Orijinalini görmek için tıklayınız : iş yapmak isteyen
arkadaşlar gürcistan tifliste iş yapmak isteyen yokmu burdaki çoğu araçlar tamir için türkiyeye gidiyor mesela dizel ve otomatik araçların ustaları çok az olanlarda bek anlamıyor veya parça işi mercedes ve bmw nin elektronik parçaları getirebiliriz orjinal alman malı siz orda ki fiyatlarını söylersiniz ben burdakini uygunsa değecekse getirilir bilmem öyle şeyler düşünen varsa tabiki
muratyalcin
06.12.10, 18:48
bana w124 parçaları lazım
istemediğin kadar bulurum istersen sıfır istersen sıfır gibi çalışır durumda orjinal nasıl istersen ama sınırdan geçirebileceğim ufak parçalar bilgisayar hava akışmetre debriyaj seti felan gibi bi kaç tane için türkiyeye gelemem ama biraz fazla olursa gelirim getirebilirim
İş yapıyoruz zaten, Çoruh'a HES yapıyorlar babamlar. :)
Mercedes kısmını bilmiyorum, ama yedek parça açısından sıkıntılıymış heralde. Ön tamponsuz baya araç var diye biliyorum tampon bulamamışlar.
Bir de, Batum'da yetkili servis var mı? Söyleyim de jipi oraya götürsün babam.
neresi sıkıntılı burası sıkıntılı değil ben başkentinde tifliste yaşıyorum bütün prçalar orjinal almanyadan geliyor. sizin jipin markası ne sorunu ne ona göre söyleyim servisini
neresi sıkıntılı burası sıkıntılı değil ben başkentinde tifliste yaşıyorum bütün prçalar orjinal almanyadan geliyor. sizin jipin markası ne sorunu ne ona göre söyleyim servisini
Valla daha alalı 6 ay oldu da, aracı ben görmedim bile. Babamın vakti olmaz genelde bizim gibi, öyle gideyim servise başında durayım istemez. Tanımadığı ustaya da emanet etmesin istiyorum, can taşıyor çünkü.
ML350, 2005 model
Arıza geçmişini inceledim de, dikiz aynasından ses geliyormuş felan incik boncuk şeyler yazıyodu en son. Babam duymamıştır bile muhtemelen. :D
mercedes ve bmw servisinden çok birşey yok tifliste ama tiflise o araçla gelip gidiyorsa göstersin ama sırf yaptırmak içinse değmez benzin parasına orda da yaptırabilir :)
muratyalcin
06.12.10, 19:08
bana w124 94 e200
komple ön tampon arka tampon
ön farlar sinyaller ve stop lazım
pako takımı lazım
kargoyla göndermek mümkünmü
mercedes ve bmw servisinden çok birşey yok tifliste ama tiflise o araçla gelip gidiyorsa göstersin ama sırf yaptırmak içinse değmez benzin parasına orda da yaptırabilir :)
Zaten bir ayağı da Tiflis'te, ama o tempoda bir de bakım sıkıştırmaz heralde. 6 saat mi sürüyormuş neymiş. Kaç km Tiflis-Batum?
Yazın ben orda olucam, orda görüşürüz inşallah. :)
w126 MB260SE
06.12.10, 19:14
M102 ve M103'ün tüp görmemiş kurbağası ve üstündeki dağıtıcısı ztn birlikte olur...Fİyat alabilirsen 1 er tane getirtmek isterim.
bana w124 94 e200
komple ön tampon arka tampon
pako takımı lazım
kargoyla göndermek mümkünmü
o parçalar kargoyla gelir ama gümrükleme yapılması lazım onun için hemen hemen aynı fiyata denk gelir benim dediğim ufak parçalar olursa ben kendi aracımla gümrük parası ödemeden geçirebilirim büyük tampon felan göze çarpar. o senin istediğin parçalar almanyadan yeni gelmiş tertemiz (orjinal) olarak söktürürebilirim ve fiyatı 500 600 civarı tutar orjinal alman malı cizik bile bulamazsın.ama geçirmesi zor tr ye. istersen sen gel burda taktır öyle dönersin burda benzin ucuz doldurunca depoyu seni evine kadar atar geri. arabanun ne eksikse orjinalini taktırıp dön
M102 ve M103'ün tüp görmemiş kurbağası ve üstündeki dağıtıcısı ztn birlikte olur...Fİyat alabilirsen 1 er tane getirtmek isterim.
