Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugun mercedesinize ne yaptınız?
En çok izlenilen, yazılan, ilgi gösterilen, okunan ve yorum yapılan konuyu açtım arkadaşlar.
Geriye dönük ayrılığımız süre zarfında mercedese yapılan ilgi ve alakamızıda yazabiliriz.
30 mart sali günü papuçlarını michelin 195 65 15 V ile yeniledim.(650tl 5 taksit)Ve dünde kanala çekerek altında boya ve temizlik işleri yaptım.
Geçtiğimiz çarşamba el freni ayarlandı, roket elektrik almıyodu tam o yapıldı, ön rotil değişti, ankara yolunda araba denendi -175 km kadar hız yapılarak- herşey yerinde mi normal mi? diye (sonrasında radara yaklaştık zorlamadık) :D cumartesı baştan aşağı yalandı ve garaja istirahatine çekildi :)
KOMANDO uğur abime sevgilerimi iletiyom eks komando :D
Marşa bastım, lpg aldım :) bu aralar pek bi ilgisizim, vakitsizlikten.
mustafa-61-61
07.04.10, 00:46
Yokki bısı yapım...
Bugün
Yağ
Yağ Filitresi
Hava Filitresi
Polen Filitresi
Benzin Filitresi
Mikro Filitre
Direksiyon Yağı
Bujiler
Değişti....
Bugün
Yağ
Yağ Filitresi
Hava Filitresi
Polen Filitresi
Benzin Filitresi
Mikro Filitre
Direksiyon Yağı
Bujiler
Değişti....
Şu direksiyon yağını nasil değiştirdin. Bende değiştiricemde. Komple boşaltmanın formulu varmı yoksa illaki içinde azda olsa kaliyor mu?
Birde otomatik şanzıman yağı dectron III üzerinde direksiyon içinde kullanılabilir diyo. Onu koyucam. Sakıncası olmaz heralde değil mi?
Şu direksiyon yağını nasil değiştirdin.Bende değiştiricemde.Komple boşaltmanın formulu varmı yoksa illaki içinde azda olsa kaliyomu.
Birde otomatik şanzıman yağı dectron III üzerinde direksiyon içinde kullanılabilir diyo.Onu koyucam.Sakıncası olmaz heralde değilmi?
Direksiyon kutusuna giden boruyu gevşetip, yağı boşaltıp, değiştiriyorsun. Sakın kutuyu sökme :)
Kaputtaki yıldız kırıldı halen değiştiremedim :( zaman yok ki
kırıldı derken, mahallenin ***leri kırdı
geçtiğimiz cumartesi günü muayene için lpg sistemi değişti ve far camımın birine taş atıp delmişlerdi onu değiştirdim.
farukcagsak
07.04.10, 20:19
ugur abi konuyu acarken mercedes diye acmıssın :) ben clioyu da yazıodum eski konuya "bugun aracınıza ne yaptınız" neyse inş. su benim mercedesi bulup alırız da bi seyler yazmak bana da nasip olur bu konuya...
vantilator kayışını değiştim 6pk2255 kışın soğuktan çatlamış.
ugur abi konuyu acarken mercedes diye acmıssın :) ben clioyu da yazıodum eski konuya "bugun aracınıza ne yaptınız" neyse inş. su benim mercedesi bulup alırız da bi seyler yazmak bana da nasip olur bu konuya...
Seni istemeden saf dışı bırakmışım kusura bakma.Sende paraya biraz kıyda iyi bişey al artık.Yaşadığın günler geri gelmicek.Olmadı pederi falan sirkele.Bişeyler çıkar.
baya bi yol yaptım teksan sanayi sitesi organize merkez baksan sanayi dolan babam dolan olduk yağmurdan pislik içinde kaldı yatıyo garajda şimdi :D
farukcagsak
07.04.10, 21:13
Seni istemeden saf dışı bırakmışım kusura bakma.Sende paraya biraz kıyda iyi bişey al artık.Yaşadığın günler geri gelmicek.Olmadı pederi falan sirkele.Bişeyler çıkar.
abi haberin yok herhalde clioyu sattım ben. c180-c200-e200 93-95 arası lpgli mercedes arıyoruz.
