini hallettim hocam ....
Kaloriferi Ön cama vermediğin sürece o buharlaşma sorununu yaşarsınız. Gündüz de aynıdır, ancak belli etmez. Gece bunu daha iyi anLarsınız.
bu arada borsada yoğunlaşmam gerekiyor...
bende kendi kendime dedim hocam 15 tatılde gürcüye kaçtı takılıyo diye ama günahını almışız...:)
Öncelikle Aralık ortasından bu yana meslektaşlarımın her tenefüste öğretmenler odasına koşup ellerinde olan birikimciklerini nasıl değerlendirdiklerine şahit olduğum ve seninde onlar gibi yoğunlaşmış olduğun borsa işine, arkadaşların sayesinde bende merak saldım ve içine girdim. Uh uzun bi cümle oldu :) Bu alanda tüyolarını almaktan memnuniyet duyarım. Bizlere yardımcı olursan seviniriz eğer iyi bir bilgi birikimin ve kar matrajın varsa :)
Ben Ocak ayı başlarında Bosh ev aletleri aldım. Dün 159.5 u gördü. bu gün epey düştü tekrar ama her halukarda kardayım. 4000 lira bi param var onda. 32 lot. Bi arkadaş biraz anlıyor bu işlerden. 1 hafta önce 70 den falan sanırım fener aldı. Bu gün fener 90 ı filan görmüş. Ondan önce 150 den konya çimento almıştı. Konya 300 küsürlere kadar çıkmış. O 300 de filan satmış. Yani 2 ye katlamış :) Böyle aylık 2 aylık sürelerde iyi kazandıracak kağıtlardan haberdar edersen iyi olur :)
ikinci cümlene söyleyeceğim; eşim bazı rahatsızlıklar geçirdi hemde tatile denk geldi. anlayacağın eve kapandık. Tatildede çocuk baktık. 50 dk mesafede olan memeleketime bile tatilin son 4 günü gidebildik. Gürciye gitsemde öyle takılma makılma olayları bizde olmaz. Pabucum yoktur o taraflarda.
Diğer yandan sen neyi hallettin anlamadım. O dediğin cihazı buldunmu yoksa? Eğer bulduysan Artı olarak aracın konsola uygun döşemelerinide bulabildinmi? Ve ne kadara mal oldu?
Kaloriferi Ön cama vermediğin sürece o buharlaşma sorununu yaşarsınız. Gündüz de aynıdır, ancak belli etmez. Gece bunu daha iyi anLarsınız.
Dediğiniz gibi verince biraz daha yok oluyor ama net kaybolma olayı yok. Buharlaşma derken camın içinde olan değil. Silecek çalışınca bir yandan diğer yana geçerken buhar gibi bir iz bırakıyor. Geri gelene kadarda yok oluyor. Bu arada yoğun yağmurda hızlı çalışınca sürekli bir buhar kaplı camla gidiyormuşçasına silecek iz yapıyor.. Yani mesele silecekta yada camın dış yüzeyinde..
Vay arkadaş o nebçim yorum yaa? Gece gece yardın beni gülmekten... ahahahahahahaha... Bunu yazarken bile hala gülüyorum, zaten adım apartmanın delisine çıktı, şimdi tam süper olacak gecenin 0142'sinde kahkahalar atan deli diye :) Ama o "Çinlilerden tiskiniyorum"u her okuduğumda midem düğümleniyor yahu gülmekten... Ahahahaha... Len Tolga, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün tez zamanda inşallah...
Sevgiler,
Starship Member
24.02.11, 01:56
Cem abi imzaya bayıldım. :D
burak280SE
25.02.11, 21:14
Arkadaşlar aracımı 3 ay önce aldığımda sileceği berbattı. Silmek ne kelime mahfediyordu camı adete. Gidip komple değiştirdim. 35 TL ye markası şanı nedir bilmem silecek takdılar özel merso servisinde. Silmesi süperleşti diyebilirim. 1-2 gün sonra gece sürdüm ana o da ne. Yağmur yağıyor ön cam rezistansı açık ama silecek geçtiği yerlerde buhar etkisi yapan ve sonra kaybolan izler yapıyor. Gündüz pek belli olmuyordu tabi. Gittim bi oto elektrikçiye tuttu lastik iyi değil dedi lastiğini değişti. Oldu mu? Daha berbat oldu. Sonraları malumunuz küresel ısınma etkileri ile havalar epey bi güzel gitti. Yağmurlar başladı derdim başladı. Artık ilk harekette gurrrt diye bi sesle başlayan silecek önümü göstermemekte direniyor. O Elektrikçinin söktüğü lastik daha yumuşaktı. söktüm, ellerimi yaraladım vs ama inat ettim becerip yerine taktım. Saklıyodum onu bagajda. Elektrikçinin taktığı bayağı bi sertti. Baktım yine aynı. Değişen bi şey yok. Camı pril ile iyice yıkadım. denedim gene aynı. Lastiği kir çıkmayana kadar temizledim. Denedim gene aynı. Yokmu bunun bi çaresi yaa. Önümü göremiyom :( Komple değişmek işimede gelmiyo. Değişince aynı olacağından korkuyorum. Boşuna masraf. Ne tavsiye edersiniz.
