PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W115 Almayı Düşünüyorum-Aracı Değerlendirir misiniz?

Çekilin Ben Tercümanım
09.09.10, 19:34
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeniyim.Hoş buldum :)

Öncelikle öğrenci olduğumu ve elimdeki miktarın 3000tl ile sınırlı olduğunu söyleyeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-200-1973-mercedes-29307655/detay
Bu ilandaki araca bakmaktayım.Ciddi ciddi almayı düşünüyorum, muayenesi var, lpgsi işli,motor yeni dendi ve genel anlamda temiz duruyor.Şimdi araç hakkında yorumlarınızı yaparsanız sevinirim, benim için yakıt önemli o yüzden 200 serisine bakıyorum daha çok.Bu araçlar lpgde kaç lt yakar acaba?Uzun uzun yorumlarınızı değerlendirmenizi alabilirim arkadaşlar.Teşekkürler. :)

25.12.2010
arkadaşlar w115 hikayemi bilen bilir, aracımı yeni yeni topladım bişeye benzemeye başladı yeni ama benim yakıt sorunumu söylemiştim öğrenci olduğum için yakıtı beni yoruyordu.uzun yolda 13litre gaz yakıyorum bu fena değil ama şehiriçinde 45-50 kuruş yakması benim araca çok fazla binememem demekti. 74 model w115 240d buldum kafa kafaya takas için.satıcı istanbulda, haftaya edirneye gelecek beğenirsek kafa kafaya takas yaparız dedi.şimdi bu 240d ne yakar, ne yapmam lazım neye baktırmam lazım?neye dikkat etmem lazım?bu 240dler litre olarak ne yakar genelde?sizde takas yapmaya değer mi?aracın göğüsü çatlak döşemeler orjinal ama kirli gibi duruyor.sunroofunda biraz problem varmış, frenleri sertmiş bir sorunu varmış tam bilmiyorum.benim yürüyende şunda bunda hiçbir masrafım kalmadı, sadece yakıtı düşürmek için kaliteli bir beyin alacaktım.yardımcı olabilecek biri var mı hatta edirnede olan veya tanıdıkları olan varsa yardımcı olabilir misiniz?aslında ne kadar 240d daha ekonomik olsa da bu araçta ciddi emeğim var ve fazla işi kalmadı, ne dersiniz. araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-ekonomik-canavar-efsane-tank-240-diesel/detay

aef
09.09.10, 19:39
öncelikle iyi bayramlar... hoşgeldiniz ...

aef
09.09.10, 19:50
bence mühendis haklı biraz daha temiz olsa daha güzel olurdu...araştırmaya devam et...:)

Çekilin Ben Tercümanım
09.09.10, 20:02
altındaki döşemeler orjinal döşemesi gibi sanki, resimde o mercedes döşeme çizgisi belli olmuş :) ben şimdilik binecek bir w115 arıyorum ilerde olurda paramı bol bol kazanırsam o eksikleri kendim kapatmayı düşünüyorum ama şu haliyle alınabilir durumda mı sizce?okul başlamadan almak istiyorum yani 15-20günlük bir sürem var artık arabamın olmasını istiyorum, okul bitti bitecek bu zamanların keyfini bir w115 ile çıkarmak istiyorum.Yakıt ve çıkaracağı masraflar daha çok düşündürüyor beni aslında...
düzenleme:bu arada araç için 3000tl dedim gelin görüşelim dediler, 3000tl için böyle bir araç iyi gibi duruyor?fiyat olarak daha fazla çıkamıyorum malesef, gönül daha iyisini ister tabi ama napalım :)

xside
09.09.10, 20:14
çekilin ben tercümanım..sayın üye öncelikli olarak kendinizi tanıtıp ardından gerekli taleplerde bulununuz,arkasından hem yönetim hemde üye arkadaşlar fikirlerini sunacaktır..

real_26
09.09.10, 23:19
çok uğraştırır bu araç seni satış boyası var sanki üstünde hatlarına bakınca çok oynandığı kanaatindeyim alma başına dert olur birazdaha bekle pişman olma ;)

Çekilin Ben Tercümanım
10.09.10, 02:29
dostlar peki bu araç için ne dersiniz?açıkcası sahibinin yazış tarzından anlaşılır nasıl bir sahibi olduğu(acilll süperrr gibi yazanlar) ama göğüste çatlak yok kaporta ve döşemeler güzel, ön panjur dışında hoşuma gitmeyen bişey olmadı, jantlar da fena durmamış, eksoz da pek efendi durmuyor ve lpg girişinin açıkta olmasını beğenmedim.muayene var mı lpgsi işli mi diye sordum.elime bir miktar daha para geçecek sanırım 3500e kadar çıkabileceğim, 3500 için teklif verdim sizce değer mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-115-kasa-kara-simsekkkkkkkkkk-30388847/detay/

yigit
10.09.10, 02:50
dostlar peki bu araç için ne dersiniz?açıkcası sahibinin yazış tarzından anlaşılır nasıl bir sahibi olduğu(acilll süperrr gibi yazanlar) ama göğüste çatlak yok kaporta ve döşemeler güzel, ön panjur dışında hoşuma gitmeyen bişey olmadı, jantlar da fena durmamış, eksoz da pek efendi durmuyor ve lpg girişinin açıkta olmasını beğenmedim.muayene var mı lpgsi işli mi diye sordum.elime bir miktar daha para geçecek sanırım 3500e kadar çıkabileceğim, 3500 için teklif verdim sizce değer mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-115-kasa-kara-simsekkkkkkkkkk-30388847/detay/

bu araç sanki diğerine göre daha derli toplu duruyor, ama nedense ilanda ilk dikkatimi çeken dikiz aynaları oldu yanlış görmediysem doğanın dikiz aynası :eek: çok alakasız olmuş.
öte yandan sanruf senin için bir handikap olabilir, iyice bakman lazım sızdırma veya sanruf çevresinde çürük vs. varmı diye.
ha unutmadan bagajın ve direksiyonun yıldızı araca verilen "önem" i gösterir nitelikte gibi !!!!!!!!