Haberim var Faruk.Eşşekden kurtulmuşsun işte gözünaydın.En kısa zamanda yıldızlan.Bende bakıyorum sana yıldız
farukcagsak
07.04.10, 21:25
Haberim var Faruk.Eşşekden kurtulmuşsun işte gözünaydın.En kısa zamanda yıldızlan.Bende bakıyorum sana yıldız
eyw. abi :D
bugün mercesimize birşey yapmadığımız halde o bizim pederi iş yerine götürüp getirdi :)
Bugün
Yağ
Yağ Filitresi
Hava Filitresi
Polen Filitresi
Benzin Filitresi
Mikro Filitre
Direksiyon Yağı
Bujiler
Değişti....
acaba kaça maal oldu fiyatlarını ve kullandığın markaları söylemen mümkün mü
w126 MB260SE
07.04.10, 23:36
Pazartesi günü:
-Yağ
-Yağ Filitresi
-Hava Filitresi
-Bujiler
-Direksiyon Filitresi ve Yağı
-Benzin Filitresi
-LPG Filitresi değişti...
Salı günü Far Sileceklerimi aktif hale getirdim...
Geçen Hafta El gazını aktif hale getirmiştim...
Pazartesi günü:
-Yağ
-Yağ Filitresi
-Hava Filitresi
-Bujiler
-Direksiyon Filitresi ve Yağı
-Benzin Filitresi
-LPG Filitresi değişti...
Salı günü Far Sileceklerimi aktif hale getirdim...
Geçen Hafta El gazını aktif hale getirmiştim...
el gazın hayırlı olsun kerem sırada ne var takıcak :D
w126 MB260SE
07.04.10, 23:43
el gazın hayırlı olsun kerem sırada ne var takıcak :D
Elektrikli koltuk :)
Elektrikli koltuk :)
hadi bakalım kolay gele şimdiden :)
elektrikli koltuğa sabredemez kırarım heralde :) ama sabırlı arkadaşlar için güzel bir özellik...
w126 MB260SE
08.04.10, 00:02
elektrikli koltuğa sabredemez kırarım heralde :) ama sabırlı arkadaşlar için güzel bir özellik...
Sabırla alakalı bişi yok...İstediğin kadar da oynasan kolay kolay bozulmayan bir sistem...
Şu direksiyon yağını nasil değiştirdin. Bende değiştiricemde. Komple boşaltmanın formulu varmı yoksa illaki içinde azda olsa kaliyor mu?
Birde otomatik şanzıman yağı dectron III üzerinde direksiyon içinde kullanılabilir diyo. Onu koyucam. Sakıncası olmaz heralde değil mi?
Motor Yağını Çektiğimiz Makina ile Direksiyon Kutusundaki Yağıda Çekiyoruz Bu kadar Basit yağ çekilirken direksiyonu tam sağ tam sol çeviriyoruz tamamen boşalıyo.. Doldururkende aynı sistem çevirerek dolduruyorurz
acaba kaça maal oldu fiyatlarını ve kullandığın markaları söylemen mümkün mü
Yağ..........................6 lt 10/ 40 Castrol Magnatec 95 TL
Yağ Filitresi................25 TL (Orginal Yıldızlı)
Hava Filitresi..............35 TL (Orginal Yıldızlı)
Polen Filitresi..............20 TL
Benzin Filitresi.............20 TL olabilir. (Mann Filter)
Mikro Filitre................20 TL (Orginal Yıldızlı)
Direksiyon Yağı...........17 TL
Bujiler......................25 TL olabilir.
Ertesi günde
Şanzıman yağı + Koruyucu................ Yağ + Koruyucu 60 TL
Baskı Balata Bilya Set Olarak Değişti.........350 TL
uzuun uzuun baktım üstündeki tozlara ziftleme işi bitsin de bi temizlik yapalım
w126 MB260SE
10.04.10, 23:01
Sağ ön lastik bilyesini değiştirdim...
Yağ..........................6 lt 10/ 40 Castrol Magnatec 95 TL
Yağ Filitresi................25 TL (Orginal Yıldızlı)
Hava Filitresi..............35 TL (Orginal Yıldızlı)
Polen Filitresi..............20 TL
Benzin Filitresi.............20 TL olabilir. (Mann Filter)
Mikro Filitre................20 TL (Orginal Yıldızlı)
Direksiyon Yağı...........17 TL
Bujiler......................25 TL olabilir.
