Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi marka park sensörü
Arkadaşlar merhaba. Aracım 97 model E 200 Elegance. Park sensörüm yok :( Bi önceki aracımda vardı ve çok işe yaradığını düşünüyorum. Aracın arkasında eğilmiş ayakkabısını bağlayan bir çocuğu ezmeme engel olmuştu. Direk cırlayınca inip bakmıştım :) Şimdi onda orjinal vardı ama bunda yok. Ne marka almamı tavsiye edersiniz diye bi danışayım dedim. Malum araçta maşallah epey uzun parklarda genelde zorlanıyorum. :) Ve arka tamponda nereye takdırayım. Boyanabilir olması das önemli öyle siyah noktalar istemiyorum tamponda.
Bi ufak araştırdım.
Şu iki linke bi bakınız.
Bu ekranlı :http://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-napier-001-yanilma-payi-park-sensoru-sistemi-340108/ProductDetails.aspx?productId=otm340108&categoryId=26026
Bu da ynı markanın ekransız modeli ve daha uygun :http://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-sesli-ikaz-park-sensoru-340088/ProductDetails.aspx?productId=otm340088&categoryId=26026
Siz ne marka model tavsiye edersiniz. İyi bi marka ve uygun fiyatlı olsun yeter.
bende aracıma taktırmayı düşünüyorum hocam geçen gün otoparkta bir araca sürtmüş babam alacağınız markayı taktırdıktan ve kullandıktan sonra fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim...
zaten hepsi çin malı.. genel durumları aynı.
ekranı güzel olanı alın bence.
ben de ekransız hepsiburdadan aldım ekran sonradan takıldığı için kabak gibi belli oluyor ve hoşuma gitmediği için sadece sesli aldım ve çok güzel işimi görüyor..
Ses versin yeter dimi Yasin kardeş. :D Ne edecesin ekranı :D Zaten ekran için döşeme altından bi yerlerden torpidoya kablo çıkacak. Ekstra iş demek :D
Çekilin Ben Tercümanım
11.10.10, 10:56
ekranlı yerine daha hassas ve daha kaliteli sesli bir sensör tercihi bence de daha doğru olur.
Bi arkadaşım geçen gün yeni aldığı transporter'ine taktırdı Sanırım Cenmax marka küçük bi ekranın var ve hangi göze yaklaştıysa cm resiyle kesin gösteriyo aynı zamanda sesli...
Fiyatını 180 olarak hatırlıyorum...
yasin sen o kadar ugrastıktan sonra o arabayı hele bi ciz aksam yakarım senin kmj'yi :)sensor falan dikkat et :P
Yeni başlık açmak istemediğim için konuyu hortlatıyorum ama, aynı soruyu ben soruyorum şimdi :D Sadece sesli ikazı olan, hassasiyeti yeterli bi sensör taktırmak istiyorum Menderese. Hangi markayı tercih etmeliyim?
http://www.hepsiburada.com/Liste/rotacar-park-sensoru-4-sensorlu-bazirli/ProductDetails.aspx?productId=otrotart240&categoryId=20024957 Şu mesela çok ucuz ve istediğim gibi duruyor ama, ne dersiniz?
Park sensörü zaruri ihtiyaç ama alayı çin malı...
Hurda yada pert mercedeslerden cıkma park sensörü almak daha mantıklı...
Ahmet Saraçoğlu
03.05.11, 02:52
bende çok istiyorum , kamyon şoförü gibi kapıyı açıp yarıya kadar çıkıp arkaya dönmekten helak oldum.Ama tamponu deldirme işi canımı sıkıyor..Bide w210 lardaki sade ekrana benzeyen ekranlı bi ürün varmı?Yoksa direk ekransızını takarım.
kamyon şoförü gibi kapıyı açıp yarıya kadar çıkıp arkaya dönmekten helak oldum.ama tamponu deldirme işi canımı sıkıyo.