Çekilin Ben Tercümanım
10.09.10, 16:41
evet malesef onlar bile ters takılmış, bir orjinalliği yok aracın, doğan dikiz aynasını sizin söylemenizle fark ettim gerçekten komik...tavsiye edeceğiniz araç olursa bekliyorum arkadaşlar.

yigit
10.09.10, 22:21
orhan kardeşim verdiği linkler ile harika bir derleme yapmış,bu araçlar içinden bakabilirsin veya en azından baktığın araçlar bu şekilde olsun , özellikle birinci aracı çok beğendim , nikelajlar siyahın üzerinde müthiş duruyor. ama o aracada sağ ön kapı kulpu lazım :)

Çekilin Ben Tercümanım
11.09.10, 01:11
arkadaşlar keşke o linkteki aracı daha önce verseymişsiniz, araç 3000tlye satılmış, çürük varmış biraz...ikinci gösterdiğim w115in muayenesi bile yokmuş...şimdilik gözüme kestirdiğim yok, ilk mesajdaki aracın arka sağ kapısı bile simetrik değil iyice soğudum o araçtan.

yigit
11.09.10, 01:17
Sen araştırmaya devam et ve çok aceleci davranmaki tam isteğini bulasın ;)

real_26
11.09.10, 05:24

orhan benden önce davranmış ama link vericeğim aracı benim alma düşüncem vardı fakat şu sıralar mümkün değil bari kaçmadan sen al alabilirsen yanlız bu 230.6 bu kasanın tadına varabiliceğin en güzel motor seçeneğidir bunuda belirtiyim nerden biliyosun dersen 2.sahibi olduğumuz bi 230.6 mız vardı daha önce senin yerinde olsam direk buna niyetlenirim senin paylaştığın 2 aracada on basar ;) bitek koltuk kafalıkları değişcek ;)

bi incele...sen almazsan elim bollaşınca ben kapıcam :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-230-full-orjinal-230-6/detay

Çekilin Ben Tercümanım
11.09.10, 13:09
sağ ön jant kapağı yok , boyaya ihtiyacı var galiba, beyaz renk hoşuma gitmiyor :( ama temiz araç

w126 MB260SE
11.09.10, 13:28
sağ ön jant kapağı yok , boyaya ihtiyacı var galiba, beyaz renk hoşuma gitmiyor :( ama temiz araç

Bu nası bi tercüman :confused: :confused:

Çekilin Ben Tercümanım
11.09.10, 14:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-200-meraklisina-sahibinden-mercedes-30689150/detay/

aradığımı buldum sanırım :) 4500den 3500e pazarlık yapılır mı bilemem ama araç çok hoş gerçekten.

yigit
11.09.10, 14:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-200-meraklisina-sahibinden-mercedes-30689150/detay/

aradığımı buldum sanırım :) 4500den 3500e pazarlık yapılır mı bilemem ama araç çok hoş gerçekten.

bu aracın ön farları bir garip duruyor, ayrıca bagaj kapağı sanki havadaymış gibi , yakından görmek lazım...

Çekilin Ben Tercümanım
11.09.10, 15:02
nikelajları çalınmış konuştuğum arkadaş öyle söyledi, paspaslarının fabrika çıkışı olduğunu söyledi ne kadar doğru bilemiyorum ama üstünden iki paspas çıkarmış döşemelerde de aynı şekilde, üstünde farklı döşemeleri çıkarıp orjinalini kullandığını söyledi.300tl gibi bir masrafı varmış aracın, amortisör gerekliymiş, muayensi ağustos da yeni bitmiş...
nakit parayı verip üstünü taksit yapabileceğimizi söyledi, biraz daha para bulabilirsem güzel olacak...

serkan719
12.09.10, 12:52
Hoşgeldin. Uğraşmak istersen alabilirsin.

mykness
12.09.10, 17:04
kardeşim merhaba
hayırlsı olsun inş ama acele etme ve sana önerim bu internetteki fiyatlara aldanma ben en kralını en temiz kupalısını 2800 e almıştım geçen yıl istediği kadar klasik olsun bizim gibi hastalrını yolmaya çalışıyolar o yüzden fazla para çıkarma gözden hele vizesi olmayan aracı dahada aşağı alırsın çöpe atacak değil ya sahipleri yaz bittimi kışa doğru düşer fiyatlar izmirde 3500 e bitecek gibi bi 240 dizel var kasa çok temiz ve döşeme gögüslük sıfır düşünürsen linkini araştırayım

Çekilin Ben Tercümanım
13.09.10, 14:36
@mykness hocam dizel pek düşünmüyorum ama linkini bulabilirsen bakarım ;)
@mühendis o ilanı da görmüştüm hocam önceliğim yakıttan dolayı 200. 230 hemde 6 silindirlisi beni sıkıntıya sokar gibi geliyor, birde en son yolladığım araç çok daha iyi gibi bundan....

antebi
13.09.10, 20:11
Binebileciğin aracı bulma süreni kısıtlama.1-2 hatta 3-4 ay sabırla araştır.Gönlüne göre araba bulman dileği ile...

seyitali
13.09.10, 20:49
arkadaşm foruma oşgeldin..
alacağın araç mercedes benz şahin doğan almıyorsun. doğan slx in ön tampon yan sani 24 tl orjinali 30 tl.

ama mercedesin en kötü bi tamponu 200 den başlar. bunu unutma.

aman şurasını ben yaptırırım aman burasını yaptırırım dersen arabayı 3 e alırsın 5 lirada sen harcarsın ama araba hala adam olmaz.

temizini al 3 kuruş fazla olsun.

haa yok ben ayağımı yerden kessin. zaten 3 liraya alıorum eşeek gibi binerim furdaya çıktımıda kaldırır bi kenara atarım diyorsan o ayrı mesele. hemen en ucuzunu al derim.

ama bana 2-3 sene masraf çıkarmadan temizce bineyim diyorsan tamiz araç al.

KorayKURÇ
13.09.10, 22:06
doğru düzgün W115 alırsan birde onu saklayacak garajın var sa en az 10 sene kaporta sıkıntısı olmaz ucuz W115 alıp başına bela etme derim

mykness
16.09.10, 10:50
kardeşim bence alacağın aracın kupası iyi olsun motorda bitik değilse al ufak tefek keyfine göre harcarsın sana kalmış ben 2800 e aldığım araca keyfi 3000 harcadım harcamasamda biniliyordu ve inan aracın öle büyük kazasıda yoktu kasa çok diri ve temizdi sana tavsiyem bulursan kupası tem,z eksiklerne bakmadan al

Çekilin Ben Tercümanım
16.09.10, 14:57
yorumun için sağol kardeşim, bu göstediğim kırmızı w115i görüp almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım...

Çekilin Ben Tercümanım
21.09.10, 21:19
arkadaşlar öncedende gösterdiğim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-200-meraklisina-sahibinden-mercedes-30689150/detay/ bu kırmızı mercedes için 3900e pazarlık yaptık.okullar açılıyor edirneye doğru yola çıkacağım giderkende arabaya bakacağım , beğenirsem araç benim olmuş olacak :) dediğim gibi biraz masrafı var, muayeneden geçecek şekilde masrafını yapar muayenesini yaptırır binerim diye düşünüyorum, kalanını da artık zamanla hallederim diye düşünüyorum.yarın akşam bineceğim gitmeden önce fark ettiğiniz güzel bir araç var mı diye soracaktım istanbul ve ilerisinde?

atikket
22.09.10, 01:37
güzel kardeşim bu araca hiç girme derim.araba çürük var.bana kalırsa tabanda çürüktür.mühendis arkadaşın dediği döşeme,konsol sorun.hatta dikkat edersen kilometre saati bile içeri gömülmüş biçimde.hiç girme derim.toplanması lazım arabanın.açıkçası öğrenci işi değil.