Ertesi günde
Şanzıman yağı + Koruyucu................ Yağ + Koruyucu 60 TL
Baskı Balata Bilya Set Olarak Değişti.........350 TL
Baskı balata fiyatında işçilik de var mı? Baya ucuzmuş, benim servis yaklaşık 450tl civarında değiştiriyordu geçtiğimiz aylarda 200E'nin baskı balatayı.
El freni segmanlarını taktırdım, bagaj kapağı takozlarını değiştirdim.
Bakımda da,
Mobil Super 2000 10W-40 yağ
Yağ filtresi
Mazot filtresi
Mazot süzgeci
Hava filtresi
Direksiyon hidroliği ve filtresi
değişecek.
Para kalırsa da, klima panosunu tamir ettiricem. :)
kapısını bile açmadım garajda çamur içinde yatıyo geçerken gördüm :( :D
Çamur banyosu iyidir, abartmadan. :)
Bu arada, Arexons'un "motor clean" denen bir ürününü aldım. Yağ değişiminden önce motor yağına döküp 10 dakika rolantide çalıştırıyormuşuz arabayı, motorun içndeki tüm yağı pisi atıyormuş.
Deneyeniniz var mı bunu? Yağ pompasını kitliyor diyorlar, ben zannetmiyorum ama.
punisher_149
11.04.10, 00:43
klima filtresini değiştirdim....yeni sislerimi taktım.plakalara kırmızı tr yapıştırdım....
Çamur banyosu iyidir, abartmadan. :)
yağmur bide heryer alt geçit için kazık olunca burda mecbur çamur banyosu :D
klima filtresini değiştirdim....yeni sislerimi taktım.plakalara kırmızı tr yapıştırdım....
kırmızı tr yuzunden trafıkle papaz olan arkadasım var benım eskı aracta vardı ama yasakmı değilmi hala çözemedim yasakmı sizin kesin bi bilginiz varmı ?
Kırılan yıldızı aldım artık yarın takarım :) birde jant kapaklarım çalınmıştı onları tamamladım :)
punisher_149
11.04.10, 01:14
yasak 53 tl gibi bi cezası var.olsun önemli değil.bn üstünde bayrağımız olan herşeyi aracımda taşıyorum.arka koltukta bayrağımız-arka cam önünde TR1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazılı plaka-plakalarda kırmızı TR-dikiz aynaya asılı kırmızı Türkiye amblemi....ayrıca panjur içinde flash ampul var.şimdi bi de 44 ledli kırmızı-mavi çakar seti aldım.onu da taktım mı tamamdır.yalnız çakar lamba hiç kaçış yok.direkt araç bağlanıyor.malum bn küçük bi ilçedeyim.herkes tanıyo biliyo.polisler de tanıdık problem yok....
yasak 53 tl gibi bi cezası var.olsun önemli değil.bn üstünde bayrağımız olan herşeyi aracımda taşıyorum.arka koltukta bayrağımız-arka cam önünde TR1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazılı plaka-plakalarda kırmızı TR-dikiz aynaya asılı kırmızı Türkiye amblemi....ayrıca panjur içinde flash ampul var.şimdi bi de 44 ledli kırmızı-mavi çakar seti aldım.onu da taktım mı tamamdır.yalnız çakar lamba hiç kaçış yok.direkt araç bağlanıyor.malum bn küçük bi ilçedeyim.herkes tanıyo biliyo.polisler de tanıdık problem yok....
benım araclardada arka cam önünden bayrak eksik olmaz ama bu kırmızı tr konusu çok ahmakça asıl olması gereken o zaten bence mavi beyaz neyi ifade ediyo bilemicem :rolleyes:
Kırılan yıldızı aldım artık yarın takarım :) birde jant kapaklarım çalınmıştı onları tamamladım :)
abi sende kapakmı var :confused: göbekmi demek istedin yoksa sende çelik jant yokmu :confused:
Bu arada, Arexons'un "motor clean" denen bir ürününü aldım. Yağ değişiminden önce motor yağına döküp 10 dakika rolantide çalıştırıyormuşuz arabayı, motorun içndeki tüm yağı pisi atıyormuş.
