Orijinalini görmek için tıklayınız : araçlarımızdaki nikelajlar
Arkadaşlar hepiniz takdir edersinizki bizim araçlarımızın görselliğini artıran en büyük etkenlerden biriside araçlarımızın nikelajları, şimdi bu noktada şunu sormak istiyorum ; çeşitli nedenlerden ötürü çizilen nikelajların tekrar eski haline gelmesi mümkün müdür, daha canlı görünmesi için yapabileceğimiz şeyler varmıdır..?
Teşekkürler...
ah o nikelajlar ahh :) Allah'tan w124'te fazla yok :) w126 nikelajla dolu :D
ben bazen kolayla silerdim iyi de parlatırdı
w126 MB260SE
24.08.10, 17:57
Valla ben elimi sürmüyorum 9 senedir aynen duruyor solmadı hala...Ama cila sürültüğünde biraz daha parlak oluyor sanki...
nikelajı parlatmak için kireçle ovalamak yeterli. hatta onun daha iyi tozuda vardı.
benim arabanin eksozu sarardi bi abime soyledim onda ozel bi ilac varmis onu deniyecem eger eski parlakligina kavusur ise size ilacin ismini soy ismini yazarim ;)
w126 MB260SE
25.08.10, 00:58
nikelajı parlatmak için kireçle ovalamak yeterli. hatta onun daha iyi tozuda vardı.
Biliyosunda niye söylmiyosun olm ayrıca söylemiyorsun benden gizli neden yapmıyorsun :) :D Hazırla tozu gelince yapacan ceza sana :p :p
sonax ın nikelajları temizleyen bir ürünü var sanırım. araştırın.
arkadaşlar öncelikle konuya alakanız için teşekkür ederim, parlatma yöntemi türlü şekilde yapılabiliyormuş anladığım kadarı ile, peki oluşan kılcal çizikler için neler düşünüyorsunuz, bir çaresi var mıdır yoksa o şekilde devam mı :)
W114_BURAK_
25.08.10, 16:58
KÜÇÜK PARÇALARI TEKRAR KAPLATTIRA BİLİRSİN SANAYİ BÖLGELERİNDE METAL KAPLAMACILARI VAR NİKEL ALTIN KROM BAKIR KADMİUM NE İSTERSEN KAPLARLAR AMA BÜYÜK PARÇALAR EL YAKAR BİRAZ BENİM 115'in TAMPONUNA 300 İSTEDİ TANIDIK OLDUĞUM İÇİN AMERİKANCILAR Bİ TAMPONA 1500-2000 TL BAYILIYOLAR :)
UNIVERSAL STEIN diye bir toz var ben bugun eksoza kullandim eskisi gibi oldu piril piril yeni gibi :) bayada basit bi kullanimi var tavsiye edecegim ama Turkiyede isim olarrak ne bilmiyorum...
Konuyu biraz geç okumakla beraber cif markalık içinde amonyak olan temizliyici ürün fayda ediyor.
Büyükbabamın Renault 12 sinin tamponunda baya bi paslanma ve kararma vardı uygulamadan sonra cillp gibi olmuştu...
yinede kuçuk bi yerde deneyip karar vermenizi oneririm...
Konuyu biraz geç okumakla beraber cif markalık içinde amonyak olan temizliyici ürün fayda ediyor.
Büyükbabamın Renault 12 sinin tamponunda baya bi paslanma ve kararma vardı uygulamadan sonra cillp gibi olmuştu...
yinede kuçuk bi yerde deneyip karar vermenizi oneririm...
nasıl uyguladınız abi bilgilendirebilirmisin
Nikelajaları parlatmak için çeşitli ürünler satılıyor. Ancak bahsettiğiniz çatlaklar için yeniden kaplama yapılması en uygun çözüm olacaktır.
Benim panjurdada var biraz ama henüz elimi değemedim eğer beceripte eski haline getirebilirsem mutlaka bilgi veririm.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.