Orijinalini görmek için tıklayınız : dengesiz rölanti ve çalışmama
esinti0001
16.12.10, 01:15
arkadaslar bugun arabama bındım calıstırdım motoru ısıttım 1km kadar gıttım sonra arba ıstop ettı daha calıstıramadım sonra uzun ugraşlar sonucu arabayı calıştırmayı başardım fakat şimdide rölanti ayar tutmuyor ve gaz yemiyor devir saati bi 15000 ne cıkıyor bide 4000 ne iniyor sonra birden kendi kendine istop ediyor
arkadaslar bugun arabama bındım calıstırdım motoru ısıttım 1km kadar gıttım sonra arba ıstop ettı daha calıstıramadım sonra uzun ugraşlar sonucu arabayı calıştırmayı başardım fakat şimdide rölanti ayar tutmuyor ve gaz yemiyor devir saati bi 15000 ne cıkıyor bide 4000 ne iniyor sonra birden kendi kendine istop ediyor
bende de vardı aynı sorun bobindenmiş değiştirince düzeldi ama onun bir çok sebebi var havaakışmetre kelebek felan onlardan da oluyormuş :confused:
sizin aracınızda kurbağa ayarı istiyor ve rolanti dengeleyicisini kontrol etmek lazım.
esinti0001
17.12.10, 03:32
teşekkür ederim burda mercedesten anlayan usta yok
teşekkür ederim burda mercedesten anlayan usta yok
Buyrun Gelin Ankaraya.
w126 MB260SE
17.12.10, 14:07
Kurbağanın altındaki körüğe bakın yırtılmış olabilir...Rolanti dengeleyicisi arılanmaış olabilir yada rolanti dengeleyicisine giren 2 tane hortumdan birisi ya çıkmış yada yırtılmış olabilir...
esinti0001
18.12.10, 22:51
arkadaslar bıraz masrafı varmış yapılıyor şu anda ankaraya gelmem mumkun degıl bu ara tesekkur ederım
öncelikle böyle bi forumun varlığından dolayı sonsuz teşekkürler bendede 1991 200 e var çok benzer bi sorun benim arabamdada var aracı sabah çalıştırdım 2 km kadar gidip stop ettim tekrar çalıştırcaktım motordan az şiddette bi patlama sesi geldi artık araç çalışıyo 6000 lere kadar devir görüyo gidişinde filan problem yok fakat vites boşta iken gazdan ayağımı çektigim zaman stop ediyor
esinti0001
30.01.11, 02:37
hava filtresini altındaki hortum cıkmıştır büyük ihtimalle oda degğilse emme manifolduna giren yerdeki körük yırtılmış yada yerinden çıkmışatır yada hava filitrem bi yerden hava alıordur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.