Kerem, haberleşelim kardeşim, ben yazın arabayla gidicem. Bagajın aldığınca atarız bişeyler. ;)
Kerem, haberleşelim kardeşim, ben yazın arabayla gidicem. Bagajın aldığınca atarız bişeyler. ;)
bağajın aldığına atarsan sınırda o parçaları alırlar ve seni tr ye postalarlar bomboş ve saatlerce beklersin sınırda. gelirseniz görüşürüz tabii batum tiflis arası 6 saat ama ben 4 saat te gidiyorum :D
w126 MB260SE
06.12.10, 19:18
Tamam fiyatlar uygun olursa daha istediklerim var...
bağajın aldığına atarsan sınırda o parçaları alırlar ve seni tr ye postalarlar bomboş ve saatlerce beklersin sınırda. gelirseniz görüşürüz tabii batum tiflis arası 6 saat ama ben 4 saat te gidiyorum :D
Bagaj boş gelmiyoruz tabi, ufak tefek şeyler olursa atarız. Prosedürü de sen biliyosun danışırız sana.
4 saat bişey değilmiş o zaman. :)
w126 MB260SE
06.12.10, 19:20
Bagaj boş gelmiyoruz tabi, ufak tefek şeyler olursa atarız. Prosedürü de sen biliyosun danışırız sana.
4 saat bişey değilmiş o zaman. :)
Benim istediklerim ufak tefek şeyler stepnenin kenarına arka koltuğun altına sığabilecek türden şeyler :)
Benim istediklerim ufak tefek şeyler stepnenin kenarına arka koltuğun altına sığabilecek türden şeyler :)
Arabanın boşluklarını biliyoruz, şenlik zamanı odtü güvenliği sayesinde baya tecrübe edindik. :D:D
Her türlü getiririz, ama sanırım sıfır kutusunda getirince sıkıntı oluyormuş. Çıkmalarda sıkıntı yok, ama kutuluları da ayarlamak lazım. Arka koltuğu sökecek halleri yok arka koltuğun altına atarız. :D
muratyalcin
06.12.10, 19:23
ankaradan kaç km
geldiğime değermi
bu dediğim parçaları oradada söktürüp taktırabiliriz değermi
hepsini burada alsam 1300 tl civarı tutuyor
abicim 1 er tane için 2000 km yol gelmek zor kargoda burda daha gelişmedi çok kayıp oluyor birde burdaki araçlarda kesinlikle tüp yok 100 den 2 sinde vardır belki
ankaradan kaç km
geldiğime değermi
değer gelirken ankaradan hopaya kadar yaklaşık 1100 km gerisi zaten önemsiz sınırı geçince benzin ucuz geri giderkende depoyu doldurup ankaraya atar
ankaradan kaç km
geldiğime değermi
Bence burda hallet abi. Pasaportu gümrüğü yakıtı felan...
Bir de burda üzerinden çıkan parçaları da alırsın elinde bulunması açısından.
Ha, yok gezerim görürüm, karadeniz turu olur hem de dersen git tabi baya mantıklı bir tatil planı bence. :)
Ha, yok gezerim görürüm, karadeniz turu olur hem de dersen git tabi baya mantıklı bir tatil planı bence. :)
pasaport felan yoksa bilmiyorum zaten girişte para almıyorlar vizesiz girebiliyorsun burda hayat ucuz birde
Benzin de 1 dolar civarıymış heralde.
Benzin de 1 dolar civarıymış heralde.