Çekilin Ben Tercümanım
22.09.10, 20:26
ön konsolunda bir sorun göremedimki aracın göğüs çatlak falan değil sapasağlam, arabanın en temiz olan yeri döşemeleri gördüğüm kadarıyla?çürük olarak ise taban sacında 3 yerden çürük var dedi onun dışında çürük yokmuş arabada...eksikleri varmış satıcı arkadaş da söyledi ama bu fiyata bu kadar düzgün araç göremedimki neden beğenilmedi anlayamadım
bu arada 8.30da yolcuyum bugün 1 saatim kaldı.yarın göreceğim aracı kısmetse.

farukcagsak
22.09.10, 20:37
ön konsolunda bir sorun göremedimki aracın göğüs çatlak falan değil sapasağlam, arabanın en temiz olan yeri döşemeleri gördüğüm kadarıyla?çürük olarak ise taban sacında 3 yerden çürük var dedi onun dışında çürük yokmuş arabada...eksikleri varmış satıcı arkadaş da söyledi ama bu fiyata bu kadar düzgün araç göremedimki neden beğenilmedi anlayamadım
bu arada 8.30da yolcuyum bugün 1 saatim kaldı.yarın göreceğim aracı kısmetse.

bu almaya gidecegin arac 71 model ama palalar on camlar ayna ve on pancur 74 model ve uzeri
ayrıca gorunuste far tasları yok farların tuhaf durması bu sebepten.
tahminimce bu arac yakın zamanda toplanmıs ama toplanırken ne kadar ozenilmiş orası supheli.
eger yuruyorsa aman allah curugu yoksa 4 bine alınırı mı? içine siniyorsa alınır...
ama uzerine 2-3 daha ekleyip daha duzgunleri de bulabilirsin, bence almakta aceleci olmayın hakkınızda hayırlısı olsun.

Çekilin Ben Tercümanım
23.09.10, 21:44
arkadaşlar aracı aldım :) 3800e anlaştık.plakayı değiştirmedim 70lira ona verdim.130lira sigorta yaptırdım.muayene için cam fiskiyesi lazımmış ondan yaptırdık 40liraya.el freni teli lazım el daha doğrusu ayak freninde sorun var, bundan sonra muayeneden geçeceğini söylediler.far camlarının birinde çatlak var muayenede sorun yapar mı bu?acilen muayeneyi yaptırmam lazım da...
bu arada ilk kez bir w115 sürdüm gayet zevkli, araç fotolarda göründüğü kadar temiz değil eksikler var tabi 71 model bir araç aldığımı unutmuşum ama w115 zevki bunları görmemezlikten gelmeme yetiyor :) 200km de 20litre gaz yaktık 10litre nasıl bir değer sizce?

yigit
23.09.10, 23:19
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan...

ugur
24.09.10, 00:48
Hayırlı UĞUR lu olsun.Far çatlağı hafif kusurla muayeneden geçer.Sıkıntı yaratmaz...

JC123
24.09.10, 10:25
10lt 100 km normal, bakımlar yapılırsa daha sağlıklı olacaktır. Hayırlı olsun Allah başınızı bozmasın :D

W114_BURAK_
26.09.10, 08:13
hayırlı olsun..

Çekilin Ben Tercümanım
30.09.10, 00:18
arkadaşlar şehiriçinde çok acayip yakıyor agresifte kullanmıyorum, 20lira gaz(10litre) 40km yapıyor ne aşağı ne yukarı...

aef
30.09.10, 01:18
Allah yardımcın olsun. ama sen göre göre lades oldun. o kadar uyardık alma diye ama neyse kısmetin buymuş. şimdi iyi bir lpg ustası bul bir gaz ayarı yaptır. inşallah daha az yakar ama bu hali ile ocağına incir ağacı diker haberin olsun...

orhan arkadaşıma aynen katılıyorum....

Çekilin Ben Tercümanım
30.09.10, 02:16
olması gereken nedir peki?lpg ayarını yaptırdım çekişten düştü hissettim ama sanırım lpg beyni sorunluymuş öyle dedi ayarı yapan arkadaş.Onun dışında araçta bir sorun yok gidişi falan çok iyi biraz para harcadım, kerem arkadaşımız sağolsun gönderdi parçaları, anlamadığım uzun yolda kabul edilebilir yakarken şehiriçi neden böyle?
şimdi bir sorum daha var sağ dikiz aynası yok orjinalinde, muayenede sorun olur mu?

real_26
30.09.10, 02:16
hayırlı olsun yakıt konusunda bişey diyemiycem 200 lük 123umle lpg de 400den aşağı kesinlikle düşememiştim 400üde zor zar yaktırıyodum...ha bide 2 sene önce lpg bu fiyattada değildi.

w126 MB260SE
30.09.10, 02:18
olması gereken nedir peki?lpg ayarını yaptırdım çekişten düştü hissettim ama sanırım lpg beyni sorunluymuş öyle dedi ayarı yapan arkadaş.Onun dışında araçta bir sorun yok gidişi falan çok iyi biraz para harcadım, kerem arkadaşımız sağolsun gönderdi parçaları, anlamadığım uzun yolda kabul edilebilir yakarken şehiriçi neden böyle?
şimdi bir sorum daha var sağ dikiz aynası yok orjinalinde, muayenede sorun olur mu?

LPg beyni ufak geliyorsa çok yakabilir
OMVL çift kafayı tavsiye ederim...

Gaz ayarını tapa gaz vererek yaptırmayın bilgisayarlı gaz ayarı yaptırın...Mikserin gaz çıkışı ufaksa bi kaç delik delin... ;)

Çekilin Ben Tercümanım
30.09.10, 02:32
bilgisayardan değerleri kontrol ederek yaptılar gaz ayarını.şu an fena değil ama km olarak fark edecek mi daha deneme şansım olmadı.
aracın kaloriferi çalışmıyor düğmesinde mi sorun var kendisinde mi sorun var bilmiyorum, araştırdım ağır kusur olarak geçiyor kalorifer, şimdi ben kıytırık kaloriferi halletmediğim sürece muayeneden geçemeyecek miyim?