Deneyeniniz var mı bunu? Yağ pompasını kitliyor diyorlar, ben zannetmiyorum ama.
Ben önceki aracımda yağı boşalttıktan sonra mazot koyup aracı 30 sn gibi çalıştırdıktan sonra tekrar boşaltıyodum.İçinde zerre kadar atık yağ kalmıyodu.En iyi temizlik budur diye düşünüyorum.
Mercedesimdede yapıcam bundan sonra artık ama şu filtre anahtarını henüz temin edemedim.
benım araclardada arka cam önünden bayrak eksik olmaz ama bu kırmızı tr konusu çok ahmakça asıl olması gereken o zaten bence mavi beyaz neyi ifade ediyo bilemicem :rolleyes:
avrupa ülkesi olmamızın işareti...
Ben önceki aracımda yağı boşalttıktan sonra mazot koyup aracı 30 sn gibi çalıştırdıktan sonra tekrar boşaltıyodum.İçinde zerre kadar atık yağ kalmıyodu.En iyi temizlik budur diye düşünüyorum.
Mercedesimdede yapıcam bundan sonra artık ama şu filtre anahtarını henüz temin edemedim.
Peki karterin ordaki tıpadan mı boşaltıyordunuz yağı? O tıpanın konumuna bakarsak içindeki yağı tamamen boşaltmıyor gibi duruyor, karteri komple sökmeden nasıl boşaltabiliriz içindeki yağı? Vakum cihazları sanırım en iş gören aletler bu konuda, siz ne düşünüyorsunuz?
Karterin solunda ve yandan dişli tapa.
Yani araç zemini düzgün olduğu sürece bir damla yağ kalmaz.
Ben bilmem ama vakum olayı beni tatmin etmiyo.
Murat ustada;zamanla karterin tapa yuvası yalama oluyor diyor ve sonrasındada karteri değiştirmen gerekiyo diyor.
w126 MB260SE
11.04.10, 19:17
Bol bol drift yaptım yanladım 10 tur 0 çizdim.. :) buluşma resimlerinde lastik izzlerim var :)
seco_tuning
11.04.10, 19:19
Kerem sade sen değil bizde döndük sen hatta benim aracıda çevirdin:D
w126 MB260SE
11.04.10, 19:20
Kerem sade sen değil bizde döndük sen hatta benim aracıda çevirdin:D
:) napıyım 2.000 devirde dönüverdi :) :D
seco_tuning
11.04.10, 19:25
:) napıyım 2.000 devirde dönüverdi :) :D
Dökükde iş var desene:D
w126 MB260SE
11.04.10, 19:30
Dökükde iş var desene:D
Altında bi aslan yatıyo ama biraz yaralı fazla kükreyemiyo bi ameliyat olsa kuduracak :)
seco_tuning
11.04.10, 19:32
Altında bi aslan yatıyo ama biraz yaralı fazla kükreyemiyo bi ameliyat olsa kuduracak :)
Ameliyat olursa kısa sürede Tıp fakültesine yazılacak öğrencilik bitince ordan staja ordan da kısa yoldan klinik açıp E30 dan başlayarak ameliyatlara girmeye başlayacak sonra dişi ağrıyan karnı ağrıyan oldunmu aranan adam olacak:D:D:D
w126 MB260SE
11.04.10, 19:35
Ameliyat olursa kısa sürede Tıp fakültesine yazılacak öğrencilik bitince ordan staja ordan da kısa yoldan klinik açıp E30 dan başlayarak ameliyatlara girmeye başlayacak sonra dişi ağrıyan karnı ağrıyan oldunmu aranan adam olacak:D:D:D
:D :D :D :D olacak olacak
seco_tuning
11.04.10, 19:36
:D :D :D :D olacak olacak
Kerem başımıza bela almıyalım sonra piyasa oluruz:D
w126 MB260SE
11.04.10, 19:37
Kerem başımıza bela almıyalım sonra piyasa oluruz:D
Mimlenecek başka çaren yok :) Benim arabayı tanımayan yok neredeyse :)
seco_tuning
11.04.10, 19:39
Mimlenecek başka çaren yok :) Benim arabayı tanımayan yok neredeyse :)
Kaçarımız yok madem Hedef E30 ben yarın Borbet alıp koyum garaja :D
w126 MB260SE
11.04.10, 19:42
kaçarımız yok madem hedef e30 ben yarın borbet alıp koyum garaja :d
:d :d :d :d :d :d
bugün sadece benzin yaktık gezintiye çıktık.