evet super benzin 1.80 lari yani 1.55 lira
muratyalcin
06.12.10, 19:32
valla bakıcaz kardeşim arabayı yaza boyaya vermek istiyorum bel altı
yapmışken bunlarıda değiştireyim dedim malum 16 yıllık araba:o
muratyalcin
06.12.10, 19:35
evet super benzin 1.80 lari yani 1.55 lira
ömer sen yinede bi fiyat araştırması yapabilirmisin
olmazsa farlar sinyaller stoplarıda alabiliriz
valla bakıcaz kardeşim arabayı yaza boyaya vermek istiyorum bel altı
yapmışken bunlarıda değiştireyim dedim malum 16 yıllık araba:o
evet yani yazın havalar biraz ısınınca hem gel gezersin görürsün tatil yaparsın ve ordaki fiyata burda aracını da yaptırsın tatilinide yaparsın ben mesela geçen bobin aldım 60 lari yani 45 lira orjinal alman malı yeni gelmiş tertemiz bi motordan söktüm
muratyalcin
06.12.10, 19:38
evet yani yazın havalar biraz ısınınca hem gel gezersin görürsün tatil yaparsın ve ordaki fiyata burda aracını da yaptırsın tatilinide yaparsın ben mesela geçen bobin aldım 60 lari yani 45 lira orjinal alman malı yeni gelmiş tertemiz bi motordan söktüm
kardeşim orada arabaları çöpemi atıyorlar ben anlamadım
bu türkiye nasıl bi ülke onuda anlamadım ya:confused:
www.auto.ge
www.mycar.ge
Bu siteleri inceleyin derim. :)
kardeşim orada arabaları çöpemi atıyorlar ben anlamadım
bu türkiye nasıl bi ülke onuda anlamadım ya:confused:
almanyada w124 w202 w210 gibi 1998 den aşağı araçlar direk buraya ve çok ucuza geliyor gümrükleme felan burda çok ucuz vergi yok. onun için öyle araçlar geliyorki bakmaya kıyamazsın burda o oraçları parçalarını satıyorlar çok ucuza ve orjinal parçalar gidiyorsun pazara beğendiğin parçayı alıyon çalışmazsa ve kısa sürede arızalanırsa para iadezaten orjinal alman malı temiz parça üstelik bu de mercedesse kolay kolay bozulmaz
muratyalcin
06.12.10, 19:46
almanyada w124 w202 w210 gibi 1998 den aşağı araçlar direk buraya ve çok ucuza geliyor gümrükleme felan burda çok ucuz vergi yok. onun için öyle araçlar geliyorki bakmaya kıyamazsın burda o oraçları parçalarını satıyorlar çok ucuza ve orjinal parçalar gidiyorsun pazara beğendiğin parçayı alıyon çalışmazsa ve kısa sürede arızalanırsa para iadezaten orjinal alman malı temiz parça üstelik bu de mercedesse kolay kolay bozulmaz
içimden ağlamak geliyor:mad:
www.auto.ge
www.mycar.ge
bende ekleyim www.manqana.ge
muratyalcin
06.12.10, 19:48
www.auto.ge
www.mycar.ge
ne iş bu siteler müdür
muratyalcin
06.12.10, 19:51
2002 c230 7000 allahhhıım sana geliyorum
ne iş bu siteler müdür
araç fiyatları ben yazıyım pazardakileri w124 2500 dolar w202 4000. w210 5000 10000 civarı araçlar full :) :)
2002 c230 7000 allahhhıım sana geliyorum
fazla istemiş be 6500 anca :) :) sitede biraz pahalı yazıyorlar
Sen tatile gelmene yakın yazda bizde incik boncuk siparişlerimizi verelim.Mesela tampon arkası davlumbaz.Güneşlik klipsi vs vs..Pasaport muhabbeti olmasa gelirdim oraya ama uğraşamam şimdi bürokrasiyle..
ben her 2 3 ayda bir çoruma geliyorum bazende ankaraya
gümrük sıkıntısı yokmu.
giriş çıkışlarda sıkıntı yok sadece pasaport yeterli başka bişeye gerek yok parça getirmek için sıkıntı var ama 4 5 senedir devamlı gidip geldiğim için tanılş çok :)
Siparişlerimi şimdi verimmi Ömercik
şimdi dediğim gibi göze çarpmayacak tampon gibi felan onların dışında ki parçalar olabilir her türlü :)
giriş çıkışlarda sıkıntı yok sadece pasaport yeterli başka bişeye gerek yok parça getirmek için sıkıntı var ama 4 5 senedir devamlı gidip geldiğim için tanılş çok :)
tmm o zaman senin arabanın far yıkamaları ne kadar orda.
Yaz o zaman.
Güneşlik klipsi gri renk elektrikli model 2 adet
Şase altındaki tapalar
Amerikan sinyal (varsa)
Gri renk koltuk döşemesi(ısıtmalı deri)sürücü tarafı alt kısım.
Birazda benzin getir mümkünse..
Yaz o zaman.
Güneşlik klipsi gri renk elektrikli model 2 adet
Şase altındaki tapalar
Amerikan sinyal (varsa)
Gri renk koltuk döşemesi(ısıtmalı deri)sürücü tarafı alt kısım.