JC123
30.09.10, 10:16

250-300 arası yakarsa bence normaldir, şehir içi dışı çok farkeder, aracınızın motorundan ancak ısındıktan sonra verim almaya başlarsınız burada verimden kastım, optimum yakıt/performanstır; fakat şehir içinde ne yapıyoruz araba ısınmadan varıyoruz soğuyor geri biniyoruz vs.. motorun ısınma süreci ve dur kalk yakıtı özellikle mercedeste (bütün benzinli modelleri için geçerlidir bu) arttırmaktadır.
benim 123 kışın 500 yazın 350 yakıyordu :( satmasaydımda yaksaydı keşke :(

Araçta aynalar ağır kusur diye biliyorum ama emin değilim.

bilgisayardan değerleri kontrol ederek yaptılar gaz ayarını.şu an fena değil ama km olarak fark edecek mi daha deneme şansım olmadı.
aracın kaloriferi çalışmıyor düğmesinde mi sorun var kendisinde mi sorun var bilmiyorum, araştırdım ağır kusur olarak geçiyor kalorifer, şimdi ben kıytırık kaloriferi halletmediğim sürece muayeneden geçemeyecek miyim?

kalorifer sağlık ve güvenlik açısından önemli unsur o yüzden ağıra giriyor. gaz ayarında tercihini yap ya şaha kalkacaksın ya yakıt ekonomisi :)

Çekilin Ben Tercümanım
03.10.10, 20:44
bugün garip bişey oldu, bir aracı solluyordum hafif gaz verdim, daha sonra gaz pedalı takılı kaldı, elimle geri çekmeme rağmen araç aynı gazı vermeye devam etti, durdurdum aracı, bu sefer pedal basınca geri gelmiyordu elimle geri çekmek zorunda kaldım hep, kaputu açıp baktık bu gaz telinin orda pek işlevi olmayan bir şey vardı gaz verince oynuyor dönüyor vs, çıkarıp denedim düzelmiş gibiydi ama hala ara ara yapıyor böyle gaz takılı kalabiliyor, sebebi ne olabilir?

W114_BURAK_
04.10.10, 21:01
Dostum bahsettiğimiz sey buydu işte acele etmeden iyice kontrol edip alsan iyi olurdu ama sıkma canını yakıt için ateşleme parçalarına bi baktır debriyaj kaçıryoda olabilir beyin bozuk olabilir vs vs.. Benim eski 200.4'e bunların hepsini yaptırdım 420 yakıyodu 320 civarına düştü ha bitek tüpü komple değiştirmek kalmıştı. Düzelir ama biraz uğrştırır ben hiç soğumadan büyük zevkle bakmıştım umarım sende öyle olursun..

Çekilin Ben Tercümanım
05.10.10, 01:06
biraz elimi düzelteyim lpg beyni bakacağım inş.eski araç mutlaka uğraştırır ama küfür edip de bir köşeye de atmam :)

w126 MB260SE
05.10.10, 01:19
biraz elimi düzelteyim lpg beyni bakacağım inş.eski araç mutlaka uğraştırır ama küfür edip de bir köşeye de atmam :)

Köşeye atsanda bir bakışın yeter kandırır seni :)

real_26
05.10.10, 01:46
Köşeye atsanda bir bakışın yeter kandırır seni :)

+124:rolleyes:

Çekilin Ben Tercümanım
06.10.10, 00:13
arkadaşlar bugün muayeneye götürdüm aracı, neredeyse ilk girişimde geçecektim :) alttaki çürüğü daha doğrusu deliği yaptır dediler, bir de sol far camının içindeki oval şey paslanmış onu boyattır dediler, bunların ikisini halledince sonunda muayeneyi de halletmiş olacağım.yalnız o farın içindeki oval şeyi nasıl bir boyayla boyatmalıyım?yansıtmaz falan şimdi sorun olmasın...

W114_BURAK_
06.10.10, 01:21
metalik gri boyalar var daha geçen gün bende boyadım fena olmuyo..

Çekilin Ben Tercümanım
06.10.10, 02:16
sağolasın adaş deneyeceğim,
ucuzmuş zaten http://urun.gittigidiyor.com/SPREY-BOYA-250ml-TURK-MALI-KALITELI-GRI_W0QQidZZ26516935#aciklama

JC123
06.10.10, 10:30
arkadaşlar bugün muayeneye götürdüm aracı, neredeyse ilk girişimde geçecektim :) alttaki çürüğü daha doğrusu deliği yaptır dediler, bir de sol far camının içindeki oval şey paslanmış onu boyattır dediler, bunların ikisini halledince sonunda muayeneyi de halletmiş olacağım.yalnız o farın içindeki oval şeyi nasıl bir boyayla boyatmalıyım?yansıtmaz falan şimdi sorun olmasın...

çürük için geçici çözüm istiyorsan buna bir bak, kalıcı çözüm çürüğün kesilip yeni saçla yama yapılmasıdır. elim bolalınca yaptırırım şimdi muaneden geçsin diyorsan malzemeler her inşaat malzemesi satan markette rahatlıkla bulunur..

çürüğün etrafını güzelce zımparala ve bu elyaf uygulamasını yap sonrada bir sprey boyayla etrafını boya , zımparayı iyi yapmazsan elyaf tutmaz.

elyafta güzel durdu be diye düşünüp öyle bırakırsan o çürük ilerler gider haberin olsun ;)

http://www.modelucak.net/yapimtamir/serkan/fg.htm

Çekilin Ben Tercümanım
06.10.10, 14:20
dün 25-30 liraya çürüğü yaparım diyen usta 100lira fiyat çekti bugün, götürdüm başka ustaya 50liraya halledecek inşallah.metalik gri sprey boya alıp farın oval yerini önce zımparalayıp sonra boyadım güzel de oldu, öteki tarafı açamadım farklı bir tornavida lazım adını bilmiyorum yıldızın farklı bir çeşidi gibi.

SERHAT
06.10.10, 14:20
Hayırlı olsun, Allah kaza, bela, ceza vermesin.

Tadını ala ala binmeniz dileğiyle...

W114_BURAK_
07.10.10, 19:59
Kardeşim eğer ole yapmadıysan bi tavsiyem var.Farı komple sök civataların monte edildiği far gövdesi varya dışardan baktığındada görünen kısım orayı güzelce maskeleyip aynı metalik gri ile boya görüntü çok iyi oluyo camıda güzelce parlatıp tak cillop gibi olur.. ;)

benim fotolara bak farlarım kararmıştı şimdi çok daha iyi görünüyolar..