http://img248.imageshack.us/img248/5997/resim0001640x480.jpg
tepesinden inmedik bugün iş güçten ...
w126 MB260SE
11.04.10, 20:50
sınava gittim geldim :D
Buluşmaya gelmediniz unuttunuz sanırım... :)
Ön kaputtaki yıldız takıldı en sonunda kerem eline sağlık,
jantlar temizlenip parlatıldı serkan eline sağlık,
lastikler parlatıldı dış plastik aksamla beraber nuri eline sağlık
Göğüs ve döşeme kremlendi araba silindi elime sağlık ;)
adanalar yendi çaylar içildi buluşmaya gelenlerin ayağına sağlık :)
EDE bişey yapmadı bugün canı istemedi. Elinden Tutup Gezdirdim biraz. Mercedes Buluşması varmış oraya götürdüm.
Arkadaşlarının yanına. Çok Memnun Kaldı..
Herkese Sonsuz Teşekkürler...
Bindim 2 tur attım geri park yerine koydum :)
Gayrettepeye bayrampaşaya uzandım geldim...
w126 MB260SE
12.04.10, 18:40
Akşama kadar kapısını açmadım dinlendi dün çok yoruldu :D
seco_tuning
12.04.10, 18:59
YAtıyor taki birdahaki buluşmaya kadar.
ön arka cam fitilllerini sipariş ettim ..
bisikletin jantlarını düzelttirdim frenleri sıktırdım yıkattım garaja cektim :) :) :)
w126 MB260SE
15.04.10, 12:20
Okula geldim 2 saat sonra eve gidicem kapının önüne koyacam :)
10W-40 Mobil yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
Mazot filtresi
Mazot süzgeci
Direksiyon yağı - filtresi değişti
Egzoz el freni halatına sürtüyodu, o yapıldı, cd çaların elektrik tesisatı yapıldı, havalandırma borusuna temizleyici köpük sıktım.
Güzelcene yıkattım, lastik temizleyici köpük sıktım, deposunu doldurdum.
Daha ne yapayım?:)
seco_tuning
16.04.10, 21:40
Benzin aldım iki turladım yanladım döndüm çektim garaja
10W-40 Mobil yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
Mazot filtresi
Mazot süzgeci
Direksiyon yağı - filtresi değişti
Egzoz el freni halatına sürtüyodu, o yapıldı, cd çaların elektrik tesisatı yapıldı, havalandırma borusuna temizleyici köpük sıktım.
Güzelcene yıkattım, lastik temizleyici köpük sıktım, deposunu doldurdum.
Daha ne yapayım?:)
Eline Sağlık. Daha Ne Yapcan... Hayırlı Olsun.
Benzin aldım iki turladım yanladım döndüm çektim garaja
Hakkını Verdim Diyosun.. :) :)
dönüpte bakamadım bile yorgunluktan öyle yatıyo garajda :(
Bugün akşam 9da Nazilli Team'in buluşmasına gidip bir boy pos gösterip geldi :D
Bugün akşam 9da Nazilli Team'in buluşmasına gidip bir boy pos gösterip geldi :D
:) :) :) Tebrikler...
Kısmetse Kendileri Kuaföre Gidecek....
seco_tuning
17.04.10, 09:08
Eline Sağlık. Daha Ne Yapcan... Hayırlı Olsun.
Hakkını Verdim Diyosun.. :) :)
Vermeye başladım diyelim:D
Tesisat için kablo geçirmem lazim ama kendime hiç güvenmiyorum doğrusu..
5 Lt shell 10/40 yağ
hava filtresi
yağ filtresi
polen filtresi
190 tl
michelin energy saver 195 65 15
560tl
5 Lt shell 10/40 yağ
hava filtresi
yağ filtresi
polen filtresi
190 tl
michelin energy saver 195 65 15
560tl
Lastikler V mi H mi?
