Orijinalini görmek için tıklayınız : Role
Tapari75 Cemin mercedesinin akü arkasından sökülmüş bu role hakkında bilgisi becerisi olan ve çıkma yada sıfır elinde olan arkadaşlardan yardımlarını ifşa etmelerini arz ediyoruz..
http://img401.imageshack.us/img401/9585/1004030j.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/9644/10040311.jpg
w126 MB260SE
07.12.10, 22:33
Benzin rolesine benziyor ama.... Motor roleside olabilir...
ne olduğu belirsiz bir röle. bende anlamadım ne rölesi olduğunu. benim açıkçası benzinli motorlara ilgim yoktur :) ben dizelciyim. kır kır kır :D
bu benzın pompasının rolesı bende sıfırı war cıkmasını da hallederız. ;)
muratyalcin
07.12.10, 23:02
bişeyede yok de be kardeşim almanyayla ortakmı çalışıyorsun:D:D
sanırım doğru cevap bu çünkü pompayla alakalı bir role... benzin pompasının rolesi... özelden konuşlaım mehmet ali birazdan arayacağım seni...
Bu rolenin arızalı olduğunu nerden anladınız? Bunun arkasında kırmızı renkli yüksek gerilim rolesi var, bunu değiştrimeden önce o rolenin sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edin bence.
Bu rolenin arızalı olduğunu nerden anladınız? Bunun arkasında kırmızı renkli yüksek gerilim rolesi var, bunu değiştrimeden önce o rolenin sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edin bence.
fikir için teşekkürler fakat usta bu roleyi söküp direk bağlantı yaptığında sorunsuz çalışıyor problem bu rolede... ama fiyatlarıda uçuranlar sağolsun alamıyoruz...
olmasada oluyor masamın üzerinde duruyor role arabada yatıyor otoparkta yatsın biraz...
muratmercedes
08.12.10, 22:39
fikir için teşekkürler fakat usta bu roleyi söküp direk bağlantı yaptığında sorunsuz çalışıyor problem bu rolede... ama fiyatlarıda uçuranlar sağolsun alamıyoruz...
olmasada oluyor masamın üzerinde duruyor role arabada yatıyor otoparkta yatsın biraz...
yarın beni ara cepten.
yarın beni ara cepten.
tamam murat usta birazdan dönerim sana...
murganc arkadaşımızın 150 TL dediği ÇAKMA role, barış başın 550 (beşyüzelli) TL dediği rolenin sıfır ayarında olanı buldum hemde 40 TL ye :) şu anda sorun yok bakalım hayırlısı olsun... bunun yanı sıra buji kabloları bujileri falan değiştirdik son durum iyi :) araba ihtiyar olunca hastalıklarıda artıyor...
murganc arkadaşımızın 150 TL dediği ÇAKMA role, barış başın 550 (beşyüzelli) TL dediği rolenin sıfır ayarında olanı buldum hemde 40 TL ye :) şu anda sorun yok bakalım hayırlısı olsun... bunun yanı sıra buji kabloları bujileri falan değiştirdik son durum iyi :) araba ihtiyar olunca hastalıklarıda artıyor...
senin adına sevindim...
w126 MB260SE
10.12.10, 22:49
Eeee mal satıcıdan alınır....
kimden aldın acaba...
ö.m. da atabilirsin...
semihyalin
30.01.11, 04:01
benımkıde arızalı arkadasım buyuk ıhtımalle aracım benzınde calısmıyor pompaya baktırdım pompam saglam aldıgın yerle ılgılı bılgı verırsen sevınırım ozelden
fıyat veren arkadaslarada uzuldum bır role bu fıyata satılmaz kızdıgım tek sey sudurkı mecburıysen alacaksan ucuyorlar fıyatta ...
bişeyede yok de be kardeşim almanyayla ortakmı çalışıyorsun:D:D
yok yok abı bızde :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.