Orijinalini görmek için tıklayınız : aracınızdaki en sevdiğiniz özellik nedir?
ben arabamın en çok kilitli difransiyel olmasını seviyorum. arabam olduğu yerde çok güzel dönüyor:)
tartışmasız şekilde uzun yolda ya da bi yerden bi yere giderken yolda YILDIZ'ını izlemeyi...
Elektrikli ve ısıtmalı koltuklarını...
SUNROOF VE YOLA YAPIŞMASI... (arka lastiklerin açılması)
birde melih kardeşim kilitli difransiyel dediğin e30 larda ve 190 AMG paketlerdeki olay galiba orjinalmi bu donanım ayrıca bu dönme işlemini 1.5 tonluk arabayla nasıl yapıyorsun ben çok denedim en fazla savuruyorum ama gerisi hikaye oluyor LPG VE OTOMATİK VİTES aracımız...
SUNROOF VE YOLA YAPIŞMASI... (arka lastiklerin açılması)
birde melih kardeşim kilitli difransiyel dediğin e30 larda ve 190 AMG paketlerdeki olay galiba orjinalmi bu donanım ayrıca bu dönme işlemini 1.5 tonluk arabayla nasıl yapıyorsun ben çok denedim en fazla savuruyorum ama gerisi hikaye oluyor LPG VE OTOMATİK VİTES aracımız...
bu sistem orjinalmi hiç bilmiyorum babama bi sormam lazım.
dönme işinide yapmam için gaza basmam yetiyor:)
bi sor bakalım kardeşim gerçi o tür hareketler e30 vs sınıflar gibi yakışmıyor bizim araçlara ama yinede seviyorum akrobasik çılgınlıkları :)
bu arada seninde benim gibi tamponlarını acilen boyatman gerekiyor birlikte boyatalım :)
seco_tuning
18.04.10, 22:05
Kilit.
2binde dönmek
Kilit Defransiyeli ve Ayna karartmaları
5 ileri otomatik vitesin seri kullanımda vitesleri takır takır saydırması ve köşe dönerken gaza asılıca asr ışığının göstergede göz kırpması ve arkanın düzelmesi.
w115 in icindeyken etrafi en rahat sekilde gorebilmeyi..
yada baska bir deyisle kor noktasinin en az olan mercedes modeli olmasini..
w126 MB260SE
18.04.10, 22:57
Aracımın en çok w126 olmasını seviyorum...Bir iki özelliğini değil ben onu herşeyiyle seviyorum...
spor yayLarımı taktığımda verdiği kamberi ve manevra kabiLiyeti :D
kick down yapınca arabanın birden oturup motorun sesindeki değişikliğini :)
herşeyini seviyorum aslında .... :)o benim bebişim :D
Hızlanınca arka tekerlerin açılması olayı sadece SLS(Self-leveling system ?) olan araçlarda var diye biliyorum. Tekerler patinaja düşünce arkası yere yapışıyormuş ekstra olarak. Benim arabada da varmış fakat bozulunda o özelliği olmayan amortisör takmışlar. 200E'lerde de var mı bu özellik?
bütün mercedeslerde olan ve başka hiçbir araçta olmayan özelliğini seviyorum. tabiki manevra kabiliyeti. direksiyonu tam kırdığındaki görüntü başka hiçbir araçta yok...
geçen gün akşam şehirlerarası yolda 150-160km ile giderken arkadan passatın biri yol istedi, sadece gaza biraz fazla basmışım bi daha göremedim... çok özledim şimdi onu geri getirin.......:p
şaka bi yana vites düşmeden hızlanabilmeyi çok seviyorum..
geçen gün akşam şehirlerarası yolda 150-160km ile giderken arkadan passatın biri yol istedi, sadece gaza biraz fazla basmışım bi daha göremedim... çok özledim şimdi onu geri getirin.......:p
şaka bi yana vites düşmeden hızlanabilmeyi çok seviyorum..
hahhahha. süpermiş.. adam belki şimdi passatı satmış oto pazarında mercedes bakıyordur :D :D :D :D :D
En keyifli beğendiğim şey yolda giderken gaza basınca o motor sesini birde yıldızı seyretmeyii
w123 te en sevdiğim şey virajlara hızlı girmekti :D
Kalkışlarda şahlanması ve manevrasını çok seviyodum....
w123 te en sevdiğim şey virajlara hızlı girmekti :D
Kalkışlarda şahlanması ve manevrasını çok seviyodum....
özellikle kalkışlarda şahlanması bölümüne canımı verrim okadar tatlı bi kalkış olamaz çok güzel bi noktaya değinmişsin helal olsun :D viraja zaten söz etmeye gerek yok :)
peki 123 cü arkadaşlar yanii hakan ve ömer faruk abilerim yol tutuşu ve viraj güvenliği olarak düşünürsek aynı hızlarda hangisi daha rahat yada hangisi aynı viraja daha hızlı girebilir 123-124 kasa olarak soruyorum?
tuner faruk
20.04.10, 11:19
Patinajdaki o görünütüsü ve virajlara giriş çıkışları:D
w126 MB260SE
20.04.10, 12:06
peki 123 cü arkadaşlar yanii hakan ve ömer faruk abilerim yol tutuşu ve viraj güvenliği olarak düşünürsek aynı hızlarda hangisi daha rahat yada hangisi aynı viraja daha hızlı girebilir 123-124 kasa olarak soruyorum?