Çekilin Ben Tercümanım
08.10.10, 21:05
Keşke boyamasaymışım başıma dert oldu.
Önceki gün iki eksiğimi halledip gideyim dedim muayeneye, sabah kaportaya bırakmıştım arabayı usta güya yapmış ön reklektörleride boyadığımı söylemiştim, muayeneye girdim farlara baktılar tamam dediler test edilmedi, alta bakıldı,eğer götürdüğüm usta adam gibi yapsaydı muayenem yanmayıp bende bu kadar delirmeyecektim.Usta o deliğe saç koyup ziftle kapatmış ama delik görünüyordu hala ve sağlam değildi muayenedeki adam eliyle yoklayınca oynuyordu.Çok sinirlendim, kafam attı, moralim bozuldu, zaten param kalmamıştı ve hiç yoktan yere muayenem yandı.Direk ustaya geri gittim.Babamdan daha yaşlı bir insanla hiç böyle konuşmamıştım, her neyse ki bu sefer adam gibi yaptı. Bugün sabah ise arkadaşlardan borç harç alıp Edirne/Lalapaşa gezici muayene istasyonuna gittim sırf Edirnedeki adamları görmek istemediğim için, aracı çok daha fazla incelediler burada, metalik boyayla boyadığım için farlar test edildiğinde değerler sıfır çıktı.Ağır kusur 1.Öteki ağır kusur ise sanırım kaportoda usta yaparken lpg bilmem nesini egzoz borusuna yakınlaştırmış en az 10cm uzakta olması gerekliymiş.Sonuç yine muayeneden geçemedim. Elimde 50 lira para var ve moralim psikolojim sıfır.Far reflektörlerini bulamadım, sadece far takımı olarak var ve fiyatı gerçekten aşıyor beni.Kerem arkadaşla haberleştim fiyat aldım sadece çanakların bulunmayacağını söyledi, neyse bende farları söktüm ve bir tanesini güzelce alüminyumla kapladım ve far denemelerimi yaptım, öteki metalik boya olan yer ile çok fark var gözle farkını görebiliyorsunuz, ötekini de söktüm onada aynı şeyi yapacağım.Şimdi sorum şu; bu alüminyum ile yapmam beni far testinden geçirir mi?Farkını görebiliyorum zira, sen bunu alüminyum ile kaplamışsın muayene olmaz derlerse o zaman tımarhaneyi boylarım.Bir yerde bulsam da alsam keşke o far çanaklarını ama yok, durumumda komple almaya yetmiyor, bu farları test ettirebileceğim yer yok mu?Sanayidekilerinin öyle bir cihazı olduğunu sanmıyorum.çanak konusunda yardımcı olabilecek varsa gerçekten yardıma muhtacım...

ugur
08.10.10, 21:18
Geçmiş olsun.Usta dedimmi 2 kere düşünücen ve kesinlikle başında durucan..

Çekilin Ben Tercümanım
08.10.10, 21:34
Geçmiş olsun.Usta dedimmi 2 kere düşünücen ve kesinlikle başında durucan..

okulum olduğu için bırakıp gittim lanet olsun ki o kadar safım ki altına öylesine bir baktım yapılmış gibi durduğu içinde dokunmadım.eğer o adam adam gibi yapsaydı şimdi hiçbir masrafım olmayacaktı, şimdi yine lanet muayene derdindeyim cebimdeki 50lira borç parayla...

w126 MB260SE
08.10.10, 21:43
Keşke boyamasaymışım başıma dert oldu.
Önceki gün iki eksiğimi halledip gideyim dedim muayeneye, sabah kaportaya bırakmıştım arabayı usta güya yapmış ön reklektörleride boyadığımı söylemiştim, muayeneye girdim farlara baktılar tamam dediler test edilmedi, alta bakıldı,eğer götürdüğüm usta adam gibi yapsaydı muayenem yanmayıp bende bu kadar delirmeyecektim.Usta o deliğe saç koyup ziftle kapatmış ama delik görünüyordu hala ve sağlam değildi muayenedeki adam eliyle yoklayınca oynuyordu.Çok sinirlendim, kafam attı, moralim bozuldu, zaten param kalmamıştı ve hiç yoktan yere muayenem yandı.Direk ustaya geri gittim.Babamdan daha yaşlı bir insanla hiç böyle konuşmamıştım, her neyse ki bu sefer adam gibi yaptı. Bugün sabah ise arkadaşlardan borç harç alıp Edirne/Lalapaşa gezici muayene istasyonuna gittim sırf Edirnedeki adamları görmek istemediğim için, aracı çok daha fazla incelediler burada, metalik boyayla boyadığım için farlar test edildiğinde değerler sıfır çıktı.Ağır kusur 1.Öteki ağır kusur ise sanırım kaportoda usta yaparken lpg bilmem nesini egzoz borusuna yakınlaştırmış en az 10cm uzakta olması gerekliymiş.Sonuç yine muayeneden geçemedim. Elimde 50 lira para var ve moralim psikolojim sıfır.Far reflektörlerini bulamadım, sadece far takımı olarak var ve fiyatı gerçekten aşıyor beni.Kerem arkadaşla haberleştim fiyat aldım sadece çanakların bulunmayacağını söyledi, neyse bende farları söktüm ve bir tanesini güzelce alüminyumla kapladım ve far denemelerimi yaptım, öteki metalik boya olan yer ile çok fark var gözle farkını görebiliyorsunuz, ötekini de söktüm onada aynı şeyi yapacağım.Şimdi sorum şu; bu alüminyum ile yapmam beni far testinden geçirir mi?Farkını görebiliyorum zira, sen bunu alüminyum ile kaplamışsın muayene olmaz derlerse o zaman tımarhaneyi boylarım.Bir yerde bulsam da alsam keşke o far çanaklarını ama yok, durumumda komple almaya yetmiyor, bu farları test ettirebileceğim yer yok mu?Sanayidekilerinin öyle bir cihazı olduğunu sanmıyorum.çanak konusunda yardımcı olabilecek varsa gerçekten yardıma muhtacım...

Kardeş Ö.m olarak telefon numaranı at bana istersen yarın bi haber verebilirim sana ;)

Çekilin Ben Tercümanım
08.10.10, 22:57
ilgin için sağol kardeşim, yolladım numaramı

W114_BURAK_
11.10.10, 09:29
Sadece çanak bulabilirsin.Sıfır yerlileride satılıyodu bi ara tanesi 25-30 liraya. Hurdacılar falan yokmu edirnede onlarda bulunur mercedes parçacılarınada sor bulursun.Al. kaplamanında boyadan bi farkı yok bence ordaki ********lerin görmezden gelmesi lazım geçmen için.Yeni araba performansı bekliyo ********ler yardımcı ol işte ne uğraştırıyosun..Parçacılara bi sor bence kardeşim keşke ankarada olsan yardımcı olurdum ama..Allah yardımcın olsun..

W114_BURAK_
11.10.10, 09:37
Ha bide aklıma geldi sanayiye yakınsan metal kaplamacıları var onlarla bi görüş tek yüzey nikel kaplama yaptır 5-10 liraya kaplarlar çokta iyi olur yeniden farksız olur.. Mutlaka sor..