Not: Sileceği boş ver yağmur kaydırıcı dök filan demeyin lütfen :)
ben sana benim silecegi göstereyim bunu atar eskisini takarsın o kadar diyorum bak :D
Almıyım burak kardeş aol. Çok titiz olduğum bi mevzu. Ah ah... :(
burak280SE
25.02.11, 21:23
Almıyım burak kardeş aol. Çok titiz olduğum bi mevzu. Ah ah... :(
Allah kolaylık versin o zamn ne diyeyim
Dün akşam bi lastik daha değiştik. Böyle asker yeşiline benzeyen bi rengi var. Sert bi lastik. Üzerindeki yumuşaktı. Ama o daha güzel siliyodu bence. Artı usta camında yağ var sanki dedi. İyi bir havada camı cilalattır dedi. Dedim, cila? hemde cama? Hö :) Evet dedi. Öyle eve geldim. Evde su ısıtıp 5 litrelik şişeye doldurdum. Yanıma iyi bir yağ çözücü aldım. Gittim cama sıktım. İyice nemli bi bezle sildim. Cam suyunada çok az kattım. Sıcak suyla camı iyice duruladım. Sonra çalıştırdım. Hafifte yağmur vardı zaten. Çok az çizgiler var gibiydi. İşe yaradı sanırım dedim. Sabah işe giderken komple camı silerken eskisi gibiydi. Değişen bi şey olmadı.
Evet delirmek üzereyim. Artı usta çok gürültülü çalışıyodu silgin dedi. Bende farkındayım. Gur gur gur ----- gur gur gur ediyor içerdeyken camı silerken. Hızlı giderken rüzgarın etkisiyle o ses kesiliyor tabi :) Söküp yağlayalım onu müsait bi zamanda dedi dişli filan kırar dedi. Ekstra o çıktı şimdi :(
Arkadaşlar biri çıldırmadan şu arabayı benden alsın ne olur. Kitleyip oturcam evde artık. Ne zaman bitecek bunun sorunları :( Ne zaman yazacağım bende şöyle 10 - 15 bin bineceğim şöyle para harcamadan :(
WD-40... Sökme mökme yok, uzun kırmızı burnu takıp sileceğin araçla birleştiği yerden 2 fıst yap, yeter...
Sevgiler,
Cem abi imzaya bayıldım. :D
Sağol, kullanıma açıktır... :)
Sevgiler,
ordulunail
16.03.11, 08:40
:)))))))
SWF silecek buldum Perşembe günü Trabzon'da, aldım. 25 TL. Öncesinde servisi aradım Hassoy u. 70 TL dedi sileceğe. SWF sileceği netde 35 e bulmuştum. Kargosu filan epey tutacaktı sanırım. Almış olduğumu da kontrol ettim. Made in Germany yazıyordu. Bu gün yağmur başladı. İz yapma durumu devam ediyor. Özellikle akşam ve tam benim göz hizamda. Bu arada netde şöyle bi şey buldum. Cam cilası. Eğer buda iz yapmaya devam ederse ondan daha önce camı bi cilalattır diyen ustamı dinlemek için almayı düşündüm. Siz ne dersiniz?
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20035763&Productid=otson-274100
abi sen git WENTE nin MUZ cam sileceğini al.... cam nekadar bombeli olursa olsun tutkalla yapıştırmış gibi yapışıyor ve ucunun çok yumuşak olmasından dolayı ne kadar kullanırsan kullan gacırtı gucurtu olmuyorr...... bende w202 var onun silgisi 60 cm
Starship Member
22.03.11, 21:57
Vette ve Bosch da var. :)
İşte videosu....
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150132420893421&comments
abi sen git WENTE nin MUZ cam sileceğini al.... cam nekadar bombeli olursa olsun tutkalla yapıştırmış gibi yapışıyor ve ucunun çok yumuşak olmasından dolayı ne kadar kullanırsan kullan gacırtı gucurtu olmuyorr...... bende w202 var onun silgisi 60 cm
Muz denedim bi kaç tane. Hiç silmiyor özellikle orta yeri. :(
abi senin cam normal çok az su damlası olduğundan o şekilde oluyor.... gerçi bende öyle pek olmadı 1-2 kere olmuştu... ben cilalı
araç sampuanı kullanıyorum... camlara suyu nasıl dökersen dök cam ıslanmamış gibi oluyor. birde sürekli antifreez li cam suyu
kullanıyorum... onudan etkisi var onları da dene....
Yoğun yağmurda da oluyor. bu çiseli bir havaydı. Yoğun yağmurda silecek sürekli çalışınca buğu gibi oluşan o izlerden önümü göremiyorum. :(
O yüzden şu cam cilası kullansam faydası olurmu acaba dedim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20035763&Productid=otson-274100
Silecek çokmu kuvvetli bastırıyor yoksa hafif mi kalıyor da yapıyor bunu. silgiyi ilk aldığımda lastiği tuttum elim simsiyah oldu. Peçete ile defalarca sildim. En son hafif gri bi görüntü oluşmuştu silmekten bıraktım artık.
Nedeni bi bilsem...
İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu nasıl hikmettir bilmiyorum . Kiler marketten bi buğu önleyici sprey aldım camlara sıktım. Üstünde bi bezle yayın bırakın yazıyodu. Öylede yaptım. Yağmurlu havada önümü göremeyecek kadar berbat oldu cam :) Bi kaç gün sürmedim. 3-4 i gün önce hava biraz açtı. Opete gittim gaz aldım baktım sırada yok aracı yıkattım. Silecekleri çalıştırdım camdaki suyu atsın diye ana o ne iz yapmıyo. La ne oldu? Allah acıdı beni herhal dedim aldı sıkıntımı. Havalar ısındı biraz acaba ondan mıdır bilmiyorum ama 1 haftadır sileceğim iz yapmıyor ama gürültülü çalışıyor :)
Koltuk ısıtmamda kendi kendine çalışırsa hiç şaşırmayacağım :) Araba sevildiğini anlayınca kendi topluyo :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.