Ben cevap vermek istiyorum....Şöförün cesaretine ve becerikliliğine bağlı.... :)
Ben cevap vermek istiyorum....Şöförün cesaretine ve becerikliliğine bağlı.... :)
Katlıyorum ve W124 ASD li olan Yani Kilit Defransiyelli olan daha iyi girer.
Katlıyorum ve W124 ASD li olan Yani Kilit Defransiyelli olan daha iyi girer.
aynen keremin dediği gibi :D ama serkanın dediği gibide asd yoksa w124 te 123 te daha güvenli girdiğini hissedebiliyosun bu benim şahsi düşüncem. yola daha iyi oturuyodu 123 onun tadı bambaşka gene sölemeden edemiceğim :D:D
mercedes-190
20.04.10, 19:48
hararet 90'nı geçtikten sonra fanın çalışırken çıkardığı sese bayılıyorum :):D
sadece c.tesi pazarları biniyorum w124 üme en sevmediğim nazarından korktuğum bütün yol boyunca araç içindeki ve yürüyenlerin aracıma dehşet ve ateşli bakışları
+ aracımda sevdiğim o kadar çok şey varki
1-amg yayları öne serçe parmağın bile girmemesi
2-amg tamponun altına sigara paketi girmeyecek kadar sürünmesi
3-lorinser d-93 jantalrım
4-amerikan parklar ve sisler yanık gezmek
5-Lorinser bagaj,yan ve panjur,sibop kapakları eksoz ucum
6-audio 10 teybim
7-renginin az olması
8-kayseride olmama rağmen plakamın başı sonu 34***34 olması
9-seyir halinde iken yıldız arasından yol çizgisini takip etmek
10-kapıların kapanınca çıkan sesi
11-ön cam dahil flimden dolayı kimsenin beni görmemesi :D vs vs vs vs vs say say bitmez...
Daracık yerden pergel gibi dönmesini ,dreksiyonu çevirince yıldız ve ön kaputun hareket edişini ..uzun yoldaki konforunu ve yola yayılmasını seviyorum ..aslında herşeyini seviyorum :) haa birde kapıların agırlıgını ,kapatınca çıkan sesi bende seviyorum..
En sevdiğim özellik 3 ten 2 ye çektiğimde o arada birde fan devreye girmişse boğa gibi böğürmesi ve sıyrılıp çıkması
ASD'li W124 daha güvenlidir diye bir şey yok. ASD'yi devreye sokarsanız arabanın arkayı bırakma ihtimali yükselir. ASD'li ve ASD'siz olarak denedim bizzat kendi aracımda. ASD, karlı havalarda ve çamurlu zeminlerden kurtulmayı sağlıyor sadece.
ASD'li W124 daha güvenlidir diye bir şey yok. ASD'yi devreye sokarsanız arabanın arkayı bırakma ihtimali yükselir. ASD'li ve ASD'siz olarak denedim bizzat kendi aracımda. ASD, karlı havalarda ve çamurlu zeminlerden kurtulmayı sağlıyor sadece.
Ben ASR li Kullanıyorum ve virajlarda olsun ani dönüşlerde olsun arabaya hakim oluyor ve savrulmayı önlüyor..
w126 MB260SE
21.04.10, 22:46
Ben ASR li Kullanıyorum ve virajlarda olsun ani dönüşlerde olsun arabaya hakim oluyor ve savrulmayı önlüyor..
Elektronikte ondan....Sen düz ASD kullan ilk yanlamada ilk dükkana girersin...
Elektronikte ondan....Sen düz ASD kullan ilk yanlamada ilk dükkana girersin...
Alışırsın onada Şekerim :)
Valla düz ASD çok tehlikeli bir olay, lastiklerimin de durumu iyi değil. Hava ısınınca sapıtıyor araba, zannedersin 200hp falan, durmuyor arkası. :D
sorum anlaşılmıştır teşekkürler keremterzi real26 ve serkan719 forever 124 ASD olsada olur olmasada :) ama mashar beyin yazdığı özelliklerden AMG yayları AMG sinyalleri hoşuma gidiyor benimde ama yok napalım SPOR YAY düşünebilirim ama...
sorum anlaşılmıştır teşekkürler keremterzi real26 ve serkan719 forever 124 ASD olsada olur olmasada :) ama mashar beyin yazdığı özelliklerden AMG yayları AMG sinyalleri hoşuma gidiyor benimde ama yok napalım SPOR YAY düşünebilirim ama...
Orginal Sportline Yaylar var onları kullanabilirsin.
