PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W124 kasa sunroof söküm-montaj detaylari

bulent_66
11.08.10, 03:41
......................

mercedes-190
11.08.10, 03:46
paylaşım için teşekkürler abi

bulent_66
11.08.10, 03:57
.

alimurat
11.08.10, 10:23
abi ellerinize sağlık süper bir paylaşım olmuş.parasını verip yaptılacak iş hakikaten çok meşekkatli .tek uğraşmak istemediğim yer.

BeKaR_34
11.08.10, 15:07
teşekkürler abi eline sağlık. güzel paylaşım.

mercedes-190
11.08.10, 16:33
Çocuklar siz uyumuyormusunuz ya.saniyede cevabı çaktınız

yok abi :D sahura kalkmıyorum abi çünkü hiç yatmıyorum sahur yapıp öyle yatıyorum:)

real_26
11.08.10, 20:17
emeğine sağlık abicim süper paylaşım olmuş ...

farukcagsak
11.08.10, 22:05
elinize saglık. cok guzel paylasım olmus...
erkam artık yaz kıs sunroof acar kapatır :D

w126 MB260SE
11.08.10, 22:26
Teşekkürler...

dh17474
24.08.10, 23:54
Aga eline koluna saglik... sunroofumda bi sorunum yok cok sukur ama ilerdde lazim olabilir arsivime aldim.. cok guzel dosyalamissin ayrica direk indirip dosyalarin icine ativerdim tek tek resim derdim olmadi sagolasin

chevrolet66
18.09.10, 19:20
bu dosyayı neden inderemiyorum dosyaya tıkladığım zaman tekrar giriş yap diyor giriyorum ama yine aynı sorun oluyor benim sunroof arızalandı lütfen yardımcı olurmusunuz

chevrolet66
18.09.10, 19:31
arkadaşlar bu dosyayı neden inderimiyorum dosyaya tıkladığımda tekrar giriş yapın diyor yapıyorum yine olmuyor yardım lütfen arızalandım benim sunroof:eek:

real_26
18.09.10, 19:52
arkadaşlar bu dosyayı neden inderimiyorum dosyaya tıkladığımda tekrar giriş yapın diyor yapıyorum yine olmuyor yardım lütfen arızalandım benim sunroof:eek:

önce bi kendinizi sizi tanıyalım bölümüne tanıtırsanız iyi olur ;)ayrıca dosyada bişey yok sizde bi problem var sanırım...

chevrolet66
20.09.10, 01:04
tamam dosyayı indirdim sorun yok,
Süper bir paylaşım olmuş ellerine sağlık, benim sunrooftada sorun oldu sayende söküp dağıtacağım:D
ama sökmeden bir fikir almak isterim senden tecrübenden faydalanarak,
sunroof yukarı doğru açılıyor ancak aşağı çekip tam açmak istediğimde sol tarafı çekiyor aşağı ama sağ taraf gelmiyor sorun ne olabilir acaba kafayı yicem senin sökme işleminde sunroof açık olması gerekiyor ama benimki sadece yukarı doğru açılıyor ne yapabilirim http://http://img351.yukle.tc/images/4169Essd01.jpg

real_26
20.09.10, 01:23
tamam dosyayı indirdim sorun yok,
Süper bir paylaşım olmuş ellerine sağlık, benim sunrooftada sorun oldu sayende söküp dağıtacağım:D
ama sökmeden bir fikir almak isterim senden tecrübenden faydalanarak,
sunroof yukarı doğru açılıyor ancak aşağı çekip tam açmak istediğimde sol tarafı çekiyor aşağı ama sağ taraf gelmiyor sorun ne olabilir acaba kafayı yicem senin sökme işleminde sunroof açık olması gerekiyor ama benimki sadece yukarı doğru açılıyor ne yapabilirim :eek:http://C:\Documents and Settings\BORANEMRE\Desktop

muhtemelen ayak kırılmıştır sunroofu açmadanda sökebilirsin döşemeyi tırnaklardan kurtar daha sonra arka it takılacaktır biraz itince daha sonra döşemeyle tavan arasına elini sok zor olucak biraz ama sok sağ en dibe elini uzat bastır aşağıya diğer elinle it döşemeyi sağ taraf kurtulucak sonra sol tarafa aynını yap döşeme tamamen içeri girecektir sağda ve solda ayakları görüceksin böylece sonra tavan sacını sök ayakların hangisinde sorun olduğunu zaten döşemeyi sökünce görüceksin kolay gelsin ;)

chevrolet66
20.09.10, 01:30
Çok teşekkür ederim işi bilen birinden fikir almak ayrı bişey:)
Kaç gündür uyuyamıyordum:confused: yarın sökeceğim bakalım ne var ne yok tekrardan teşekkürler.sonucu yazarım buraya.

