Orijinalini görmek için tıklayınız : lastikte nitrojen?
geçenlerde 190a dört lastik sıfır continental premium contact 2 aldık dört lastiğe de 32 ps hava vurdu lastikçi ve normal hava basmıyorlarmış nitrojen bastı lastiklere.bu nitrojen sanırım lastiğin çabuk ısınıp soğumasını engelleyerek lastiğin ömrünü uzatıyor.
sorun şu
lastikler geç ısındığından yola yeni çıktığımda lastikler soğuk oluyor ve sert bi frende biraz erken kaymaya başlıyor.
bunu engellemek için ön havayı Mercedes-in verdiği orjinal değer olan 29a yada 30a indirmek istiyorum
sizce doğru mudur başka ne yapabilirim bu nitrojenin başka bilmediğim ne farkları var?
bence kullanma ... ben kullandım memnun kalmadım özellikle kışın kullanılmaması lazım...
nitrojen iyi bişey olsaydı.
bu forumda herkes den önce ben kullanırdım.
nitrojen lastiğin ısınmasına engel oluyor. ısınmayan lastik ise yolu tutmaz.
fren ve yol tutuş zayıflar.
Ağır vasıtaların lastiği ısınır neticesinde mola vermezsen gümler.Otomobil gurubunda gereksiz,zararlı,tehlikeli..
Bende vasıtalarda kullanılmasının iyi birşey olmadığını düşünüyorum..
bu Continental bayisindeki mal niye Lastiğin ömrünü uzattığından dolayı biz sadece nitrojen kullanıyoruz deyip sibopları bile değiştirdi nitro bastı acaba o zaman merk ediyorum
Ön yargılı yazılar yazılmış.Kusura bakmayın ancak saçmada olmuş yani.:)
Lastiklere nitrojen basmanız lastik ömrünü arttırı ancak şöyle bir durum var;nitrojen molekül boyutu normal hava içinde bulunan moleküllerden daha büyük bu sebeple ısınması daha yavaş.
Yani lastiğin ısınmasını engelliyor diye birşey yok(nitrojen soğutmada kullanılıyor diye lastiği herdaim soğuk tutacağını zanetmeyin,soğutmada kullanılan nitrojen hal değişiminden yararlanarak sıvı olarak kullanılır.).Sadece lastiğin ısınma süresini uzatıyor.
Bunun yanında zaten normalde tekere bastığınız havanın %78 kısmı zaten azottan(Nitrojen) oluşmaktadır.Sizin lastikçide bastırabileceğiniz azotun saflık oranı %95-%99 dolaylarındadır.Yani arada basit bir matematik hesapla sadece %17 fark var.Kaldı ki Azot yoğunluğu 0.001251g/cm3 dolaylarında iken havanın ortalama yoğunluğu oda şartlarında 0.00118g/cm3 dolaylarındadır.Aradaki fark ne kadar 0.0001g/cm3 kadar(nem oranına göre değişir ancak eşit olması bile mümkün).Lastiğe bastığımız hava miktarı ve basıncı ile bu değerin gözle görünebilir ve hissedilebilir düzeye gelmesi mümkün değil malesef.
Lastiğe asıl azot basılmasının amacı normal hava kullanıldığında lastik içindeki kauçuğun yaşlanmasını engellemek ve mevsim geçişlerinde havanın lastik basıncının korunmasını sağlamak.Hava bastığınızda lastiğin içine doldurduğunuz oksijen aktif bir gazdır ve az da olsa lastiği içden aşındırır.
Konuda lastiğin belli bir derecede tutunma yaptığından bahsedilmiş bu doğru ancak günlük kullandığımız araçlardaki lastik kauçukları kullanım sırasında yüksek sıcaklıklara çıkmazlar normal şartlar altında(patinaj vs yapılmadığında).Dolayısı ile yol tutuşunuzu asıl etkileyen faktör(normal araçlarda) lastik sıcaklığı değil lastik yumuşaklığıdır.Kaldı ki binek araçlarda kullandığınız lastikler ne kadar sıcaksa o kadar iyi yol tutar diye bir durum yoktur.Yaz veya kış lastiği olmasına göre optimum çalışma sıcaklıkları için üretilirler.
Isınan lastikteki kauçuk gevşemeye ve yol yüzeyine yayılmaya başlar bu sürtünmenin artması sebebiyle lastiğin çabuk aşınmasına sebep olur.
F1 , uçak ve ağır vasıta lastiklerinde nitrojen kullanımının zorunlu olmasının sebebi lastiği soğuk tutmak amacı ile değildir lastiğin ani sıcaklık değişimlerinde basınç değerlerini korumak içindir.(soran olursa diye yazıyorum kamyon lastikleri retarder ve normal frenin yoğun kullanımı sırasında ciddi bir yüke sürtünme sırasında maruz kalırlar.)
