Orijinalini görmek için tıklayınız : w201 190 D souk hava :)
190 D ön göğüsten vitesin ordan küllüğün altından souk geliyo benim ya.önceden yokki taki geçen yıla kadar.göğüs sökülmüş kalorifer peteği değişmişti.fan motoruna bakmıştık.acaba o göğsü toplayan beceriksiz elektirikçi açıkmı bıraktı bi yerde ? fan motorunun üstündeki muhafaza kapağı aralıklı gibi benim w201 de ? ordanmı rüzgar alıyoki ?
oralardan hava gelmemesi lazım. havalandırma kanalları haricinde hiçbir yerden hava kaçırmaması gerekiyor.
oralardan hava gelmemesi lazım. havalandırma kanalları haricinde hiçbir yerden hava kaçırmaması gerekiyor.
o zaman mal elektirikçi salağın tekiydi zaten ortadaki kanalları doğru taKmadı sanırım hey ALLAH ım yaaaa..off off
o zaman mal elektirikçi salağın tekiydi zaten ortadaki kanalları doğru taKmadı sanırım hey ALLAH ım yaaaa..off off
Kendin sök ve topla.Yada aynı kasaba git yeniden toplat ama başında bir an olsun ayrılma..
Kendin sök ve topla.Yada aynı kasaba git yeniden toplat ama başında bir an olsun ayrılma..
+124 başında bekle...
boş bi vaktimde sökücem o kısmı
boş bi vaktimde sökücem o kısmı
sökerken dikkat et. orta ızgaranın orası plastiktir 190 larda. çabuk kırılır.
bende bosu bosuna demiyorum ustalar kasap diye.
arkadasım sök kendin topla.
walla zaten bu göğüsü söktü elektirikçi ortadan kayboldu.kalorifer peteğini değiştik o ortadaki hava kanal kutusunuı toplarken bi yeri kırdı zaten öküz..sonra kayboldu ben kendim topladım çoğu şeyi..şey açık galiba benim kalorifer fan motorunun üzerindeki plastik muhafa tam yerine oturmamış gibi acaba ordan mı rüzgar alşıyo içeri ?
walla zaten bu göğüsü söktü elektirikçi ortadan kayboldu.kalorifer peteğini değiştik o ortadaki hava kanal kutusunuı toplarken bi yeri kırdı zaten öküz..sonra kayboldu ben kendim topladım çoğu şeyi..şey açık galiba benim kalorifer fan motorunun üzerindeki plastik muhafa tam yerine oturmamış gibi acaba ordan mı rüzgar alşıyo içeri ?
alır.sadece rüzgar almaz. aracı yıkarsan oradan su da alır.
w201 ve w124 torpidosunu en erken hiç sorunsuz tek başıma 1 saatten önce sökemedim. torpidoyu incitmeden sökmek her babayiğidin harcı değil.
bileydim bir düzce yapardım senin için geçen cumartesi günü. kocaelideyim 1 haftadır.
alır.sadece rüzgar almaz. aracı yıkarsan oradan su da alır.
w201 ve w124 torpidosunu en erken hiç sorunsuz tek başıma 1 saatten önce sökemedim. torpidoyu incitmeden sökmek her babayiğidin harcı değil.
bileydim bir düzce yapardım senin için geçen cumartesi günü. kocaelideyim 1 haftadır.
fan motorunun üzerindeki plastik kapak açık gibi geliyo bana.sanki tam yerine oturmamış.ona bi bakıcam..29 ekim i bekliyorum izmit e gelmek için :) düzce ye her zaman beklerim :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.