PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : asd arızası

selcukkoylu
15.10.10, 00:48
aracımda abs sensöründe arıza vardı.ve abs arızası esnasında asd devreden çıktı şuanda abs arızasını giderdik ama asd yi devreye alamıyoruz nasıl resetliyecez?

serkan719
15.10.10, 06:12
ASD nin tesisatında sıkıntı yok ise çalışması lazım.

Ankarada olsaydın iyi bir elektrikcimize baktırırdık.

KAYAHANN
17.10.10, 23:15
Kaputun içinden resetlemişlerdi benimkini, bi de selçuk benim de abs çalışıyo asd çalışmıyodu fren müşürü değişince düzeldi, değiştikten sonra kaputun içinde kapaklı bi yer var içerisinde elektrik girişleri var ikisini telle birbirine bağlayıp 10 saniye tutmuşlardı, bir süre sonra 8-10 sn sonra yanıp sönmeye başladı asd ışığı sonra sönde ve asd çalışmaya başladı.

executive
18.10.10, 23:28
8 ve 1 idi kombinasyon yanlış hatırlamıyorsam. En kötü akü kutup başını söküp tekrar takın.

Ama resetlemeden sonra asd ışığı tekrar yanıyorsa ASD rolesini bir de yüksek gerilim rolesini kontrol ettirin. Benim yüksek gerilim rolesinde sıkıntı varmış çok cüzi miktara hallettim. Daha da arıza vermedi.

lionmxxx07
19.10.10, 12:24
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu sık sık takip ediyorum. 1990 model w201 MB sahibi oldum 2 yıl önce. ASD arızası vardı aracımda bi türlü çözemedik. ASD rölesi arıyorum çıkma değiştircem. Yüksek gerilim rölesinin tam olarak yeri neresidir acaba yardımcı olabilirimisiniz birde onu kontrol edeyim.

executive
19.10.10, 18:59
Yüksek gerilim rolesi ASD rolesinin arka kısmında kırmızı renkli ASD rolesinden küçük bir parça.

lionmxxx07
19.10.10, 20:10
Teşekkür ederim arkadaşlar herşey için yarın inceleyelim bakalım ne durumdaymış. Sonucu paylaşırım tekrar.. Saygılar..