Orijinalini görmek için tıklayınız : w124 1995 e200 hız göstergesi eksik gösteriyor yardımm!!
Arkadaşlar aracım w124 1995 e200 gösterge ışıklarında bi temassızlık vardı.. Gösterge panelini söktüm fakat taktıktan sonra yağ basınç ibresi kontağı kapadıktan sonra düşmüyor.. Ayrıca hız ibresi eksik hızı düşük gösteriyor.. 120 km den fazla yukarı çıkmıyor... Ybilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevnirim. Tşk..
w126 MB260SE
16.04.10, 12:24
Göstergenin vidalarını iyi sıkın...Tam sıkmayınca şase almıyor ve sıkıntı yaratıyor...
bizde de temassızlık wardı. lehimle halloldu. siz nasıl yaptınız peki ???
Arkadaşlar aracım w124 1995 e200 gösterge ışıklarında bi temassızlık vardı.. Gösterge panelini söktüm fakat taktıktan sonra yağ basınç ibresi kontağı kapadıktan sonra düşmüyor.. Ayrıca hız ibresi eksik hızı düşük gösteriyor.. 120 km den fazla yukarı çıkmıyor... Ybilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevnirim. Tşk..
soketi arkadan çıkartınca ibre düşüyor mu?
torpido işi çok karışık elektronik aksamı çok olan modellerde torpidomuz sökülmüştü oradan biliyorum ama arkadaşlarında dediği gibi eksik bişeyler var illaki tekrar denemelisiniz illaki düşecektir...
Şaseyi Düzgün Alması Önemli.. Ona Bakın Yada Baktırın. Gerekirse Ekstra Şase Kablosu Bağlayın...
soketi arkadan çıkartınca ibre düşüyor mu?
evet düşüyor..
bizde de temassızlık wardı. lehimle halloldu. siz nasıl yaptınız peki ???
fazla kurcalamadım ışıklarda hala temassızlık var sanırım düğlerinden kaynaklanıyo..
evet düşüyor..
yanlış bağlama var.
verdiğim soket şemasına göre bağlantıları kontrol ettirin.
http://www.mbclubtr.com/attachment.php?attachmentid=49&d=1270669174
http://www.mbclubtr.com/attachment.php?attachmentid=50&d=1270669174
fazla kurcalamadım ışıklarda hala temassızlık var sanırım düğlerinden kaynaklanıyo..
reosta bozulmuştur. direk yapın. yada far konum anahtarının platinlerinde sıkıntı vardır.
elektirikçi 15tl ye yapıyor..
soketlerde temassızlık war de tamamdır..
sorun halloldu tşk.. paneli tekrar çıkarıp soketleri temizledim sorun çözüldü:) herkese tşk..
merhabalar arkadaşlar acaba yukarıdaki baglantı tablosu 115 içindegeçerli olabilirmi soket benziyor
merhabalar arkadaşlar acaba yukarıdaki baglantı tablosu 115 içindegeçerli olabilirmi soket benziyor
olamaz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.