Orijinalini görmek için tıklayınız : Bas ve ASR Lambam Yandı
ArkadaŞlar bas ve ars lamban yandi 98 e 200 kontaĞi kapatip aÇinca sÖnÜyor frene bastiĞimda yanmaya baŞliyor sebebİ ne olabİlİr masrafi nedİr tahmİnen teŞekÜrler
kazim_cakir07@hotmail.com
20.11.10, 20:28
Fren şalterin arızalıdır muhtemelen ama yine de cihaza bağlayıp kontrol etmek lazım.
fren pedalındaki sensör arızalıdır.
frenlerle ASR aynı sistemden okuyor ondandır. frene basınca yanması normal. sensör arızanız yada sigorta arızanız olabilir.
aynı sorun bendede vardı.2 sene o ısıkla yasadım en son tak ettı.şaşmazda tavsıye uzerıne bı elektrıkcıye gıttım.bilgısayara bagaldı anjıo yaptı resmen kablolardan en son bagajın ıcınde bı parca değiştirdi duzeldi.3 aydır artk yanmıo.bagaj ıcındekı parcayı 150 tl aldım yıldız sanıyden.
fren şalterini değiştirmeden de sorunu halledebilirsiniz zamanla içinde pislik birikiyor yada şalter basılı kalabiliyor. plastiğe zarar vermeyecek bir solventle içerisindeki pislikleri attırırsanız sorun çzöülür. ben eleketronik kart temizleyici sıkmıştım içine .
aynı sorun bendede vardı.2 sene o ısıkla yasadım en son tak ettı.şaşmazda tavsıye uzerıne bı elektrıkcıye gıttım.bilgısayara bagaldı anjıo yaptı resmen kablolardan en son bagajın ıcınde bı parca değiştirdi duzeldi.3 aydır artk yanmıo.bagaj ıcındekı parcayı 150 tl aldım yıldız sanıyden.
yüksek akım rölesi o değiştirdikleri.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.