Sonuç olarak gidipte özellikle lastiklere bastırayım diye nitrojen aramam ve üzerine para da vermem ancak bedava bulduysam kullanırım.Zira herhangi bir zararı yok , faydası da eğer aracınızın lastiklerini çok uzun dönem kullanıyorsanız ki kullansanız dahi farkı hissetmeniz teknik olarak mümkün değil(çekme mukavemeti testleri ile ancak anlaşılır),bir miktar ömrü uzar ve hava basma aralığınız kısalır.
Alıntı değildir.
Otomobillerde lastik ısınmaz.Ağır vasıtalarda ısınır.Uzun yol molalarında ağır vasıtaların lastiğine elinizi koyun sıcaktır.Yağmurlu havalardada buhar çıkar.Isınması için uzun yol şart.Uzun yolda her zaman yapan yok zaten.
Nitrojen otomobil gurubunda lastiğin ömrünü uzatsa nolurki.Lastiğin dişi bitince lastik bitti anlamına gelmez.Maksimum 3 yıl ömrü vardır.
Uğur abi lastiğin ömrü derken raf ömrünü kastediyorsa o 3 sene değil 5 senedir.Araçda kullanım ömrünü kast ediyorsan bunu zaten bilemezsin ancak genellemek gerekirse kullanım durumuna göre ;30.000km ile 50.000 km arasındadır.
Otomobillerde de lastikler ısınır ancak bu yol tutuşu etkileyecek oranda değildir.(Üzerinde 1 ton üzerinde bir ağırlık olup bu kadar küçük bir temas yüzeyi olan ve kauçuk olan malzeme kesinlikle ısınır.)
Eğer lastiğin sertleşmesinden ve nemden dolayı zarar göremesinden memnunsan bu senin bileceğin iş ben de zaten yazımda yazdım ömrünü uzatır ancak bunu görebileceğinizi zannetmiyorum diye.
Yazıda yazmadım ancak etrafta kullandığınız lastik şişirme kompresörleri basınçlı hava ile birlikte az miktarda su buharı şeklinde nem de basarlar.
Ancak nitrojen kuru bir şekilde basılır.
Uğur abi lastiğin ömrü derken raf ömrünü kastediyorsa o 3 sene değil 5 senedir.Araçda kullanım ömrünü kast ediyorsan bunu zaten bilemezsin ancak genellemek gerekirse kullanım durumuna göre ;30.000km ile 50.000 km arasındadır.
Otomobillerde de lastikler ısınır ancak bu yol tutuşu etkileyecek oranda değildir.(Üzerinde 1 ton üzerinde bir ağırlık olup bu kadar küçük bir temas yüzeyi olan ve kauçuk olan malzeme kesinlikle ısınır.)
Eğer lastiğin sertleşmesinden ve nemden dolayı zarar göremesinden memnunsan bu senin bileceğin iş ben de zaten yazımda yazdım ömrünü uzatır ancak bunu görebileceğinizi zannetmiyorum diye.
Yazıda yazmadım ancak etrafta kullandığınız lastik şişirme kompresörleri basınçlı hava ile birlikte az miktarda su buharı şeklinde nem de basarlar.
Ancak nitrojen kuru bir şekilde basılır.
Nitrojen gazı kuru olduğundan lastiğin içinde nem oluşmuyor,
Daha konforlu bir sürüş sağlıyor,
Sık lastik basıncı değişmediğinden de cazip,
Bana bu bilgiyi Mercedes Benz Türkiye Ticari araçlar müdürü Sn. TahsinCELEKAN vermişti...
2005 yılında Daha henüz türkiyede bu kadar sık kullanılmyorken...ı
bak ben bunu bılmıyordum bende de nıtrojen kullanıyorum yarın ilk işim hemen gıdıp normal hava bastırcam
:D yorumları okumadan yazmısım sımdık ne yapım ben :D nıtrojen dursun mu durmasın mı :D
Nitrojen varsa dursun.Yoksa ancak bedavaya temin edebiliyorsanız bastırın.Gidipte 20tl vermeyin fakire verin en azından sevinsin.Zira 20tl lik bir marifeti yok.
Binek araçlarda konforda değişim olmaz.Olsada lastik-süspansiyon durumu gibi kriterler arasından lastiğin içndeki nitrojenin konforda yaptığı değişikliği ancak hassas test cihazları ile anlayabilirsiniz.
