PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önce hangİsİ?

W114_BURAK_
03.09.10, 08:24
İkİlemde kaldim arkadaŞlar tatİl nedenİyle aracima bu ay fazla para ayiramiyorum kisitli paramla hafif motor bakımı ve sÜbap ayarimi yoksa fren bakimimi yaptirsam karar veremedİm sorunlar motor rolantİde tİtreme yapiyo bİ tek sÜbap ayari kaldi yaptirmadiĞim. Fren İse sankİ bazen araci arkadan bİrİ tutuyo gİbİ oluyo ve kalkiŞta el frenİ lambasi yanip sÖnÜyo İkİsİ hakkinda fİyat verebİlecek olan varsa sevİnİrİm. ÜŞenmeden okuduĞunuz İÇİn teŞekkÜr ederİm :) BU ARADA YARIN ORJ. JANT KAPAKLARIMIDA TAKTIRIYORUM SONRA RESMEDERİM ARTIK LASTİKTE AYARLIYCAZ MECBUR :) PARA YOK DİYORUM ANLAMIYO :)

farukcagsak
03.09.10, 11:35
İkİlemde kaldim arkadaŞlar tatİl nedenİyle aracima bu ay fazla para ayiramiyorum kisitli paramla hafif motor bakımı ve sÜbap ayarimi yoksa fren bakimimi yaptirsam karar veremedİm sorunlar motor rolantİde tİtreme yapiyo bİ tek sÜbap ayari kaldi yaptirmadiĞim. Fren İse sankİ bazen araci arkadan bİrİ tutuyo gİbİ oluyo ve kalkiŞta el frenİ lambasi yanip sÖnÜyo İkİsİ hakkinda fİyat verebİlecek olan varsa sevİnİrİm. ÜŞenmeden okuduĞunuz İÇİn teŞekkÜr ederİm :) BU ARADA YARIN ORJ. JANT KAPAKLARIMIDA TAKTIRIYORUM SONRA RESMEDERİM ARTIK LASTİKTE AYARLIYCAZ MECBUR :) PARA YOK DİYORUM ANLAMIYO :)

fren lambası yanıp sonuyorsa ilk once fren hidrolik seviyesine bakın muhtemelen dusuktur sonra balatalara baktırın, muhtemelen bitmiştir eger balatalar bitikse oncelikli olarak fren balatalarını degistirin. fren lambasının yanması da hidrolik seviyesi de duzelmiş olur.
sibop ayraından titreme yapmaz araca sipop ayarı yaptırmadan once bujileri yenileyin cozulmezse titreme sorunu buji kablolarını degistirin.

BeKaR_34
03.09.10, 12:18
fren lambası yanıp sonuyorsa ilk once fren hidrolik seviyesine bakın muhtemelen dusuktur sonra balatalara baktırın, muhtemelen bitmiştir eger balatalar bitikse oncelikli olarak fren balatalarını degistirin. fren lambasının yanması da hidrolik seviyesi de duzelmiş olur.
sibop ayraından titreme yapmaz araca sipop ayarı yaptırmadan once bujileri yenileyin cozulmezse titreme sorunu buji kablolarını degistirin.

+37
El freni telinde de problem olabilir, belki tam salmıyodur..

JC123
03.09.10, 14:05

Bu harflerin bazıları küçük bazıları büyük nedenini öğrenebilir miyim?

real_26
03.09.10, 14:23
herşeyden önce güvenlik frenlere el atın en başta....

SERHAT
03.09.10, 14:55

Burak sen arabayı satmamışmıydın. Aldın mı hayalindeki coupe'yi?

W114_BURAK_
03.09.10, 17:07
bu harflerin bazıları küçük bazıları büyük nedenini öğrenebilir miyim?

valla bende anlamadim benİm klavyede bİ sorun var galİba gicik bİŞe ama İdare edİn :)

W114_BURAK_
03.09.10, 17:09
burak sen arabayı satmamışmıydın. Aldın mı hayalindeki coupe'yi?

yok serkan keŞke nerde.. Bİ tane daha 4 kapi aldim evlİlİk seneye ertelenİnce dayanamadim kasasi dİrİ bİ tane denk geldİ vurdum gÖzÜne :)

w126 MB260SE
03.09.10, 21:11
Hayırlı Olsun...

SERHAT
05.09.10, 21:12
yok serkan keŞke nerde.. Bİ tane daha 4 kapi aldim evlİlİk seneye ertelenİnce dayanamadim kasasi dİrİ bİ tane denk geldİ vurdum gÖzÜne :)

Hayırlı olsun adına sevindim :) Senin aracı alanda çok dayanamamış hemen ilan vermiş :(

W114_BURAK_
06.09.10, 17:20
hayırlı olsun adına sevindim :) senin aracı alanda çok dayanamamış hemen ilan vermiş :(

eyvallah saĞol alan arkadaŞ Çok İyİ bİrİ umarim bİ sikinti yoktur fİyat olarak Çok uygun verdİm ama İstedİĞİ kondİsyonu bulamamiŞ olabİlİr belkİde sen vazgeÇtİn galİba bul bİtane artik :)

atagenc
07.09.10, 01:56
Yok benim maddi sıkıntılarım oldu fakat hallettim ilan kaldırıldı artık yeniden yollardayım :)

W114_BURAK_
07.09.10, 08:10
sevindim buna :) eminin dede çok değişmiştir foto yokmu özledim keratayı

SERHAT
07.09.10, 16:33
eyvallah saĞol alan arkadaŞ Çok İyİ bİrİ umarim bİ sikinti yoktur fİyat olarak Çok uygun verdİm ama İstedİĞİ kondİsyonu bulamamiŞ olabİlİr belkİde sen vazgeÇtİn galİba bul bİtane artik :)

Artık hırs yaptım hocam, bu kadar bekledim. Bu saatten sonra leş bir makine almak istemiyorum.

Bulacağıma inanıyorum. Hadi bakalım hayırlısı Allahtan...

atagenc
07.09.10, 19:54
az kaldı son rütuşlardan sonra resimler gelicek :) ama çok sıkıntı oldu bana araç bi bilsen... :S