Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 CNR EXPO TUNİNG SHOW (modifiye fuarı)
Merhabalar arkadaşlar bu yıl 6.sı düzenlenen oto modifiye fuarı 22-25 nisan tarihleri arasında istanbul yeşilköy mevkiindeki CNR EXPO fuarında düzenleniyor... saatlerini ulaşım bilgilerini ve fuar takvimini aşağıdaki linkte paylaşıyorum fakat fuara gidecek olan arkadaşlar varsa bilet temini konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
ayrıca kocaeli den yada gebzeden gidecek olan üyelerle özellikle görüşmek istiyorum hem tanışmış oluruz hemde orada birlikte sergilenen araçları inceleriz...
http://www.cnr-tuningshow.com/content/tr_index.asp
oooooooooo istanbuldaymış.... Tühhhh
paylaşım için teşekkürler...
tuner faruk
16.04.10, 23:17
Arkadaşlar şukadarını söyliyim 5 senedir katılımcı olarak katılıyrum ve 2005 2006 senelerinin fuarının hiçbirinin yerini kesinlikle tutmaz ve hersene dahada kötüye gidiyor..bu sene kurallar değişti güzlellik yarışması kaldırıldı ama şu kadarını söyliyim mankenlerin birbiriyle görüşme ve abazaların cep telefonuyla fotoğraf çekme yerinden başka bi yer değil İnşallah bu sene daha iyi olur ama büyük firmalar girmedikten sonra ve BENCE mankenlerin dışarıya alınmadıktan sonra modifiye değil sadece manken ve gürültüden başka bişey değil..
tuner faruk güzel noktaya değinmiş fakat o mankenlerde olmasa oradaki katılımcı sayısı çok düşer ve sadece bizim gibi modifiye severler gider böylece adamların beklediği maliyet karşılanamaz mankenler oraya ek bir maliyet getiriyor hiç yoktan yere hemde en az mofidiye çılgınları kadar manken çılgınlarıda geliyor bu yöndende bakmak lazım olaya...
teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar birde tuner faruk madem her yıl katılıyosun bilet temini konusunda yardımcı olabilirsin diye düşünüyorum yada nasıl irtibata geçeriz ?
Hatunsuz fuarmı olurmuş..
hatunsuz fuarmı olurmuş..
+10000000001
hatunsuz fuarmı olurmuş..
+124 :d:d:d:d
tuner faruk
17.04.10, 15:33
tuner faruk güzel noktaya değinmiş fakat o mankenlerde olmasa oradaki katılımcı sayısı çok düşer ve sadece bizim gibi modifiye severler gider böylece adamların beklediği maliyet karşılanamaz mankenler oraya ek bir maliyet getiriyor hiç yoktan yere hemde en az mofidiye çılgınları kadar manken çılgınlarıda geliyor bu yöndende bakmak lazım olaya...
teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar birde tuner faruk madem her yıl katılıyosun bilet temini konusunda yardımcı olabilirsin diye düşünüyorum yada nasıl irtibata geçeriz ?
Abi bu sene malesef katılımcı değilim zaten bilet fiyatları çok uçık değil geçen sene 15-20 tl arası bişeydi bu senede aynı olur hatunsuz olurmu diyenler için bence olur olmalı çünkü oranın amacı hatun göstermek değil yapılan yenilikleri yeni gelen ürünleri tanıtmak sezon başlangıcındaki parçaların tanıtılması bence hatun olunca işin maksadı aşıyo..
hatunsuz olurmu diyenler için bence olur olmalı çünkü oranın amacı hatun göstermek değil yapılan yenilikleri yeni gelen ürünleri tanıtmak sezon başlangıcındaki parçaların tanıtılması bence hatun olunca işin maksadı aşıyo..
Et tırnaktan ayrılır mı? :)
teşekkürler tuner faruk fakat şöylede bir durum varki ben TÜYAP 2010 OTOMASYON FUARIna gittim orada da sanayi ürünlerini malzemeleri gerekli ekipmanları mankenler tanıtıyordu buda bir çeşit reklam olarak düşünebilirsiniz bazı ürünler göze çarpmıyor fakat o manken sayesinde satışı yapılıyor ürünün yada adam bakıyor mankeni görüyor bende modifiye yapıyım benim aracımın etrafındada böyle mankenler dolaşsın gibi düşünceler doğup modifiye tutkusu hızla büyüyor buda bir etken...
tuner faruk
17.04.10, 22:38
teşekkürler tuner faruk fakat şöylede bir durum varki ben TÜYAP 2010 OTOMASYON FUARIna gittim orada da sanayi ürünlerini malzemeleri gerekli ekipmanları mankenler tanıtıyordu buda bir çeşit reklam olarak düşünebilirsiniz bazı ürünler göze çarpmıyor fakat o manken sayesinde satışı yapılıyor ürünün yada adam bakıyor mankeni görüyor bende modifiye yapıyım benim aracımın etrafındada böyle mankenler dolaşsın gibi düşünceler doğup modifiye tutkusu hızla büyüyor buda bir etken...
