PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W140 arka yatar kafalıklar

passatcan
18.11.10, 17:14
Arkadaşlar Merhaba ;
Bizim ihtiyarın arka yatar kafalıkları calısmıyor. Merkezi kilit pompasını kontrol ettim ancak tüm fonksiyonları hatasız çalışıyor. bagajdaki sigorta kutusundaki sigortalarını söktüm taktım bu seferde konsoldan dugmeye basınca pompa ses yapıyor ancak kafalıklarda hareket yok ( pompa ses yaparken elimden geldigince pompadaki baglantıları kontrol ettim ancak kacak yok gibi gorunuyor) ayrıca gecen haziran kafalıkları yatıran parcalar ( yanlıs hatırlamıyorsam her kafalıkta birer tane olan siyah renk diyafram tarzı birsey) degismisti. sizce sorun nerde? ne yapabilirim ?

executive
18.11.10, 18:10
Contact to Tuna. :)

serkan719
19.11.10, 11:16
diyafram yırtılmış olabilirmi.

passatcan
19.11.10, 15:17
arkadaslar bugun saglam kafa ile sakin sakin soktum baktım, bir tane hortumu cıkmıstı yerine taktım sorun cozuldu. yalnız dun baska bir sorun ortaya cıktı, alısveristen donusu 1 sise palmolive vucut sampuan ı posetin icinde ezilerek patlamıs ve ne yazikki cd changer in uzerini sampuan kaplamıstı. dunden beri tape i acınca " error 2 " diyordu. bugun cd changer ı soktum koydum bagaja elektronikci arkadaslarıma gittim fakat ne fayda hepsi kapalı. elimde cd changer la kalakaldım. ne diyorsunuz sizce bizim cd changer iflah olur mu ?

passatcan
19.11.10, 15:17
yahu bu arada benim mesaj sayım epeyce vardı simdi 2 diyor ? ne oldu eski mesajlar mı silindi ? :S

gudikcik
19.11.10, 15:48
cd changer ı söküp silince çalışacaktır. şampuan sorun yaratmaz. su olsa idi iş çok kötü idi.

passatcan
19.11.10, 16:14
abi ben kktc ye okula gidicem pazar sabahı, sizce cd changer a giden tesisat kablolarını sokulu mu bırakayım, araca takılı mı bırakıp gideyim ?

gudikcik
19.11.10, 22:00
ne olur ne olmaz kabloları bence sökük bırak.

passatcan
24.11.10, 19:39
abi yine imkansızı basardım cd changer gayet saglam bir sekilde calısıyor :) en azından ben kktc ye gelmeden onceki 2 gun guzel guzel calıstı :) abi hazır sizi bulmusken birsey daha sorayım. bizim araclardaki webasto'nun tamiri mumkun mu ? ( revizyonu)