Orijinalini görmek için tıklayınız : Muazzam Temizlikteki 92'model 500E Hayran Kaldım Araca..
http://www.euroclassicmotors.com/galleries/500e1992.html :D:D
öncelikle hoşgeldiniz. ilk mesajdan herhangi bir bölüme konu açmak yerine kendinizi sizi tanıyalım bölümünde konu açarak tanıtınız...!
Hoşbulduk..Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler..:)
rica ederim :) ayrıca bu araca sonradan 94-95 görünümlü E500 hale getirilmştir. ebay.com da esi ve yeni hali mevcuttur. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280522671045&viewitem=#v4-36
Evet hatta 124 kasalara 94 den sonra E harfi basa geldi 92 modellerde 500E iken 94 den sonra E500 oldu..Link de ki arac gercekten özenle kullanılmıs ve bakımları tam bir arac bu sekilde araclara rastlama sansımız '0' TR'de..:(
w126 MB260SE
12.09.10, 17:59
Teşekkürler...
W114_BURAK_
27.10.10, 14:15
Yuh be mükemmel olmuş..
Yuh be mükemmel olmuş..
:D:D
W114_BURAK_
27.10.10, 18:03
:D:D
Doğal tepki :p
Kaputun altında bi arslan yatıyor...
Doğal tepki :p
doğru söze ne hacet:)
ewet gerçekten çok temiz çok güzel bi araç
fotoları nasıl paylaşıyoruz bilen varmı
mükemmelllll amma resim çekmiş. satacak olsa bu kadar resim koymaz :D
bu nasıl bi güzellik böyle yaa
burak280SE
17.01.11, 00:55
lütfen foruma araç resimlerinden baska şeyler yüklemeyiniz:D
W126deeptrance
17.01.11, 09:47
Zirve olmuş bu resimler.
Hakikaten güzel bir araba. Hani yapılacaksada modifiye böyle olmalı.
Bittim
Aslan yattıgı yerden bellı olur :)
burak280SE
17.01.11, 15:01
param olsa sıraya koyardım E270 cdi , E500 ikinci olurdu
yazacak hiçbir şey bulamadım, şoktayım..:eek:
mustafaknt
20.01.11, 17:49
ağlıyorum kahrımdan bu aracı biri bana hediye etse onu çok severim söz :D
temizmi
bu araba fabrikadan cımıs köşede fotograflarını çekmişler :)
harika bir şey ya :D
paylaşım için teşekkürler
esinti0001
12.03.11, 00:15
cok cok mukemmel bır sey allah sahıbıne bagıslasın mb keske w124 uretımını yenıden yapsa
ayrıca bu araba benım olsa ne guzel olur yaa bınmeye kıyamam yatak odasını genıs tutar onla beraber yatarım valla
bu araba resmen Sanat eseri , mükemmel bir araç ..rüya arabası gibi bişey
Mükemmel ve Muazzam bi araç . Ben bunu biliyodum . Daha önce internette araştırma yaparken bulmuştum . Müthiş bi araba . Aksesuarsız halide aksesuarlı halide çok güzel . mükemmel kelimenin tam anlamıyla .
Eski tip hali daha güzel,yeni tipe çevirdi gerek yoktu bence..Kaput keçesi çok güzel bir ayrıntı olmuş..Bize de lazım ondan..
kız arkadasımdan daha guzel :D
Ahmet Oytun
12.03.11, 22:47
:Dbişey demiyorum abi arama hosgeldın :Dbende sevgılımı aracıma tercıh ettım ayrıldım :D
Ahmet Oytun
12.03.11, 22:58
buarada mehmet kızmadın demı bana öyle dedım dıye?
Motor hariç komple getirsek bu kasayı maaliyeti ne olur acaba?
Bence bu 124 kasa efsane bir kasa.
Araç 1992 model olmasına rağmen teknolojiyi görebiliyor musunuz?
Helal olsun ya.
HAkikaten adamlar yapmışlar.
gercekten cok güzel bi arac valla hayran hayran baktim fotolarina
luciferswiss
20.03.11, 03:32
Bence bu 124 kasa efsane bir kasa.
Araç 1992 model olmasına rağmen teknolojiyi görebiliyor musunuz?
Helal olsun ya.
