Orijinalini görmek için tıklayınız : CLS hakkındaki düşünceler
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mercedes%20cls%20serisi
buda 1:18 oranında küçültülüp satılığa cıkarılmıs hali ::
http://urun.gittigidiyor.com/Mercedes-CLS-1-18-firsat_W0QQidZZ26140863
Mercedes forumunda ekşicilerin yorumları komik kaçar gözüm biz işi teknik ve aşkla değerlendiririz. Ekşiciler herşeyle dalga geçer buraya olmadı.
CLS hakkında düşüncem ise AMG olursa dadından yenmez ama bana çok uzak ..
CLS diyince Sedan Coupe akla gelir. Güzel Modeldir. Hem Spor Hem Sedan Otomobil Platformunda Başarılı bir araç..
Passat CC, Insignia, Panamera(?) tarzı araçların öncüsü. Sınıfının ilki diyebiliriz. Bir yakın tanıdığa aldırmaya çalışıuyoruz ama hayırlısı bakalım. Fiyatlar çok pahalı, önümüzü göremiyoruz...
bence süper araç nede olsa mercedes hayırlısı olsun inşallah alırsınız.
ikinci el cls 55 amg 95.000euro... 63ü söylemiyorum bile :)
güzel arac arkaya 3 kisi oturabilse düsünmeden alirim ama arka kismi iste kafalari karistiriyor
cls alan adam 5-6 kişi yolculuk yapacaksa ne bilim başka bi aracı falanda vardır bence arka kısımın darlığını düşünüp böyle bi araçdan vazgeçmemeniz dileklerimle...
cls alan adam 5-6 kişi yolculuk yapacaksa ne bilim başka bi aracı falanda vardır bence arka kısımın darlığını düşünüp böyle bi araçdan vazgeçmemeniz dileklerimle...
Dostum onla alakasi yokki bende asagidaki resimdeki arac var esim ve ben kullaniyorum 2 kisilik ama sonucda bazen bi kac kisi daha binmek zorunda kaliyoruz ama cls nin arkasi gercekten cok dar test ettim o yüzden söylüyorum Almanyadan Türkiyeye felan geliyoruz e tr malum biraz kalabalik :) akarabalar felan ufak aracla olmuyor ben biraz daha fiyatlari düsse S klasse almanyi düsünüyorum büyük ve genis :) biraz takinti oldu galiba bende bu :)
92 kg ben eşim 85 kg 14-15 kg kızım bide mimar kardeşim 80-90 da o var ben cuma günü 470-480 km yol geldik kimsenın gıkı çıkmadı w208 le doğru düşünmüşünüz türkiyede malesef bazı şeyler değerlendirdiğiniz gibi oluyor ben o açıdan düşünmedim.... ama cls cl clk süper ....
92 kg ben eşim 85 kg 14-15 kg kızım bide mimar kardeşim 80-90 da o var ben cuma günü 470-480 km yol geldik kimsenın gıkı çıkmadı w208 le doğru düşünmüşünüz türkiyede malesef bazı şeyler değerlendirdiğiniz gibi oluyor ben o açıdan düşünmedim.... ama cls cl clk süper ....
araciniz w210 mu 208 mi galiba 210 eski aracimdan :) ve cokda memnundum avantgarde vardi bende 220 otobanda yatardi yere :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.