+124 :d
Ben şunu aldım arkadaşım :
http://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-sesli-ikaz-park-sensoru-340088/ProductDetails.aspx?productId=otm340088&categoryId=26026
10 Tl tampon kuşak renginde boya yaptırdım. 20 Tl boyacıya verdim. Boyadı vernikledi. 50 Tl ye de taktılar. Ama tampon sökülüyor. Fakat işlemi kısa sürdü. Çünkü merso saolsun yerlerini hazır bırakmış :) Sadece deldik o kadar. Ekrana ihtiyaç duymadım ses versin yeter. Şu linkte fotoğrafları da var. 4. Sayfada :)
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=2313&page=4
Bi ara geri gelirken köşeleri tam görmüyor sanırım. Tamponun köşesini aynayada bakmayınca duvara sürttüm. Boyandığından mı bilmiyorum :( Arkadaşım ekranlı şu marka taktırdı passatına.
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16889&k_id=68&kn=Park+Sens%F6r%FC
Boyattırmadı onun tamponda siyah kuşak vardı. Ama görmesi çok iyi. Yandaki aracı, duvarı bile görüyor. 15 cm ye kadar. ve sürekli ötüyor. Ekranlı olunca cm de yazıyor. Ama ekran için torpidoya kablo çekiliyor. Döşeme altından yada tavandan çektirip dikiz aynasına da monte ettirebiliyosun. Ben memnunum benimkinden. Ekranlı parasına boyanıp takıldı valla. Ama şart harbiden...
Arkadaşlar, benim arabamın önde park sensörü var. araç içinde iki gösterge var (sesli) biri ön solu biri ön sağı gösteriyor. ancak dikkatimi çeken bişi var. arka tamponlarımda da sensör var ama onlar ile iglili bana uyarı veren herhnagi bir sistem yok. yakından bakmaya çalıştım. 4 adet sensör yuvası var ve içinde sensöre benzeyen bişi var ama kesin sensörmü değilmi bilemedim. arka için herhangi bir sesli veya görüntülü bir sistem de yok araç içinde. şimdi benim arabamın arka park sensörleri varmı yokmu bilemedim arkadaşlar...
Starship Member
03.05.11, 15:43
bende çok istiyorum , kamyon şoförü gibi kapıyı açıp yarıya kadar çıkıp arkaya dönmekten helak oldum.Ama tamponu deldirme işi canımı sıkıyor..Bide w210 lardaki sade ekrana benzeyen ekranlı bi ürün varmı?Yoksa direk ekransızını takarım.
Bu yöntem inan daha iyi abi, ben de zorda kalırsam ya kapıdan ya camdan çıkıp böyle yapıyorum. Mercedes'ten önceki aracım Impala'ydı buna benzer sıkıntıları çok yaşadım ama alışıyor insan. :)
Arkadaşlar, benim arabamın önde park sensörü var. araç içinde iki gösterge var (sesli) biri ön solu biri ön sağı gösteriyor. ancak dikkatimi çeken bişi var. arka tamponlarımda da sensör var ama onlar ile iglili bana uyarı veren herhnagi bir sistem yok. yakından bakmaya çalıştım. 4 adet sensör yuvası var ve içinde sensöre benzeyen bişi var ama kesin sensörmü değilmi bilemedim. arka için herhangi bir sesli veya görüntülü bir sistem de yok araç içinde. şimdi benim arabamın arka park sensörleri varmı yokmu bilemedim arkadaşlar...
Arka park sensörü geri vitese takınca devreye girer bunu biliyorsunuz umarım. Eğer girmiyorsa bağlatılarında bi sıkıntı oluşmuştur. Baktırırsınız. Önde sensörü olan aracın arkada mutlaka vardır :)
Boşverin park sensörünü farklılık arıyorsanız sunroof'dan çıkın bakın arkaya.:D
Boşverin park sensörünü farklılık arıyorsanız sunroof'dan çıkın bakın arkaya.:D
A yuh yani :) O kadar boy varsa ön koltuğu da sökmek lazım :)
Güzel espiriydi kardeş...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.