300 td için araba sollarken roketle basıp araba 3'ten 2.2ye çektiğindeki o hızlanmayı ve 2500+ devirlerde turbodan dolayı motorun sesinin çok değişmesini çok seviyorum.
hakan e420
26.04.10, 00:58
otomatik 4 vites olusu
ömer faruk abi 123 e de 124 e de bindi o daha iyi bilir ama bana sorarsan
123 derim...
kocaman bir arabanın tek manevada park edilebilmesini ve bunu yaparken çevremdeki insanların '' abi ileri git bidaha geri gel'' deyip sonradan '' way anasını nasıl girdi ya '' demelerini
okadar çok varki hangisini yazacam
3500 devirden sonra motor sesinin değişmesini,karartmalı aynalarını,yıldızını,yola basışını,konforunu,uzun yolda sürücüyü ve yolcuyu yormamasını,güneşliklerdeki lambaları,far yıkma tertibatının yuvalarından çıkışını :D,sürücüye verdiği güveni, sollamaya çıktığımda veya makasa girdiğimde roketlemesini,cam suyu deposundaki ısıtmasını vs vs .. ben arabama sanırım aşığım :) :)
aşık olmayanın burda işi ne :)))
vitesi N den D ye aldığımda arabanın arkasının oturması, gaza dokununca şahlanması, alt geçit çıkışlarında özellikle vitesi D den S e alınca homurtuyla hızlanışını.......
ben arabamı seviyorum yaw :D
angellarını :) birde o güzelim makaslarını...
kalkışta yenildiğim araçlara uzun yolda riskli makaslarla fark atmaya bayılıyorum :) kısacası yol tutuşunu seviyorum o lastiklerin açılması bitiriyor olayı...
vitesi N den D ye aldığımda arabanın arkasının oturması, gaza dokununca şahlanması, alt geçit çıkışlarında özellikle vitesi D den S e alınca homurtuyla hızlanışını.......
ben arabamı seviyorum yaw :D
w123 ün oturması ve şahlanması meşhur... off off... 2800 cc
daracık alanlarda misli misli küçük araçların dönemediği yerlerde tek manevra ile girip çıkmak,tümseklerdeki yaylanma
yaşını belli etmemesini
arkadan dudaklarını burusturup "hadi eyvallah" der gibi durusunu çirkin olmasına rağmen çekici olmayı başarabilmesini
yola yayılmasını ve manevrasını ve içindeyken o inanılmaz kaput yıldız goruntusunu :))))))))
yakisikli_135
21.05.10, 17:44
her virajda köşede yanlamasını :) açılan moturuyla doğan şahin gibi arabaları kısa mesafedede tokatlamasını :) dün gece 1.6 taunusla kalktıgımda o kısacık yolda bile ona mesafe açmasını seviyorumm :D 240D olmasına rahmen şuan benzinli gibi gitmesini :)3 ten 2 ye çektiğimde yan yan gitmesinii :)
W114_BURAK_
27.05.10, 14:16
Herşeyi bu bi tutku 1 1 5 :)
Arkadaşlar bundan evvelki aracımda E400CDI ne güzel istop edince kapı acınca direksiyon kalkıp koltuk otomatik geriye çekiliyordu şimdi bu aracımda sadece direksiyon kalkıyor onu çok arıyorum malesef merc nedense kaldırmış program filan da olmuyor yapdırayım.
Şimdi bulmuş bunalmış demeyin biraz iri olunca malesef iyi işi yarıyordu. :D
520 bmw'min de sıralı 6 silindirli motorunun sesine hastayım.
aliustatales
13.06.10, 22:51
kasislere girişi
içine bindiğimde dış dünyayla alakamı kesmesini seviyorum.
gece olunca cocpit isiklandirmasi ve tavan lambasi aceyip hosuma gidiyor hafif los bi ortam oluyor tam sönmedigi icin arti otomatik vites olmasi otobanda tempomata takip kolumu dayayip yildizi seyretmek müthis oluyor :)
kick down yaptıgımda bır canavarın ayana basmıssın gıbı homurdanmısını , direksiyonundaki turu , boşta dururken direksiyonu saga sola cevirerek kapuun sağa sola yatmasını ızlemeyı uzun yolda sagda oturup yolu ızlemek yada surup sag şeritte 90 la gıdıp bırı sekıl yaptıgında arkasına yazılmak bıde yenı taktıgım becker ındıana polıs teybımın kırmızı ısıkları :D
kick down yaptıgımda bır canavarın ayana basmıssın gıbı homurdanmısını , direksiyonundaki turu , boşta dururken direksiyonu saga sola cevirerek kapuun sağa sola yatmasını ızlemeyı uzun yolda sagda oturup yolu ızlemek yada surup sag şeritte 90 la gıdıp bırı sekıl yaptıgında arkasına yazılmak bıde yenı taktıgım becker ındıana polıs teybımın kırmızı ısıkları :D
Raşit çok şey beğenmişin sen :D olmamış bu :p
W116 mın yol tutuşu konforu nikelajları bütün özelliklerini seviyorum
yagmurlu havada 4000 bin devırde kalkmak
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.