İşte bunu düşünen insan modifiyeyi modifiye olduğu için değil manken çekmek görüntü yaratmak olarak görüyor türlü apaçilikler ve gereksiz atraksiyonlarda peşin sıra geliyor..bence bilinçli olsun az olsun ama yeterki BİLİNÇLİ VE AMACINA UYGUN OLSUN..
tuner faruk
17.04.10, 22:43
Et tırnaktan ayrılır mı? :)
Eğer hatun görmek istiyosan türlü türlü şeyler var tuning fuarının amacı açık göğüs uzun bacak görmek değil yeni çıkan ürünlerin tanıtımını sağlamak;) he bu tanıtımın yapılması illa mankenle olucak diye birşeyde yok tamam bayanlar tanıtabilir ama saçma sapan fotoğraf çektirmeler yicekmiş gibi bakmalar bence tuning fuarında olması gereken şeyler değil..
valla tuner faruk dediğin doğruda işte buda ülkemizde zor... REKLAM ve TANITIM çok önemli faktör... tanıtım yapamaz reklam yapamazsan satış yapamazsın adam orada sadece aracını tanıtsa emin ol satış potansiyeli azalır satıcı firmadan hiçbir zaman bunu istemez o mankenler babasının hayrına orda durmuyor heralde dimi onlarında çoğusu üniversitelerde öğrenci ve belli bir ücret karşılığı ürün tanıtımı yapıyorlar.. buda bir meslek yani.. adamlar o şekilde düzenleme yapmış ama siz illada beğenmiyorum istemiyorum dersenizde sizin bileceğiniz iş yapıcak pek bişey yok... (bide şunu merak ettim madem o kadar karşısınız oradaki düzene sisteme neden 5 kez katıldınız o fuara)
tuner faruk
17.04.10, 22:53
valla tuner faruk dediğin doğruda işte buda ülkemizde zor... REKLAM ve TANITIM çok önemli faktör... tanıtım yapamaz reklam yapamazsan satış yapamazsın adam orada sadece aracını tanıtsa emin ol satış potansiyeli azalır satıcı firmadan hiçbir zaman bunu istemez o mankenler babasının hayrına orda durmuyor heralde dimi onlarında çoğusu üniversitelerde öğrenci ve belli bir ücret karşılığı ürün tanıtımı yapıyorlar.. buda bir meslek yani.. adamlar o şekilde düzenleme yapmış ama siz illada beğenmiyorum istemiyorum dersenizde sizin bileceğiniz iş yapıcak pek bişey yok... (bide şunu merak ettim madem o kadar karşısınız oradaki düzene sisteme neden 5 kez katıldınız o fuara)
Son 2 katılımıma kadar kendim çok istedim çünkü hem o zman tadı çok güzeldi ve daha çok küçüktüm ama sondan bi öncekinde belki dedim daha düzgün olur son katılım tam bi faciaydı yani kıramayacağım kişiler olmasa kesinlikle 2.gün giderdim düşünün güzellik yarışması açıyosunuz ve katılan kişilerin bulunduğu alana halı bile sermiyorsunuz... ben mevcut sisteme karşı değilim tamma manken olmalı ama foto çekilmesi mankenlerin orasını burasını açık firikiklerinin çekilmeye çalışılması orasını burasını ellmeye çalışmak bence en büyük apaçilik ve rezillik..
Eğer hatun görmek istiyosan türlü türlü şeyler var tuning fuarının amacı açık göğüs uzun bacak görmek değil yeni çıkan ürünlerin tanıtımını sağlamak;) he bu tanıtımın yapılması illa mankenle olucak diye birşeyde yok tamam bayanlar tanıtabilir ama saçma sapan fotoğraf çektirmeler yicekmiş gibi bakmalar bence tuning fuarında olması gereken şeyler değil..
