Orijinalini görmek için tıklayınız : acil yardım
arkadaşlar 86 model 190d'imin ısıtma bujilerini daha 1 ay önce beru marka takım olarak yenilemiştim, ama sanırım yine patlattı bir kaçını, 15 senedir araba bizde olunca hissediyorum artık arızalarını :D benim kafama takılan çok çabuk patlatıyo bujileri sorun nerde olabilir röleden olabilirmi ? röleyi yenilesem sorun çözülür mü ? ya da sizin fikirleriniz nelerdir ?
farukcagsak
16.04.10, 10:40
arkadaşlar 86 model 190d'imin ısıtma bujilerini daha 1 ay önce beru marka takım olarak yenilemiştim, ama sanırım yine patlattı bir kaçını, 15 senedir araba bizde olunca hissediyorum artık arızalarını :D benim kafama takılan çok çabuk patlatıyo bujileri sorun nerde olabilir röleden olabilirmi ? röleyi yenilesem sorun çözülür mü ? ya da sizin fikirleriniz nelerdir ?
voltajla alakalı bi sorun oldugunu soyluyorlardı forum cokmeden once boyle bi konu vardı murat usta yardımcı oabilir.
bi de bujilerle alakalı bi marka tavsiye etmişlerdi diger markalardan 0.5voltaj farkı oldugundan dayanıklı oldugunu soyluyorlardı ama aklımda degil suan :confused:
birde bir tanesi patladı mı digerlerinin de bozulmasını hızlandırıyor kalan ısıtma bujilerine fazla akım geldiginden.
buji kafasına ampül bağla. motor çalıştıktan belli bir süre sonra lamba sönüyor mu bak.
eğer ampül sönmüyorsa senin ısıtmalar motor çalıştığı süre boyunca ısıtmaya devam edip patlıyorlardır.
buji kafasına ampül bağla. motor çalıştıktan belli bir süre sonra lamba sönüyor mu bak.
eğer ampül sönmüyorsa senin ısıtmalar motor çalıştığı süre boyunca ısıtmaya devam edip patlıyorlardır.
Tebrikler... Güzel seçim...
w126 MB260SE
16.04.10, 11:58
+w126........
dizelci olduğun belli abi :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.