HAkikaten adamlar yapmışlar.
katılıyorum arkadaşa gerçekten mercedes-benz bu konudada diğerlerinden bir adım önde benim gözümde.. ;)
kolleksiyon olunca böyle oluyor arkadaşlar
Bu gördüğümüz arabaysa eğer bizim bugune kadar gördüklerimiz neydi. Bence araba değil yer uçağı..
Şerefsizler arabanın altını bile boyamış :D
yok abı yok ben ımkan dıyorum burda ebay dan bır sınyal ıcın bır hafta beklıyorz adamlara herseyın bulundugu yerdeler bence onlar bızım arabalara baksınlar bu kadar ımkansızlık varken buyle guzel araba yapabılmek marıfettır bence ;)
yok abı yok ben ımkan dıyorum burda ebay dan bır sınyal ıcın bır hafta beklıyorz adamlara herseyın bulundugu yerdeler bence onlar bızım arabalara baksınlar bu kadar ımkansızlık varken buyle guzel araba yapabılmek marıfettır bence ;)
Suat usta çok doğru söyledin asıl kıymetli olanda bu zaten;)
Arkadaşlar kaç yıldır merco kullanıyorum ne hikmetse son bir kaç aydır aşık oldum arabama:)zannedersem mbclubtr forumda takılmamdandır:D
Babam ilk aldığı zamanlar Opel Tigra ile Honda Crxten başka araç gözüm görmüyodu,ne zaman CRX sahibi oldum o zamanda yıldızın kıymetini bildim:o
Suat usta çok doğru söyledin asıl kıymetli olanda bu zaten;)
Arkadaşlar kaç yıldır merco kullanıyorum ne hikmetse son bir kaç aydır aşık oldum arabama:)
Baba ilk aldığı zamanlar Opel Tigra ile Honda Crxten başka araç gözüm görmüyodu,ne zaman CRX sahipbi oldum o zamanda yıldızın kıymetini bildim:o
GÖXEL konuyu demek sen hortlattın :D :p
GÖXEL konuyu demek sen hortlattın :D :p
Evet mahmut hoca konu eski meski demicen hortlatçan:)
"Okunmamış bilgi her zaman yenidir"
bu araç internet ve youtube fenomeni hastayım bende buna benim kocaoğlanın çok ekmek yemesi lazım böle olabilmesi için :D
Hortlak var beyler. :D Mesut Burak Yusuf intikal edin patlatalım şurayı :D :D
Hortlak var beyler. :D Mesut Burak Yusuf intikal edin patlatalım şurayı :D :D
bırakta bu aracın olduğu her yer hortlasın Ali
arabada otomatik anten yok at çöpe gitsin :D :D
bırakta bu aracın olduğu her yer hortlasın Ali
arabada otomatik anten yok at çöpe gitsin :D :D
Bütün sanal Mercedes'cilerin ezberinde zaten bu araç :D
Para toplayıp otomatik anten alıyoruz beyler. :D
Bu araç mükemmel temizlikte bir araç , benim düşüncem bu aracın en güzel yanı yolda yanına gelenler e200 sanıp gecebilceklerini düşünürken bir anda bu sade güzelliğin altında bir canavar yattıgını dumanını yutarak öğrenmeleri benim en çok sevdiğim yanı olur:D
Bu araç mükemmel temizlikte bir araç , benim düşüncem bu aracın en güzel yanı yolda yanına gelenler e200 sanıp gecebilceklerini düşünürken bir anda bu sade güzelliğin altında bir canavar yattıgını dumanını yutarak öğrenmeleri benim en çok sevdiğim yanı olur:D
Bu canavarı o an kullanmak isterdim işte :D
http://www.euroclassicmotors.com/galleries/500e1992.html :D:D
Sevgili Hasan kardeşim Lütfen bir daha E 500 Hemde 124 kasa ile ilgili konu açarsan başlığın yanına ( Burda değil , almanyada ) filan gibi bir şey yaz , Çünki sayfa açılana kadarki 2-3 saniyedeHem kalp krızi geçirip hemde kendi kendime 1 Dairemi satsam - yok canım benim arabayı verir üstünüde nakit veririm. Hiç olmadı kredi alırım gibi hesaplar yaptım :).Tansiyonum çıktı vallaha :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.