Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel Motor Teknolojisi Gelişim Safhaları
teşekkürler paylaşım için...
Maşallah. Nerdeeen Nereyee.
w126 MB260SE
20.04.10, 19:15
Paylaşım için Teşekkürler...
o zamanın en büyük teknolojisi...
teşekkürler...
Ben benzinliden memnunum dizel sizin olsun
bizim olan bizimdir merak etme :D
2200 cc 170 PS 410 NM tork. bir daha düşün. yetmezse aynı silindir hacminde 204 BG 510 NM tork ve çift turbolu var. :D çift turbolu olanla yarışmak için iki kere düşünmek lazım. çünkü 0-100 yaparken 90 km ye kadar ESP lambası yanıyor :D
2200 cc 170 PS 410 NM tork. bir daha düşün. yetmezse aynı silindir hacminde 204 BG 510 NM tork ve çift turbolu var. :D çift turbolu olanla yarışmak için iki kere düşünmek lazım. çünkü 0-100 yaparken 90 km ye kadar ESP lambası yanıyor :D
2.2 litre çift turbolu bir benzinli motorun performansı sence nasıl olur.Dizelleri tokat manyağı yapmazmı
2.2 litre çift turbolu bir benzinli motorun performansı sence nasıl olur.Dizelleri tokat manyağı yapmazmı
kıyas söz konusu olan araçlar 1 değil..
biz dizelden konuşuyoruz evladım. benzinliyi karıştırma.
ayrıca bahsettiğim çift turbolu motor teknolojinin doruk noktası. o piezo enjektörler cdi 4 teknolojisini temsil ediyor mercedeste.
ayrıca 1 şey daha var. bir tane daha plakası olmayan 0 km 3.20 D bmw cik geçen gün yanıma geldi. C 220 CDI dan 7 bg fazla olan bir BMW cik i 2 boy ayırdım 400 metre ilerideki ışığa kadar. :D ( 0-100 burun buruna gittik. yanlız 105 - 120 arası öne geçti. ben 125 i bulunca koptum gittim. çok zorladı ama yetişemedi. )
tabi ben bunların hepsini COMFORT Modunda yaptım. Demekki SPORT a alsam BMW cik'in halini düşünemiyorum.
sonuç olarak : dizeli mercedes yapar. diğerleri sadece dizelcik yapar. ;)
Ben benzinciyim siz dizelci hiç bir zaman bir dizel benzinli performansına erişemez hiçbir dizel bir sıralı 6 silindir benzinlinin verdiği mekanik sesi v8 homurtusu v12 nin kükreyişini veremez.Hiçbir zaman
Bende benzinciyim.
Kaç kişiyiz benzinciler...
günümüz teknolojisi dizeller süper...
Bende benzinciyim.
Kaç kişiyiz benzinciler...
benzin forever ama lpg hayat şartları :(
bende benzinciyim hayatta lpg li arabaya binmem..şartlar ne olursa olsun...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.