Orijinalini görmek için tıklayınız : c 200 merkezi kilit pompa arızası
selamlar 95 model c 200 ümde merkezi kilit pompası değişti arkada sağdaki fakat değiştiğinden beri sık sık aralıklı çalışıyor. neden olabilir acaba bir ınlama yapıyor sık sık
cevaplayan arkadaşlara teşekkürlerşimdiden
bu vakum kaçağı nasıl tespit edilir peki
aynen erkam abinini dediği gibi kaçak var tesisatta...
bunları kendim kontrol edebilirmiyim . yerlerini tarif etseniz.
bunları kendim kontrol edebilirmiyim . yerlerini tarif etseniz.
motor arka bagajda sağ arka tarafta. hortumları tek tek sök. söktüğün yeri parmağında tıka. çalışmayı keserse o hortumda kaçak vardır demektir. hortumun gittiği yolu takip et sonuca ulaşacaksın.
hortumlardan sonuç çıkmaz ise pompanın içindeki diyaframda sorun var. diyaframdan kaçırıyor demektir.
bu işlemi araba çalışırken mi yapıcam. çünki motordan o zaman ses geliyo devamlı.
bu işlemi araba çalışırken mi yapıcam. çünki motordan o zaman ses geliyo devamlı.
ooo o zaman sende başka bir sorun var. aracı biraz tarif et. otomatik klima , koltuk şişirme vs var mı?
aracım 95 model c 200 arabamda otomatik klima(analogdan sonraki ilk çıkan dijital dedikleri) ,koltuk şişirme var aracım çalışırken mesela biyerden biyere giderken bazen bir müddet sonra susuyo bazense aralıklarla ınlama yapıyo.
aracım 95 model c 200 arabamda otomatik klima(analogdan sonraki ilk çıkan dijital dedikleri) ,koltuk şişirme var aracım çalışırken mesela biyerden biyere giderken bazen bir müddet sonra susuyo bazense aralıklarla ınlama yapıyo.
koltuk şişirme yastıkları veya boruları olabilir. klima rezervuarında ve borularında sıkıntı olabilir.
sizin mesleğiniz nedir eğer siz yapabilirseniz görüşmek isterim sizinle
sizin mesleğiniz nedir eğer siz yapabilirseniz görüşmek isterim sizinle
görüşelim. bahsettiğiniz olayı iyi bir elektrikçi yapar. istanbulda nerede ikamet ediyorsanız yönlendireceğim birisi elbet var.
istanbulda çekmeköyde ikamet ediyorum asya kıtası
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.