Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes'in lastikleri neden yatar ?
teşekkürler paylaşım için...
Çok Güzel bir sistem.
Teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler..
w126 MB260SE
20.04.10, 19:42
Mükemmel paylaşım...Teşekkürler...
mükemmel sistem mükemmel paylaşım olmuş adamlar hakikaten düşünerek defalarca deneyerek bi sistem kuruyolar... paylaşım için teşekkürler.
eline saglik aga guzel bi paylasim yapmissin....
seco_tuning
15.05.10, 00:11
kaliteli bilgi
saygılar
paylaşım için teşekkürler Fevzicim.
özellikle arka lastiklerin uzun yolda yada arka taraf ağır olunca açılması çok hoşuma gidiyor... teşekkürler bu güzel paylaşım için...
copperfield
15.05.10, 05:03
Çok güzel bir paylaşım tşkler fevzi
Konu sabitlenmiş ama uçmuş
Admin bu şahsın bütün konularını silsin.Boşuna meşgale ediyor bizleri..
Lastikler neden yatar bilmem. Ama o yatma sayesinde kocaman arabayla g.t kadar cilionun dönemediği yerde dönmek çok güzel oluyor:):):)
İyi sabitleyememişsiniz, konu kaçmış...
Sevgiler,
arayanbulur
10.03.11, 12:31
mesajları neden siliyorlar yada neden siliniyor ?
bende bilgi istiyorum . benim bilgilenmek istediğim bi konuydu bu .
bende bilgi istiyorum . benim bilgilenmek istediğim bi konuydu bu .
Evet bende bu konuyu ve w124'ün sağ sol ayna detaylarını öğrenmek istiyorum..Rice etsem admin veya modlardan biri paylaşır mı acaba?
böyle sabitlenmiş ve silinmiş bir dünya açılmış konu var madem silinmiş ibret olsun diyemi saklıyolar hala konularda kaldırılsın o zaman :):)
Starship Member
10.03.11, 17:26
Ya o değilde bu siteye bir sohbet sayfası şart oldu artık, konuları bombalamayalım. :D
Konular hep bomba oluyor bizim yüzümüzden:DBu arada bu konuyla ilgili google'a baktım onda da birşey yazmıyor..:DAdmin halleder beyler merak etmeyin vardır onun arşivde:D
Konular hep bomba oluyor bizim yüzümüzden:DBu arada bu konuyla ilgili google'a baktım onda da birşey yazmıyor..:DAdmin halleder beyler merak etmeyin vardır onun arşivde:D
:D özelliklede biz patlatıyoruz .:D
Starship Member
10.03.11, 17:32
Aktif üye yerine Bombacı Üye yazsa olacak yani. :D
Olur tam oturur.:D
Starship Member
10.03.11, 17:36
Hata bizde değil, forum güzel, ortam güzel, insanlar güzel doğal olarak muhabbet biyerden sonra geyiğe dönüyor. :D
Hata bizde değil, forum güzel, ortam güzel, insanlar güzel doğal olarak muhabbet biyerden sonra geyiğe dönüyor. :D
O bu daha güzel bu tam tabiriyle anlattı şimdi:D
:D harbiden cuk oturur :D
burak280SE
10.03.11, 19:19
Teşekkürler.
Ya bilen biri şu konu hakkında gerçek bi bilgi versin :D
Teşekkürler.
Burak galiba konuya hiç bakmamış...
teşekkurler
Miraç da hiç bakmamış heralde...
Miraç da hiç bakmamış heralde...
heheheh :) biraz öle oldu
nihahahah ewewt bakmamışlar :D
e iyi de Mercedes'in lastikleri neden yatar ?
?
:)
e iyi de Mercedes'in lastikleri neden yatar ?
?
:)
bizde onu sorduk ama bi cevap alamadık yakında alırız ;)araştırılıyor :D:D
HAYALET KRAL
29.04.11, 17:41
üyeler konu kapalı diye geri dönüyor olmasın :)) yoksa bir bilen çıkardı???? bence yeni konu olmalı??
tabiki manevra kabiliyetini attırmak mesafeyi kısaltmak için yatıyor :) ben çoğu arkadaşımın arabasıyla (golf doğan tipo vs) dönemediği, geriye taktığı yerde tek hamlede rahatca dönebiliyorum
HAYALET KRAL
31.05.11, 12:42
dönüş açılarını azaltmak ve dönüş mesafesini kısaltmak içindir bence. bazı yerlerde dönüş yaptığımda milletin ağzı açık kalıyor zaten:) insanlar ikinci manevrayı beklerken tık diye dönünce vatandaşa iyi olmuyor :)
Mercedese özgü bi özellik adamalr 75 modeline bile koymus bunuu çokk güzell bişey arabanın virazjdaki dönüş açsını küçültüm kendi denge sistemini fazlalaştıryo bildiğim kadarıyla
paylasım açcılmıyooo bende :) :(
ayrıca araç hızlıyken yola yatıyor ve dönüş kabiliyeti daha kolay ve rahat oluyor lastiklerin sürtünmeside azaldığı için uzun ömürlü oluyor
MB katalog koleksiyonumdaki Otomarsan W124 kataloğundan ;
Bu nesilde tekerleklerin yatışı kolay manevra yapmanızı sağlar . Dar alanda harka bir sürüş izlenimi yaşarsınız . Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinizde 3 metrekare'lik bir alanda yuvarlak şeklinde dönüp tekrar aynı alana gelebilirsiniz .
Not : Resimdeki teker tam tur dönük değildir . :)
HAYALET KRAL
31.05.11, 18:28
teşekkürler ali kardeş sağlam bir kaynaktan bilimsel bir açıklama :D
MB katalog koleksiyonumdaki Otomarsan W124 kataloğundan ;
Bu nesilde tekerleklerin yatışı kolay manevra yapmanızı sağlar . Dar alanda harka bir sürüş izlenimi yaşarsınız . Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinizde 3 metrekare'lik bir alanda yuvarlak şeklinde dönüp tekrar aynı alana gelebilirsiniz .
Not : Resimdeki teker tam tur dönük değildir . :)
Teşekürler bilgilendirme için
http://www.otobil.net/blog/genel/kamber-acisi-nedir-video/ burda güzel bi şekilde anlatıyor
http://www.otobil.net/blog/genel/kamber-acisi-nedir-video/ burda güzel bi şekilde anlatıyor
güzel siteymiş teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.