Anlatmak istediğim şu: sana bir ürünü kıllı bir erkeğin mi tanıtması iyidir yoksa çekici bir bayanınmı ? Ayrıca kimse bir modifiye fuarına (abaza değilse) kızlar için gitmez oradaki kızlar erkeklere oranla göze daha cok hitap ettikleri için oradadırlar. Kendini tatmin etmek isteyen fuara değilde, o parayla başka bir yere gider zaten
Anlatmak istediğim şu: sana bir ürünü kıllı bir erkeğin mi tanıtması iyidir yoksa çekici bir bayanınmı ? Ayrıca kimse bir modifiye fuarına (abaza değilse) kızlar için gitmez oradaki kızlar erkeklere oranla göze daha cok hitap ettikleri için oradadırlar. Kendini tatmin etmek isteyen fuara değilde, o parayla başka bir yere gider zaten
Mesut yine coştun sen.
Mesut yine coştun sen.
Walla abi, hiç sorma :) :)
tuner faruk
18.04.10, 00:00
Son 2 katılımıma kadar kendim çok istedim çünkü hem o zman tadı çok güzeldi ve daha çok küçüktüm ama sondan bi öncekinde belki dedim daha düzgün olur son katılım tam bi faciaydı yani kıramayacağım kişiler olmasa kesinlikle 2.gün giderdim düşünün güzellik yarışması açıyosunuz ve katılan kişilerin bulunduğu alana halı bile sermiyorsunuz... ben mevcut sisteme karşı değilim tamam manken olmalı ama foto çekilmesi mankenlerin orasını burasını açık firikiklerinin çekilmeye çalışılması orasını burasını ellmeye çalışmak bence en büyük apaçilik ve rezillik..
Dikkatlice kırmızı yeri tekrar tekrar okumanı tavsiye ediyorum;)
Hatipoğlu polemiğe gerek yok.Daha öncede yazdım.Burda 81 vilayetten adam var diye..
tuner faruk
18.04.10, 00:32
Hatipoğlu polemiğe gerek yok.Daha öncede yazdım.Burda 81 vilayetten adam var diye..
OK abi nema problema..
kırmızı yeri okudum +1 ama aynı şeyleri söylüyoruz zaten :) :)
w126 MB260SE
18.04.10, 10:23
Paylaşım için Teşekkürler...
arkadaşlar konu hakkında yakınımdaki elektronikçi ve tuning ürünleri satışı yapan bir abimizle görüştüm çarşamba günü kesin birşey söyleyeceğim bilet fiyatları ve temini konusunda gelmek isteyen varsa buyursun gelsin... hatta arabayla gitmezsem eğer birlikte gidebiliriz...
tuner faruk
25.04.10, 14:15
Gittim gezdim gördüm elle tutulur 2 stand var 1 hall açılmış dediğim gibi her sene dahada kötüye gidiyo..
ben bilet temini sıkıntısından dolayı gidemedim ama kötüde olsa bu tür organizasyonları seviyorum o kadar modifiyeli arabalar ve modifiye hayranlarını bir anda bir arada görmek güzel duygu
forumun güncel bölümüne yada modifiye bölümüne fuardaki çektiğiniz resimleri bekliyoruz...
tuner faruk
27.04.10, 12:08
ben bilet temini sıkıntısından dolayı gidemedim ama kötüde olsa bu tür organizasyonları seviyorum o kadar modifiyeli arabalar ve modifiye hayranlarını bir anda bir arada görmek güzel duygu
forumun güncel bölümüne yada modifiye bölümüne fuardaki çektiğiniz resimleri bekliyoruz...
Hersene çekerdim ama bu sene çekmedim ama bulabilirsem arkadaşlarımın çektiklerinden eklerim;) bu arada bilet dert değildi eğer kesin geleceğinizi bilseydim pm atsaydınız davetiye bişey ayarlardık kaldıki zaten h.içi:10 H.sonu15 TL miş..
ücreti zaten max 20 lira olarak düşünüyordum ben fakat şöyle bir durum var ben bilet temini konusunda sizden yardım sitedim ama bu yıl gitmeyeceğim gibi şeyler söylediniz sizide zor durumda bırakmak istemedim... geçti artık yapıcak bişey yok bütün resimleri buldum internetten buyrun işte linki...
http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryDetail.aspx?Gallery=3751&Photo=13
tuner faruk
29.04.10, 19:03
ücreti zaten max 20 lira olarak düşünüyordum ben fakat şöyle bir durum var ben bilet temini konusunda sizden yardım sitedim ama bu yıl gitmeyeceğim gibi şeyler söylediniz sizide zor durumda bırakmak istemedim... geçti artık yapıcak bişey yok bütün resimleri buldum internetten buyrun işte linki...
http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryDetail.aspx?Gallery=3751&Photo=13
Katılımcı olmicam dedim ki olmadım da zaten ama yinede yardımcı olurdum neyse daha iyi ve güzel bi fuar olursa aklımdasın;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.