Çekilin Ben Tercümanım
11.10.10, 11:36
adaş ayfar'ı aradım, sitelerinde w115 reflektörü görmüştüm, toptan satış yaptıkları için satış yapmadılar ancak benzer otomotive yönlendirdiler, ikisini 16 liraya aldım kargoya verilecek, çok sevindim, bana göre çok büyük bir masraftan kurtuldum cebimdeki 30lirayla gezdiğim bir zamanda çok iyi oldu bu, artık sorun olmaz heralde :) bir de onu takması var arkasında baya değişik monte edilmiş demir vs var, sadece düz ve yıldız tornavida yetmeyecek yapamam onu :)

W114_BURAK_
11.10.10, 13:16
:) Çok sevindim 115 in bi çok parçası hala üretiliyo aklında olsun mercedes yedek parçacılarında var far tası hele heryerde var bulamadım deyince şaşırmıştım neyse geçmiş olsun şimdi bi sorun çıkartamazlar :) Takma işi kendin yapamazsan bi elektrikçiye rica edeceksin artık uygun fiyata takacak (acıtasyon yap biraz işe yarıyo..:)) Ank.olsan benim müthiş bi elektrikcim var w115 ustası gözü kapalı hallediyo herşeyi :) Parada almazdı. Artık 5-10 lira ver abi param yok de falan işte bilirsin ;) hadi kolay gelsin haberdar et ..

real_26
12.10.10, 01:38
adaş ayfar'ı aradım, sitelerinde w115 reflektörü görmüştüm, toptan satış yaptıkları için satış yapmadılar ancak benzer otomotive yönlendirdiler, ikisini 16 liraya aldım kargoya verilecek, çok sevindim, bana göre çok büyük bir masraftan kurtuldum cebimdeki 30lirayla gezdiğim bir zamanda çok iyi oldu bu, artık sorun olmaz heralde :) bir de onu takması var arkasında baya değişik monte edilmiş demir vs var, sadece düz ve yıldız tornavida yetmeyecek yapamam onu :)

hadi geçmiş olsun sevindim adına :)

Çekilin Ben Tercümanım
12.10.10, 18:28
arkadaşlar ilk resimde bu farın en alttaki bölümü ne işe yarıyor çözemedim, belirttim zaten, sinyal desen değil park desen değil bendekiler boş boş duruyor?
aldığım reflektörler ikinci resimdekinin aynısı, bunun düz yerleştirmesi nasıl olur?o küçük ampülün takılacağı yer nereye gelmelidir?

erdem325
12.10.10, 18:34
o belirttigin yer sis fari diye geciyor..
bizimkininde var lakin sari degil sadece..
senin arabadada olmasi lazim ama ..

W114_BURAK_
12.10.10, 18:45
Alttakiler sis adaş. Elektrikçiye bağlat mutlaka yada bi dene belki yanıyodur. Biliyosundur belki ama söyleyim belki bilmiyosundur :) Far düğmesini bi tık sağa çevir kendine doğru çek sisler öle yanar bi tık daha sağa çevirirsen farlar ve sis beraber yanar.

O küçük ampüllerde park lambaları hafif çapraz altta duruyo benimkiler.

Far ayarı ise far tasının arka dış kısımlarında uzun civatalar var onları acarak veya sıkarak aşağı yukarı sağ sol ayarını yapıyosun :) Hadi bakalım kolay gelsin...

JC123
12.10.10, 18:45
arkadaşlar ilk resimde bu farın en alttaki bölümü ne işe yarıyor çözemedim, belirttim zaten, sinyal desen değil park desen değil bendekiler boş boş duruyor?
aldığım reflektörler ikinci resimdekinin aynısı, bunun düz yerleştirmesi nasıl olur?o küçük ampülün takılacağı yer nereye gelmelidir?

2. resimdeki o parçalar ampulunden şıkan ışığı tasa yansıtarak aşağı doğru geniş açıda ışık vermesini sağlıyor. park olacak o ışıklar sanırım. ampuller arkadan duyla birlikte takılıyor tasla teması yok.

W114_BURAK_
12.10.10, 19:02
Alttakiler sis adaş. Elektrikçiye bağlat mutlaka yada bi dene belki yanıyodur. Biliyosundur belki ama söyleyim belki bilmiyosundur :) Far düğmesini bi tık sağa çevir kendine doğru çek sisler öle yanar bi tık daha sağa çevirirsen farlar ve sis beraber yanar.

O küçük ampüllerde park lambaları hafif çapraz altta duruyo benimkiler.

Far ayarı ise far tasının arka dış kısımlarında uzun civatalar var onları acarak veya sıkarak aşağı yukarı sağ sol ayarını yapıyosun :) Hadi bakalım kolay gelsin...

Bişe daha ekleyim faydası olacak :)
Bügün motor içindeki gaz mandalını kontrol ediyim dedim.Lpg hortumunun gaza basınca mandala değdiğini farkettim ve bağladım onu daha sonra mandala pas sökücü ve yağlayıcı sprey sıktım inanmazsın araba felaket oldu :D 1.viteste 20km geçmezken şimdi 50km cıkıyor çok rahatladı ve ne alakası var bilmiyorum rolantideki hafif tireme kesildi mutlaka yap faydasını görürsün..
Eğer araç rolantide stop ederse korkma gaz beyninin üstünden rolanti ayarının yap bi dene bakalım :)

Çekilin Ben Tercümanım
12.10.10, 21:04
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, reflektörlerin birtanesini bağladım güzel oldu yalnız o küçük lambaya giden iki adet tırnak var küçük lambanın 2 tane direğine giriyor o güç tırnakları, yeni reflektörde öyle ikinci bir tırnak yok sadece ampülün kendi tırnağı var.nasıl olacak bilmiyorum.
bu arada sis farı olayını söylemen iyi olmuş hocam yalnız benim o çıt çıt eden şey kendime çekince kırık olduğunu fark ettim, yine de elimle çektiğimde park küçük ampül yanıyor, altındakiler yanmıyor yani, bağlantı sorunu var galiba...

erdem325
12.10.10, 21:14
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, reflektörlerin birtanesini bağladım güzel oldu yalnız o küçük lambaya giden iki adet tırnak var küçük lambanın 2 tane direğine giriyor o güç tırnakları, yeni reflektörde öyle ikinci bir tırnak yok sadece ampülün kendi tırnağı var.nasıl olacak bilmiyorum.
bu arada sis farı olayını söylemen iyi olmuş hocam yalnız benim o çıt çıt eden şey kendime çekince kırık olduğunu fark ettim, yine de elimle çektiğimde park küçük ampül yanıyor, altındakiler yanmıyor yani, bağlantı sorunu var galiba...

muhtemelen baglantida vardir sorun..
bizimkide en son toplanirken elektrikci denen dallama ne halt ettiyse karistirmis biseyleri hala yanmiyor guzelim sisler..
aklima geldikce soverim..

w126 MB260SE
12.10.10, 21:18
w115'in park ve sislerini yakıp otorup izliceksin :)

Çekilin Ben Tercümanım
12.10.10, 22:12
ikisini de taktım reflektörlerin ancak ufak ampüller yanmıyor bu dediğim tırnak meselesinden dolayı, elektirikçiye götürüp iyi bir ayar çektirmek zorundayım bir kaç ampülünde değişmesi lazım

W114_BURAK_
13.10.10, 09:21

;)

W114_BURAK_
13.10.10, 09:25
muhtemelen baglantida vardir sorun..
bizimkide en son toplanirken elektrikci denen dallama ne halt ettiyse karistirmis biseyleri hala yanmiyor guzelim sisler..
aklima geldikce soverim..