real_26
20.09.10, 01:33
Çok teşekkür ederim işi bilen birinden fikir almak ayrı bişey:)
Kaç gündür uyuyamıyordum:confused: yarın sökeceğim bakalım ne var ne yok tekrardan teşekkürler.sonucu yazarım buraya.

nedemek yanlız çok sabır gerektiren bi iş benden söylemesi bol bol küfür ediyo insan :)kolay gelsin yeniden ve allah sabır versin :)tabi paylaşın gene takıldığınız biyer olursa yardımcı olurum elimden geldiğince ...

alibıçakcı
27.09.10, 16:54
Guzel bır paylasım tesekkur ederız

adalya15
12.10.10, 03:06
Arkadaşlar merhaba.. Antalya'dan foruma yeni katıldım. Benim küheylanın modeli W124 1987 230 E.. Birkaç ay önce sunroof arızalandı.Açarken kırılmaya benzer bir ses geldi. Sanırım sağ kol kırıldı. Mekanik tamirat elimden gelir.. Ancak Bülent 66 arkadaşımızın verdiği o çok değerli bilgileri içeren link ya da dosyayı dikkatlice birkaç kez aramama rağmen bulamadım. Başta bilgileri bizlere sunan arkadaşımız olmak üzere sizlerden ricam bu dosyayı bana da iletebilirmisiniz? Uygulamanın çok zor olduğunu yapılırken gördüğüm için biliyorum.Ama ne olursa olsun kendime güveniyor ve denemek istiyorum.Yeter ki o değerli bilgileri lütfen bana da ulaştırın.. Hepinize selam ve saygılar sunuyorum.. Ramazan ONUR-ANTALYA

real_26
12.10.10, 06:12
Arkadaşlar merhaba.. Antalya'dan foruma yeni katıldım. Benim küheylanın modeli W124 1987 230 E.. Birkaç ay önce sunroof arızalandı.Açarken kırılmaya benzer bir ses geldi. Sanırım sağ kol kırıldı. Mekanik tamirat elimden gelir.. Ancak Bülent 66 arkadaşımızın verdiği o çok değerli bilgileri içeren link ya da dosyayı dikkatlice birkaç kez aramama rağmen bulamadım. Başta bilgileri bizlere sunan arkadaşımız olmak üzere sizlerden ricam bu dosyayı bana da iletebilirmisiniz? Uygulamanın çok zor olduğunu yapılırken gördüğüm için biliyorum.Ama ne olursa olsun kendime güveniyor ve denemek istiyorum.Yeter ki o değerli bilgileri lütfen bana da ulaştırın.. Hepinize selam ve saygılar sunuyorum.. Ramazan ONUR-ANTALYA

özel mesaj attım...

caggum
20.12.10, 14:44
Arkadaşlar merhaba. Bende de 91 200E var, sanırım sunroof ayakları kırıldı. Fakat hiç açmadım, nasıl olduğunu da bilmiyorum. Dosyadan faydalanmak istiyorum fakat linki bulamadım, paylaşırsanız sevinirim.

serkan719
20.12.10, 15:30
Arkadaşlar merhaba. Bende de 91 200E var, sanırım sunroof ayakları kırıldı. Fakat hiç açmadım, nasıl olduğunu da bilmiyorum. Dosyadan faydalanmak istiyorum fakat linki bulamadım, paylaşırsanız sevinirim.

http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=39&highlight=sunroof

buyrun bu konuda link mevcut.

yanlız beceriniz yoksa hiç bulaşmayın başka yerlerede zarar verebilirsiniz.

kolay gelsin.