Birazda benzin getir mümkünse..
tamam bunları bakayım fiyatını söylerim :)
tmm o zaman senin arabanın far yıkamaları ne kadar orda.
benim araçta far yıkama yok classic benimki bildiğim elagance lerde oluyor far yıkama ama fiyatını öğrenirim
benim araçta far yıkama yok classic benimki bildiğim elagance lerde oluyor far yıkama ama fiyatını öğrenirim
Tmm Bekliyorum.
tamam bunları bakayım fiyatını söylerim :)
Fiyatını öğrenmene gerek yok.Al onları cennet türkiyeye geldiğinde mahsuplaşalım.Hepsi sıfır olucak ama çakma çıkma olmasın..
muratyalcin
06.12.10, 21:10
pako takımı lazım
fiyatlarını bi araştırabilirmizin ömer
muratyalcin
07.12.10, 16:53
pako takımı lazım
fiyatlarını bi araştırabilirmizin ömer
?
?
280 lari yani 230 lira orginal
muratyalcin
07.12.10, 17:09
280 lari yani 230 lira orginal
ön farlar sinyaller stop
pako takımı
hepsimi :eek::eek::eek:
evet ön farlar sinyal stop
muratyalcin
07.12.10, 18:50
pako
muratyalcin
07.12.10, 19:09
:eek::eek::eek:sen ne diyorsun ömerciğim ön farlar sinyaller stop
pako takımı hepsi 230 tl ise hemen gönder kapıya çıktım bekliyorum
:eek::eek::eek:sen ne diyorsun ömerciğim ön farlar sinyaller stop
pako takımı hepsi 230 tl ise hemen gönder kapıya çıktım bekliyorum
gönderemiyorum benim geçirmem gerek sınırdan yani benim dediğim ankaradan veya istanbuldan hangi şehir olursa olsun o şehirden bi kaç kişi toplanıp isterse öyle getirebilirim çünkü 230 liraliık için 2000 km gelmek nasıl olur. göndermek içinde kargo felan daha burda gelişmedi yollardım abi yoksa sorun değildi yani
muratyalcin
07.12.10, 19:19
gönderemiyorum benim geçirmem gerek sınırdan yani benim dediğim ankaradan veya istanbuldan hangi şehir olursa olsun o şehirden bi kaç kişi toplanıp isterse öyle getirebilirim çünkü 230 liraliık için 2000 km gelmek nasıl olur. göndermek içinde kargo felan daha burda gelişmedi yollardım abi yoksa sorun değildi yani
bi kaç kişi bulmak gerek
yokmu tiflisden mercedes parçası isteyen
http://img560.imageshack.us/img560/8198/ccbb9d7559eb7c02787af3c.jpg (http://img560.imageshack.us/i/ccbb9d7559eb7c02787af3c.jpg/)
peki bu stopun takımı ne kadar orda sağ sol.
http://img560.imageshack.us/img560/8198/ccbb9d7559eb7c02787af3c.jpg (http://img560.imageshack.us/i/ccbb9d7559eb7c02787af3c.jpg/)
peki bu stopun takımı ne kadar orda sağ sol.
tam olarak bilmiyorum ama komple kırmızı olanlar takımı sağ sol 160 170 lira gibi ama öyle bir fark yoktur arsında bunla 5 10 liraoynar
tam olarak bilmiyorum ama komple kırmızı olanlar takımı sağ sol 160 170 lira gibi ama öyle bir fark yoktur arsında bunla 5 10 liraoynar
kım o kım kım ! ömer kardesım ben ordudan faruk tatlıses okudum duydum gurcısstanda ortamı kurmussun efendıme söylım tabıkıde bızede parca lazım olacaktır sen ne zaman gelır gecer gıdersın senle ırtıbata geccej msn adres ? bu adresım eklersen sahane olur kardesım !
biqisi00@hotmail.com
kım o kım kım ! ömer kardesım ben ordudan faruk tatlıses okudum duydum gurcısstanda ortamı kurmussun efendıme söylım tabıkıde bızede parca lazım olacaktır sen ne zaman gelır gecer gıdersın senle ırtıbata geccej msn adres ? bu adresım eklersen sahane olur kardesım !
biqisi00@hotmail.com
ordudan mısın tam yolumun üstü ordu çoruma gelip giderken geçiyorum ordan da msn de sorun var açılmıyor da açınca eklerim istersen burdan özelden mesaj at veya facebook tan da konuşabiliriz
ordudan mısın tam yolumun üstü ordu çoruma gelip giderken geçiyorum ordan da msn de sorun var açılmıyor da açınca eklerim istersen burdan özelden mesaj at veya facebook tan da konuşabiliriz
faceboks adresım yok da ben sana numaramı verım sen orduya geldınde bana ulaşıver sen sımdık nerdesın ? dur sana özelden mesaÇ atım ben orduya geldınde grşlm ugramadan gecme kardesım benı oke mı ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.