Orijinalini görmek için tıklayınız : Alimurat
farukcagsak
07.04.10, 12:37
Arkadaslar forum çökmeden önce aramızda bulunan abimiz, arkadasımız alimurat bugün ciddi bir ameliyat geçirdi. Bir haftadır görüşüyorduk baş dönmesi problemi yasıyordu.
Beyninde bi kitle varmış bugün ameliyatla parça alınmış, bugün eşiyle görüstüm ameliyat başarılı gecmiş bi kaç gün yoğun bakımda kalacakmış.
1 hafta kadar telefon vs. kullanması yaşakmıs inş. 1 hafta 10 güne kadar tamamen iyileşip aramıza dönmesi için dualarımızı eksik etmeyelim.
Buradan tekrar gecmiş olsun diyor ve Allah'tan acil sifalar diliyorum...
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, sevenlerine bağışlasın.
Çok geçmiş olsun. ne oluyor anlamıyorum. Dökülüyoruz resmen. Bende geçen hafta pazar günü bağırsak ameliyatı oldum. Evde şu an yatıyorum.
Hangi hastanede yatıyormuş?
Sana da çok geçmiş olsun tekrardan Fatih. Allah bütün kardeşlerimize iyilik sağlık versin. Sevenlerine bağışlasın.
farukcagsak
07.04.10, 13:07
çok geçmiş olsun. ne oluyor anlamıyorum. dökülüyoruz resmen. bende geçen hafta pazar günü bağırsak ameliyatı oldum. evde şu an yatıyorum.
hangi hastanede yatıyormuş?
Ankara Medical Park'ta daha bugün bi kaç saat önce ameliyattan çıkmış yoğun bakımda şu an görüştürmüyorlarmış.
medicalpark yada medicana onun gbi bi şeydi tam aklımda kalmadı??
Geçmiş olsun dileklerimizi forum ailesi olarak ilet Faruk.Allah cc şifa versin..
2 sevgili abimede büyük geçmiş olsun Allah şifa versin
çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda aramıza döner ...
Çok geçmiş olsun. ne oluyor anlamıyorum. Dökülüyoruz resmen. Bende geçen hafta pazar günü bağırsak ameliyatı oldum. Evde şu an yatıyorum.
Ne olacak yaşlanıyoruz.
karaaslanysn
07.04.10, 14:47
Allah acil şifa versin büyük geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileklerimle.
copperfield
07.04.10, 16:30
Alimurata acil şifalar diliyorum Fatih sanada çok geçmiş olsun.İnşallah şimdi sağlıgın yerindedir..
çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..
geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
bu aylar birçok hastalığın ortaya çıktığı zamanlardır, düzenli kontrol edilmek lazım.
erken teşhis çok önemlidir, kendinize dikkat edin arkadaşlar..
geçmiş olsun en kısa zamanda aramıza döner inşallah.
geçmiş olsun allah şifa versin.
Alimurata acil şifalar diliyorum Fatih sanada çok geçmiş olsun.İnşallah şimdi sağlıgın yerindedir..
şimdi biraz iyiyim. ama hala yataktayım. çıkamıyorum.
Fatih abi sanada geçmiş olsun halin keyfin nasıl iyimisin?
her ikinize de geçmiş olsun arkadaşlar. bir an önce iyileşirsiniz inşallah.
w126 MB260SE
08.04.10, 10:27
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Allah beterinden korusun...
Büyük geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin...
İki abimizede acil şifaler diliyorum...
geçmiş olsun Allah şifa versin.
Fatih abi sanada geçmiş olsun halin keyfin nasıl iyimisin?
şükür. iyi olmaya çalışıyorum. :)
Evde çalışma odası yarattım artık evden işlere bakıyorum. Skypeden tele konferansa başladım :)
Geçmiş olsun. ALLAH her ikinizede acil şifalar versin abi. Dökülüyoruz demişsinde, yediğimiz içtiğimiz hormon yiyecek içecekler yapmacık oldu, küçük bir örnek vermek istiyorum geçen günler domates aldım içinde sakal kılı gibi kıl çıkmış o günden beri yemiyorum.
Sanırım bugünler en güzel günlerimiz.
yakisikli_135
08.04.10, 18:53
Çok geçmiş olsun fatih abi sanada geçmiş olsun :)
Arkadaslar forum çökmeden önce aramızda bulunan abimiz, arkadasımız alimurat bugün ciddi bir ameliyat geçirdi. Bir haftadır görüşüyorduk baş dönmesi problemi yasıyordu.
Beyninde bi kitle varmış bugün ameliyatla parça alınmış, bugün eşiyle görüstüm ameliyat başarılı gecmiş bi kaç gün yoğun bakımda kalacakmış.
1 hafta kadar telefon vs. kullanması yaşakmıs inş. 1 hafta 10 güne kadar tamamen iyileşip aramıza dönmesi için dualarımızı eksik etmeyelim.
Buradan tekrar gecmiş olsun diyor ve Allah'tan acil sifalar diliyorum...
iki abimizede gecmis olsun diliyorum, Allah tekrarlarini yasatmasin ve cumlemizi korusun insaallah..
dua ile..
punisher_149
08.04.10, 20:16
Allah şifa versin her iki abimize de....
rahatsızlığı olan tüm üyelerimize ve bildik bilmedik herkese allah acil şifalar versin... dertlilere deva versin... (amin)
Allah acil şifalar versin, inş. en kısa zamanda aramıza döner
seco_tuning
11.04.10, 09:38
Allah yardım etsin.
Operasyonun başarılı geçmesi çok güzel. İnşallah abimiz eski sağlığına biran önce kavuşur.
Abi geçmiş olsun sana da, Allah acil şifa versin. ;)
Ankara Medical Park'ta daha bugün bi kaç saat önce ameliyattan çıkmış yoğun bakımda şu an görüştürmüyorlarmış.
medicalpark yada medicana onun gbi bi şeydi tam aklımda kalmadı??
Medicana olabilir, Medical Park duymadım hiç. Eskişehir yolunda, Armada ile ODTÜ girişi arasında.
Geçmiş Olsun... İnşallah en yakın zamanda toparlar kendini..
tuner faruk
12.04.10, 01:12
Allah acil şifalar versin..
buyuk gecmis olsun... bende ayagimdan olacagim doktordan randevu bekliyorum :(
Allah acil şifalar versin arkadaşlar
Fatih Ali Murat ikinize de büyük geçmiş olsun arkadaşlar.
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun.dualarınız sayesinde çabucak iyileştim. Allah'a şükür desteksiz yürümeyede başladım.günden güne daha da iyiye doğru gidiyorum.
ameliyatımı Ankara Medicana da oldum.Hakan hocamın sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim.
ameliyat öncesi ve sonrasında benden desteğini esirgemeyen tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum.Faruk kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.
Fatih sanada çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Allah hepinizden razı olsun.dualarınız sayesinde çabucak iyileştim. Allah'a şükür desteksiz yürümeyede başladım.günden güne daha da iyiye doğru gidiyorum.
ameliyatımı Ankara Medicana da oldum.Hakan hocamın sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim.
ameliyat öncesi ve sonrasında benden desteğini esirgemeyen tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum.Faruk kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.
sağol teşekkür ederim.
kusuruma bakmayın geç kaldık ama ikinizede çok çok geçmiş olsun yüce rabbim beterinden esirgesin sağlık gibi servet yok bu dünyada
şimdi görüyorum abi hoşgeldin yeniden seni aramızda görmek çok güzel.... :)
çok teşekkür ederim .Allah cümlemizin sağlığını bozmasın.
Geçmiş olsun allahım acil şifalar versin...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.