Ben elektrikçi konusunda şanslıyım elektirikçim 115 üstadı gözünü bağla yine çıkar işin içinden çokta iyi biridir lazımsa adresi verebilirim ..

Çekilin Ben Tercümanım
16.10.10, 10:31
aldığım reflektörler ayar tutmadı, orjinaliylede farklıydı zaten hiç olmadı.artık gördüğüm 115 sahiplerinden rica ediyorum değiştirelim muayeneye gireceğim diye, bu arada ışık şiddeti hala az.

W114_BURAK_
16.10.10, 11:53
aldığım reflektörler ayar tutmadı, orjinaliylede farklıydı zaten hiç olmadı.artık gördüğüm 115 sahiplerinden rica ediyorum değiştirelim muayeneye gireceğim diye, bu arada ışık şiddeti hala az.

O zaman tek çaren iyi bir elektrikçi bulman. Işık şiddeti hala az ise bi elden geçmesi lazım benimkiler az yanıyodu elektrikçi temizledi onardı kablo ampul vesaire yeni taktı. Daha kuvvetli yandı ama dediğim gibi herkez anlamıyo 115'lerden yaptırmadan önce bu araçtan anlarmısın falan diyo sor bazıları şahin doğanla karıştırıyo bunları içine edip veriyolar..

Çekilin Ben Tercümanım
16.10.10, 21:30
mercedesçi ilhan diye bir yer var burada, oraya götürdüm.elektrik işlerine bakan bir usta vardı o ilgilendi sağolsun.aldığım reflektörleri, eski tasların başlarını falan sökerek uydurdu, 2 tane bosch ampül aldım onları taktık, bu sefer far ayarını yaptırabildim, bu şekilde muayeneden geçer dedi ama bilmiyorum, kısa farın ışık şiddeti az o sorun olur mu?hafif kusur mu olur?uzunlarda ise sola doğru bir kayma var gelirken fark ettim ikiside sola doğru gidiyor biraz.bir de bu eksozun yanından geçen lpg borularını izolasyon kaplattım sadece, uzaklaştırmadım borudan umarım bunu da sorun yapmazlar zira bana ya yalıtım kaplat ya da uzaklaştır demişlerdi yine de bu konuyla ilgili sitelerinden mesaj atacağım.

W114_BURAK_
18.10.10, 09:45
farların sola kayıyosa daha önce bahsettiğim gibi reflektörlerin iki yanında yanında birer tane uzun civata var ordan yapıyosun o ayarı sola kayıyorsa soldakini aç sağdakini sık biraz düzelir az çıkması ise sanırım elektrikçi uğraşmak istememis sadece ampul değiştirmeyle olmazki devreleri konturol edip ışık şiddetini arttırırdı yani anlamıyorum tabi ama bişeyler yapıyolar şiddet artıyo. Neyse artık muanede derdini anlat görmezden gelsinler benim reflektörlerinde değişmesi lazım muayenede :) bakalım yaparız bişeyler..

Lpg konusunu orda hiç açma belki farketmezler bile söylerlerse yine izzah et olayı bu sefer olacak İnşallah hadi kolay gelsin..

Çekilin Ben Tercümanım
18.10.10, 21:55
arkadaşlar muayeneden geçtim, farlar falan hiç sorun yapmadı, sadece izolasyon olması da yetiyormuş. şimdi de şunu sorayım, geçen ayın 23ünde noterden satışını aldım, daha sonra 15gün geçtiği için ruhsatı ikametgah adresime yollamışlar onu da teslim aldım, muayeneden de geçtim, şimdi benim trafikle bir alakam var mı?ruhsata muayene tarihini falan yazdılar zaten hala gitmem gerekli mi trafiğe?başka yapmam gereken bir işlem kaldı mı

W114_BURAK_
19.10.10, 09:10
arkadaşlar muayeneden geçtim, farlar falan hiç sorun yapmadı, sadece izolasyon olması da yetiyormuş. şimdi de şunu sorayım, geçen ayın 23ünde noterden satışını aldım, daha sonra 15gün geçtiği için ruhsatı ikametgah adresime yollamışlar onu da teslim aldım, muayeneden de geçtim, şimdi benim trafikle bir alakam var mı?ruhsata muayene tarihini falan yazdılar zaten hala gitmem gerekli mi trafiğe?başka yapmam gereken bir işlem kaldı mı

Hayırlı olsun.. :)

Çekilin Ben Tercümanım
23.10.10, 23:08
arkadaşlar bugün biraz fotoğraf çekimleri yaptık ilginizi çeker belki,
buradan bakabilirsiniz http://www.facebook.com/album.php?aid=232508&l=1beed288a5&id=514782075

Çekilin Ben Tercümanım
24.10.10, 15:45
yorum yok mu fotoğraflara :(

ugur
24.10.10, 16:04
Sondan 1. fotoğraf harika.Senin önünde giden araba 1 hp olması lazim.Camiinin minaresine nolmuş..

Çekilin Ben Tercümanım
24.10.10, 17:10
aynen tam 1 hp :) ne eksik ne fazla
eski harabe bir cami orası, cami olarak kullanılmıyor sanırım, kiliseden çevirme camide olabilir, fotoğraf çekimi için harika bir mekan olarak düşünmüştüm orayı ancak aşağı inemedim malesef.

elsoberano
24.10.10, 18:19
yıldızın üstüne gelmiş bayrak çok güzel olmuş emeğinize sağlık güzel resimler.

W114_BURAK_
25.10.10, 09:50
yorum yok mu fotoğraflara :(

:) Olmamı Yeni gördüm.. Sahibindendeki halinden baya farklı. Oluyo yavaş yavaş dahada toparlanır. Kızmazsazsan bi kaç sey söyleyim.. Stop camlarının ucuzları var değiştirebilirsin cifti 35-40 lira sonra ön tamponu kendi emeğinle düzeltebilirsin cıtalara paralel olacak. Bagaj tutamağının 4 tane civatası var bi bak bikaçı yoksa onda ole duruyo olabilir. Farlar panjurun döşemer kokpit süper olmuş eline sağlık. Bide orj. kapaklı jant ayarlarsan bu iş bitmiştir. Üzerindek jantların meraklıları var satabilirsin 4 tane demir jant alıp güzelce boya oyle bile çok karizma oluyo bunun gibi..
1420

Çekilin Ben Tercümanım
25.10.10, 11:27
evet o ikisinin farklı renkte olması beni de rahatsız ediyor :) .bagajın da öyle durmasının sebebi o soldajş bagaj tutacağının biraz eğrilmiş olması, 3-4 vidalık veri var ama tek vida tutuyor.bu üstündeki jantında orjinal mercedes jantı olduğunu düşünüyodum?bir kaç ilanda daha gördüm bu jantlardan ve açıkcası beğeniyorum jantları :)

MB w123
25.10.10, 11:29
ben anahtarligini cok begendim gercekten klasik araba icin cok guzel bi anahtarlik :)

Melih92
25.10.10, 12:45
hayırlı uğurlu olsun diyorum ve seni harcadığın emek ve sabır için tebrik ediyorum:) araban çok güzel güle güle kullanman dileğiyle kardeşim:)

Çekilin Ben Tercümanım
25.10.10, 12:57
teşekkür ederim arkadaşlar, yorumlarınız moral veriyor.

saroglu-53
15.12.10, 21:42
konuyu bugün farkettim bayaa bi mücadele vermişsiniz.gayretinizden dolayı tebrik ederim.resimlerinizi inceledim.deydiğini düşünüyorum.hayırlı olsun kazasız belasız binmeni dilerim..ve bu arada daha güzel ve yüksek modelli yıldızlara layık olduğunu belirtmek isterim...selaametle

Çekilin Ben Tercümanım
20.12.10, 01:35
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam sağolun.

Çekilin Ben Tercümanım
25.12.10, 22:27
arkadaşlar w115 hikayemi bilen bilir, aracımı yeni yeni topladım bişeye benzemeye başladı yeni ama benim yakıt sorunumu söylemiştim öğrenci olduğum için yakıtı beni yoruyordu.uzun yolda 13litre gaz yakıyorum bu fena değil ama şehiriçinde 45-50 kuruş yakması benim araca çok fazla binememem demekti. 74 model w115 240d buldum kafa kafaya takas için.satıcı istanbulda, haftaya edirneye gelecek beğenirsek kafa kafaya takas yaparız dedi.şimdi bu 240d ne yakar, ne yapmam lazım neye baktırmam lazım?neye dikkat etmem lazım?bu 240dler litre olarak ne yakar genelde?sizde takas yapmaya değer mi?aracın göğüsü çatlak döşemeler orjinal ama kirli gibi duruyor.sunroofunda biraz problem varmış, frenleri sertmiş bir sorunu varmış tam bilmiyorum.benim yürüyende şunda bunda hiçbir masrafım kalmadı, sadece yakıtı düşürmek için kaliteli bir beyin alacaktım.yardımcı olabilecek biri var mı hatta edirnede olan veya tanıdıkları olan varsa yardımcı olabilir misiniz?aslında ne kadar 240d daha ekonomik olsa da bu araçta ciddi emeğim var ve fazla işi kalmadı, ne dersiniz. araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-mercedes-ekonomik-canavar-efsane-tank-240-diesel/detay

Çekilin Ben Tercümanım
26.12.10, 12:50
arkadaşlar acil yardım.

Hakan Alın
27.12.10, 00:40
arkadaşlar acil yardım.

yakıtı şehir içinde 25 krş geçmez, herhangibir dizel ustası motorun durumunu anlayacaktır, diğer aksam konusunda zaten epey deneyim sahibi olmuşsunuz,sunroof problemi can sıkıcı olabilir zira içeriye yağış alıyorsa başka sorunlarıda beraberinde getirecektir.. hayırlısı olsun...

Çekilin Ben Tercümanım
31.12.10, 03:53
haftasonu geldi, hala yorumu olan varsa bekliyorum.

cmblc
18.02.11, 18:55

Yarın görüştüğümüzde yakar izlersin :)

Sevgiler,

burak280SE
18.02.11, 18:58
ilan açılmıyor

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 20:43
hangi ilan hocam?bu arada bu konudaki son yazdığım mesajın güncelliği kalmadı :)

Starship Member
18.02.11, 20:45
Araç almışsın sanırım hayırlı olsun, resimleri bekleriz. :)

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 21:05
Araç almışsın sanırım hayırlı olsun, resimleri bekleriz. :)

baya oldu hocam alalı http://www.facebook.com/album.php?aid=232508&l=1beed288a5&id=514782075 burdan bakabilirsin resimlerine, kaza bile yaptım, kaportada araç şimdi.

Starship Member
18.02.11, 21:08
Sana bir şey diyeyim mi, bu aracı ben alacaktım Tekirdağ'dayken, almaya gittiğim gün telefondan ulaşamdım nete girip ilana baktım bir ne göreyim satılmış. :D

Şuanki aracımı da yedeklerde tutuyordum aynı fiyatıydı 2'sinden birini kesin alacaktım. Herneyse aracın için inanılmaz temiz gözüküyordu beni etkileyen de o olmuştu. :)

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 21:12
öyle mi :) kısmet hocam, tabi resimde göründüğü kadar temiz olmuyor, on numara bir araç değil ama fiyatına göre çok iyi gerçekten.

aeren
18.02.11, 21:13
geçmiş olsun

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 21:15
geçmiş olsun

sağolasın hocam.

Starship Member
18.02.11, 21:16
Bu arada sanırım tek eksiği far çerçeveleri yoktu o da şimdi resimlerde tamam gözüküyor. Ama içi cidden çok iyiydi bu aracın. Eğer satmaya niyetin yoksa o sol arka stop camına da el at, çok sırıtmış.

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 21:18
Bu arada sanırım tek eksiği far çerçeveleri yoktu o da şimdi resimlerde tamam gözüküyor. Ama içi cidden çok iyiydi bu aracın. Eğer satmaya niyetin yoksa o sol arka stop camına da el at, çok sırıtmış.

ufak tefek yaptım birşeyler, far tasları eskiydi onları sıfır aldım far camlarını sıfır aldım, sol ön pala nikelajı da yoktu onu da taktım.dıştan yapmam gereken dediğin gibi sol stop ve ön panjurdaki ufak yıldız pul lazım. http://mbclubtr.com/showthread.php?t=3305 bu konuda da kaza resimlerim var.

Starship Member
18.02.11, 21:24
Evet o konuyu görmüştüm geçmiş olsun.

Çekilin Ben Tercümanım
18.02.11, 21:28
sağolasın hocam.