Orijinalini görmek için tıklayınız : kapı açılmıyor
Arkadaşlar aracım 2-3 saat durduktan sonra uzaktan kumandadan kapıları açınca şöför kapısının mandalı yarım açılıyor ve kapanıyor ikinci veya üçüncü denememde açılıyor.sebebini çözemiyorum farlara giren hava hortumlarına baktım yerinde kaçağı yok başka ne sebebi olabilir acaba yardımcı olacak varmı ?
merkezi kilit de sıkıntı olabilir yada oraya giren hortum çıkmış olabilir.
tüm kapılarda hava girişi varmı peki bilgin varmı yoksa sadece sol ön kapıdamı var ?
arka koltugun altınta kı hava motoruna dırek gırıs yaptırt ıyı bı ustaya sorun cuzulur benımde aynısıydı dırek baglantı yabtırdım sımdı sorun yasamıyorum arabanın alarm beynınden kaynaklanıyor zamanla ılgılı bı sorun benım arabanda 2.3 kez kurcalıyınca acıp kapıyordu saygılar
aynı sorun bizim aracımızda var şu anda... alarm açma tuşuna basar basmaz kapıyı açın yoksa hemen geri kilitleniyor ben sistemi çözdüm araç içinde kitleyip açtım ve sorunu gördüm kitliyorsun kumanda ile sonra açıyorsun fakat 1-2 saniye içinde geri kapanıyor.,..
tam açılmadan kapanıyor sıkıntı burda
arkadasım saglam bı alarm cıya gıt zamanla ılgılı proplemın var senın faz
lada arabayı kurcalatma
zaman dedıgım alarm beyın kutusunu ızınde zamanlayıcın dan bahsedıyorum
alarmı taktıralı 3 ay oldu garantili taktırdığım yeremi gitsem
hava bonpalı merkezı kılıtten anlıyorlarsa hemen gıd onlar dırek baglantı yabmıslardır hava motorunun ıcındekı kaploları ters lehımleyıp dırek elektırık le kopru atmaları lazım ( alarm beynıne ) onuda anlayanı bul derım sana normal alarm bazı alarmlar olmuyo bu arıza olduktan sonra ben space alarm taktırdım zaman rolesı olandan elektırk kesme ve verme zamanını ayarlıyo senın sorunun bu zaten
karışık bir durum merkezi kilittenmi yoksa hortumlarda kaçakmı arada kaldım şimdide alarmdan olabilir seçeneği girdi .
w126 MB260SE
14.12.10, 23:36
Merkezi kilit motoru tam hava basmıyor olabilir yada sistemden hava kaçağı var demektir...hava hortumları 4 kapıda merkezi kilit motorunda ve motorda farlarda var...Hepsine bakmak gerek...öncelikle merkezi kilit motoruna bakın...
Buna benzer olay benimde başıma geldi. Alarmcıya gittiğinizde sorun alarmdan kaynaklı olmadığı anlaşılırsa;
Bagaj içinde benzin kapağına giden hava hortumu var onu iptal ederek deneyin eğer sorun çözülmemişse kapılara giden hortumlarıda kontrol edin ;)
Diyafram yırtılmıştır. 50tl miydi neydi yenisi.
Bu şekilde fazla gezerseniz vakum pompası da zarar görür.
Diyafram yırtılmıştır. 50tl miydi neydi yenisi.
Bu şekilde fazla gezerseniz vakum pompası da zarar görür.
Diafram olduğuna eminmisiniz kilitle alakalı gelmedi bana
Diyafram olmayabilir benim anlatmak istediğim. Vakum hortumunun kapıda bağlandığı parça, adı her neyse. O hava kaçırıyordur. Benim başıma gelmişti değiştirdim düzeldi.
hazır konu açılmışken bende şunu sorayım arkadaslar benım arabada benzin kapagınını açan merkezı kılıt sıstemıne ait kilit sistemi yok nereden bulurum nasıl tedarik ederim acaba.?
kapılar açılmıyosa camı açık bırak camdan gir :) :) :D:D:p
kapılar açılmıyosa camı açık bırak camdan gir :) :) :D:D:p
Garajım yok ve camlar alarmdan otomatik kapanıyor ;)
hazır konu açılmışken bende şunu sorayım arkadaslar benım arabada benzin kapagınını açan merkezı kılıt sıstemıne ait kilit sistemi yok nereden bulurum nasıl tedarik ederim acaba.?
Kapak kendiliğinden açılmıyor zaten. Sadece kapılar kitli iken depo kapağı da kitleniyor. Bunun da opsiyon olduğunu sanmıyorum standarttır her w124 de vardır.
HAYALET KRAL
19.03.11, 11:23
benim arabanın (94 c180) arka bagaj kapağı bağımsız merkezi çalışıyor. bunun nedenini bulamadım orjinali mi böyle bilmiyorum billen varsa ??? birde geçenlerde bagajın kilidini söktürüp yaptırdım temizlettim. şimdide kapı merkezileri çalışmıyor. yani kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor?? sorun nerden olabilir?? bilen varsa yardım teşkler...:mad:
işçilik dahil 50 tl sıkışmış... aynı sey basıma gelmişti...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.