Ticari araçlarda konforda değişim yapabilirmi bilmiyorum(en azından şu ana kadar herhangi bir araştırmam olmadı).Ancak yapabileceğini zannetmiyorum çünkü teorik açıdan konfor yapabilecek bir yönü yok nitrojenin.Çok çok az hafifliği dışında.
arkadaşlar Abdullah güzel izah etmiş .
kanmayın bu satış politikalarına.
lastiğe azot bassan ne olur basmasan ne olur.yıllardır hava basılıyordu ne zarar görüldü.yıllardır uzun yol yapan kamyonlar 1000km de bir lastik mi gümletiyordu ,azot basınca bitti mi bu durum...
ayrıca havanın içindeki %21 lik oksijen nekadar zarar verecek?verse kaç senede verecek?saf oksijen basmıyoruz sonuçta...
fakat oksijen reaksiyona girme eğilimi yüksek bir gaz.lastik kauçuğundaki molekülleri ve çelik telleri oksitliyebilir diyelim.zaten lastiğin asıl önemli yeri olan dış yüzeyinde her daim %21 oksijen mevcut.
bu arada gazların genleşme katsayıları sabittir. yani 50 derecedeki oksijende ,azotta aynı genleşme katsayısına sahiptir.lastiğe azotta bassak oksijende bassak aynı sıcaklıkta aynı basınca ulaşırlar.buradaki konuda azot ve oksijen gazlarının ısıl iletkenliklerine bakmalıyız.
azot ısıl iletkenliği : 0,02583 W/(m·K)
oksijen ısıl iletkenliği: 0,02674 W/(m·K)
fark : 0,00091 W/(m·K)
görüldüğü gibi arada zerre kadar fark var.yani ısı iletkenlikleri hemen hemen aynı.hava yerine azot bastırmak tamamen gereksiz bir değişiklik.zaten havada %78 azot ve %21 oksijen var.
neden azot ve oksijeni ele alıyoruz derseniz,havanın %78 azot + %21 oksijen +%1 diğer tüm gazlar.yani %1 lik kısmın esamesi bile okunmaz.havanın içindeki neme gelecek olursak.zaten kompresörlerde nem tutucular var.tekerin içine gelen havada çok az miktarda nem bulunur.
lastik değişiminde bedava azot basdılarsa dursun ama kesinlikle para verip bastırmayın...
yol tutuşunu azalttığını bizzat gördüm bn
5 yıllık bitmiş harab olmuş bridgestone larla sert bir frende araba geç duruyordu ama kaymıyordu.
yeni continental aldım (ve testler conti nin daha iyi yol tutuşu sağladığını gösteriyor) yola yeni çıktığında sert bir frenle araç kayıyor. baya yol katettikten sonra iyi tutmaya başlıyor.
@alimurat
Abi yazınız güzel olmuş ancak oksijen lastiğin içindeki çelik telleri oksitleyemez çünkü lastiklerin iç yapısında baktığımızda çelik teller ara katmanı oluşturur dolayısı ile kauçuk tarafından tamamen izole edilmiş durumdadır.
@djturnz
Yol tutuşun azaldığını malesef fark edemezsiniz.Farklı iki lastikle farklı kondisyonlarda yol tutuş doğal olarak değişir.Aldığınız lastiklerin üretim süresi çok önemli eğer eski bir lastik aldıysanız(üretim tarihi anlamında söylüyorum.) bu şekilde kayma yapabilirsiniz.Bunun dışında yeni lastik alındığında yola alışması için bir süre tedbirli kullanmalısınız.Zaten bu sebeple balans ayarı 1 hafta kullanımdan sonra yapılır.Hemen yapılmaz.
@alimurat
Abi yazınız güzel olmuş ancak oksijen lastiğin içindeki çelik telleri oksitleyemez çünkü lastiklerin iç yapısında baktığımızda çelik teller ara katmanı oluşturur dolayısı ile kauçuk tarafından tamamen izole edilmiş durumdadır.
teşekkür ederim.ben çelik telleri oksitler demedim.oksitleyebilir dedim.çok farklı.ayrıca bu tellerin oksit olayını ben söylemiyorum ,azot basan yerlerin savunduğu bir mevzu.bana kalırsa tamamen uydurmaca...
yol tutuşunu azalttığını bizzat gördüm bn
5 yıllık bitmiş harab olmuş bridgestone larla sert bir frende araba geç duruyordu ama kaymıyordu.
yeni continental aldım (ve testler conti nin daha iyi yol tutuşu sağladığını gösteriyor) yola yeni çıktığında sert bir frenle araç kayıyor. baya yol katettikten sonra iyi tutmaya başlıyor.
bu olayın azot gazı ile hiçbir alakası yok.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.