PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arka cam rezistans çalışmıyor....

serhat1299
13.01.11, 13:00
abiler herkese hayırlı işler.benim aracın arka cam resistansı ve sağ sol dikiz aynalrının ısıtması çalışmıyor.
resistan düğmesine basıyorum düğmenin üzerinde ki sarı işık yanıyor.ama camdaki buhu çözülmüyor.
bu konuda yardımcı olursananız sevinirim..........

tolga_c200
13.01.11, 18:57
serhet kardeşim başka konudada yazmıştım. Bnm eski araçta aynı sıkıntı vardı. Önce sigorta ve tesisata baktır kardeşim. Bnm sıkıntı roleden çıktı çıkması 100tl. Silecek+flaşör+rezistansı komuta ediyor. Yalnız uyarıyorum çok dikkatli davran. Alırsın rezistans çalışır dörtlü flaşör çalışmaz. 10-15dak açık tut. Arabanıda güvenmediğin servise götürme genelde oralarda değiştiriliyor. Nede olsa sen yaz günü rezistansı kullanmıyorsun. Adamın elinde varsa şipşak çalıyor seninkini. Ok. Umarım fazla masraf açmaz sana.. Keyifli forumlar.

gudikcik
13.01.11, 23:58
benim w202 deki flaşör takılma yapıyor.sürekli yanık pozisyonda kalıyor. yanıp sönme yapmıyor. bazende dengesiz yanıp sönme yapıyor. acaba sigorta kutusunun oradaki röle de mi yoksa direksiyondaki kolda mı sorun vardır?

tolga_c200
14.01.11, 10:33
benim w202 deki flaşör takılma yapıyor.sürekli yanık pozisyonda kalıyor. yanıp sönme yapmıyor. bazende dengesiz yanıp sönme yapıyor. acaba sigorta kutusunun oradaki röle de mi yoksa direksiyondaki kolda mı sorun vardır?

Abi roleden büyük ihtimal. Çünkü o sorun yaşadım bende ilk çıkma rolede takılı kalıyordu iki dak çalıştıktan sonra sonra bir daha değişti.

serhat1299
14.01.11, 16:04
arkadaşlar ilginize yardımınıza teşekkür ederim bayagı sıkıntılı işmiş.uyarını dikkate alacağım kardeşim hayırlı işler.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.......

tolga_c200
14.01.11, 18:05
arkadaşlar ilginize yardımınıza teşekkür ederim bayagı sıkıntılı işmiş.uyarını dikkate alacağım kardeşim hayırlı işler.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.......

Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu.