PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pompa bakımı? nerde yaptırayım ?

w201
06.09.10, 22:33
W 201 190 D 2.0 yıldızım..motoru orta.üflüyo bayada...ama soukkene rahat çalışıyo.ısınınca çalışmalarda zorlanıyo.onuda buıldum..pompa mın elemanları bitik sanırım....izmit + adapazarı + düzce..ben düzce liyimde...düzce de pompa cıdamı yaptırsam..yoksam adapazarı veya izmit e mi gitsem....kışa doğru bi pompa bakımı yaptırmam lazım.bu seneyide bi atlatim sıfır motor yapıcam inş. yıldızıma

w126 MB260SE
06.09.10, 22:35
Kocaelinde Murat Mercedes Servisi ;)

w201
06.09.10, 23:14
Kocaelinde Murat Mercedes Servisi ;)

kocaeline gidiyorum zaten sık sık..normalde ben oraya gidicem murat ustanın yanına..şaşmam başkay erden..kısmet olursa motoruda ona rektefe yaptırıcam.

aef
06.09.10, 23:24
bence murat ustanın yanına uğra ...

serkan719
06.09.10, 23:37
Forever Murat Usta :)

executive
07.09.10, 00:21
Murat usta seni çok iyi bir şekilde yönlendirir de pompayı yapabilir mi bilmiyorum. Ankara'da olsaydınız Uraz Bosch service vardı, orada yaptırabilirdiniz. W124 300D aracımınkini 380tl'ye yaptırdım, indirimle 300tl verdik ama. :) (Pompa sök-tak işçiliği hariç, ona da İkiler Mercedes'te 150tl'ye halletmiştim yağ bakım işçiliği dahil.)

real_26
07.09.10, 00:24
murat ustaya git :)

w201
07.09.10, 19:23
murat ustaya gidicem...pompa nın elemanları filan bakım istiyo :(( off off gidicem ama kısmetse yaa en yakın zamanda :)

gudikcik
09.09.10, 13:45
kocaeli pompa bosch bayisi. izmit sanayisi. murat usta iyi bilir.

sakın sakarya da salkım pompaya gitme. adamlar benim w124 250 dizelin kafasına göre enjektör memelerini söktü ve yerlerini değiştirdi.söktüğü zaman 90 bar basınca ayarladı. avansı da pompadan açtı traktör gibi çalıştırdı birde zamanla keser dedi.yüzüne gözüne bulaştırdı. birde ruhsatıma el koyup 2005 yılının parası ile 380 TL para istedi yaptığı işe. yanımda nakit olmayınca o kadar araca el koymaya kalktı terbiyesizlik yaptılar. kredi kartı ile ödemeye kalkınca da 440 TL çekerim banka benden komisyon alıyor dedi terbiyesizler. bunu sadece bana yapmadılar. herkese yapıyorlarmış.

1 hafta sonra kocaeli pompaya götürdüm. enjektör basınçlarını 115 bar a çekti usta. avansı kıstı. araba rolantede çok sessiz ve titreşimsiz ayrıca dip gazda tam bir roket oldu. ödediğim para da sadece ve sadece 30 TL idi. murat usta görünce aracı saat gibi olmuş dedi.

3 yıl zevkle bindim 4 üncü yıl zaten sattım. murat ustaya danışmadan iş yapma bu yörede. tavsiye etmem.

aef
09.09.10, 13:56
Aynen katiliyorum benİm clk nin dİreksİyon amÖrtİsÖrÜne bİ yer deĞİŞcek dedİ 100 tl arti İŞÇİlİk dedİ murat usta gerek yok demİŞtİ...ve parÇa fİyatida 60-70 tl cİvari demİŞtİ...

w201
09.09.10, 23:12
kocaeli pompa bosch bayisi. izmit sanayisi. murat usta iyi bilir.

sakın sakarya da salkım pompaya gitme. adamlar benim w124 250 dizelin kafasına göre enjektör memelerini söktü ve yerlerini değiştirdi.söktüğü zaman 90 bar basınca ayarladı. avansı da pompadan açtı traktör gibi çalıştırdı birde zamanla keser dedi.yüzüne gözüne bulaştırdı. birde ruhsatıma el koyup 2005 yılının parası ile 380 TL para istedi yaptığı işe. yanımda nakit olmayınca o kadar araca el koymaya kalktı terbiyesizlik yaptılar. kredi kartı ile ödemeye kalkınca da 440 TL çekerim banka benden komisyon alıyor dedi terbiyesizler. bunu sadece bana yapmadılar. herkese yapıyorlarmış.

1 hafta sonra kocaeli pompaya götürdüm. enjektör basınçlarını 115 bar a çekti usta. avansı kıstı. araba rolantede çok sessiz ve titreşimsiz ayrıca dip gazda tam bir roket oldu. ödediğim para da sadece ve sadece 30 TL idi. murat usta görünce aracı saat gibi olmuş dedi.

3 yıl zevkle bindim 4 üncü yıl zaten sattım. murat ustaya danışmadan iş yapma bu yörede. tavsiye etmem.

zaten izmitte yaptırıcam kısmet olursa...pompa elemanları a dan z ye bakım istiyo pompa.avans ayarı filan.acaba toplam ne tutarki..85 model 190 D 2.0 motor...taksitle olurmu acaba kredi kartına.kredi kartına olursa hemen yaptırırımda.peşin olursa beklemem lazım

gudikcik
10.09.10, 09:14
zaten izmitte yaptırıcam kısmet olursa...pompa elemanları a dan z ye bakım istiyo pompa.avans ayarı filan.acaba toplam ne tutarki..85 model 190 D 2.0 motor...taksitle olurmu acaba kredi kartına.kredi kartına olursa hemen yaptırırımda.peşin olursa beklemem lazım

ben bence murat usta ile konuş. bizim parçacı muratın elinde revizyonsuz sağlam pompalar mevcut. yaptırma fiyatının yarısına belki pompa alırsın.

w201
10.09.10, 12:22
ben bence murat usta ile konuş. bizim parçacı muratın elinde revizyonsuz sağlam pompalar mevcut. yaptırma fiyatının yarısına belki pompa alırsın.

tamam zaten arıcam gitmeden bikaç gün önce.bi yerden alcağım var.o param bi gelse.pompa değişcem hemen.motoru bile yenilerimde alcak işi bozdu...bayram sonrası bekliyorum bakalım ne olur.temiz pompa olursa alınır..kaç paradırki pompalar acaba ? hiçte bilgim yok pompa fiyatları hakkında.