Baya ucuza almışsın.Ben V yi 650 ye aldım..
Lastikler V mi H mi?
Baya ucuza almışsın.Ben V yi 650 ye aldım..
Lastikler H sınıfı.
Lastik fiyatı baya iyiymiş. Ben de düşünüyorum taktırmayı.
w126 MB260SE
18.04.10, 10:19
11.Nisan buluşmasından beri elimi dahi sürmedim...
dün klima gazını değiştirdik, farların içini temizlettim. şimdi aşşağda beni bekliyor bu yılın ilk deniz sefasını yapacaz =)
Lastik fiyatı baya iyiymiş. Ben de düşünüyorum taktırmayı.
internet çıktı kazıklanma devri sona erdi :cool:
daha şimdi gezmekten geldim biraz piknik havası vardı ama doluya tutulduk dağda :)
w126 MB260SE
18.04.10, 22:19
Akşama kadar gezdim diyelim...
1 Hafta Gezdikten ve Yağışlı Havalardan Sonra Yarın Temizlik Bizi Bekler
w126 MB260SE
18.04.10, 22:23
1 Hafta Gezdikten ve Yağışlı Havalardan Sonra Yarın Temizlik Bizi Bekler
ZMS'ye elimi sürersem namertim :D :D
ZMS'ye elimi sürersem namertim :D :D
Görüşürüz :p:p
w126 MB260SE
18.04.10, 22:58
Görüşürüz :p:p
Farlarıyla ön camı silecekler temizliyor..Bence yeterli...
Farlarıyla ön camı silecekler temizliyor..Bence yeterli...
:)))))))))
w126 MB260SE
18.04.10, 23:11
:)))))))))
;)Anladın sen onu...Önümüzdeki cumartesiye kadar elimi sürmem :)
;)Anladın sen onu...Önümüzdeki cumartesiye kadar elimi sürmem :)
Zaten ondan sonra kirde çıkmıyo tabakalaşıyo orda :) :) :)
w126 MB260SE
19.04.10, 07:37
Zaten ondan sonra kirde çıkmıyo tabakalaşıyo orda :) :) :)
Çıkar çıkar :)
Detaylı olarak Yıkandı.
Klima Gazı Yenilendi...
oturdum içine müzik dinledim bi sigara içtim kapadım kapısını garajda yatıyo :D
w126 MB260SE
20.04.10, 12:10
Detaylı olarak Yıkandı.
Klima Gazı Yenilendi...
Ben demiştim sana gazı yenilencek diye...Hiç açmazsan klimayı böyle olur işte...Bide Mercedes'e biniyosun...:mad: :mad:
w126 MB260SE
20.04.10, 12:13
Bir buçuk haftadır elimi sürmedim basıp marşına biniyorum...Dün LPG bitti durup almaya üşendim,benzine geçtim,oda bitmek üzereyken benzinliğe girdim :D :D :D
şok şok şok... zms tüplümüydü ????????? :(
Ben demiştim sana gazı yenilencek diye...Hiç açmazsan klimayı böyle olur işte...Bide Mercedes'e biniyosun...:mad: :mad:
la nolacak Klima gazı yenilenmiş oluyp işte kaç paraysa ver yenile.. :)
Orginal Tüplü ama :) :) :) :)
Hayat Şartları Mecburen...
285 liraya depoyu fulledim.
Karnı tok bir şekilde evinde inzivaya çekildi..
vay be paraya bak.
vay be paraya bak.
Paranın demeti 657 lerde ya naptın..
Valla hayatım boyunca 100 liradan fazla yakıt alamadım, bak yakıt ( lpg-benzin) diyorum benzin değil. :)
şamandıra bozulmasın diye hep depoyu boşalt doldur yaparım ;) yarım depo yakıt almam. çünkü yarım yarım yakıt alınca şamandıranın açıkta kalan telleri yakıt buharından dolayı paslanma yapıp kısa zamanda ekrana yanlış değerler veriyor. belli bir süre sonra da kopuyor.
w126 MB260SE
20.04.10, 19:01
Günaydınlar... :) :)
w126 MB260SE
20.04.10, 19:02
la nolacak Klima gazı yenilenmiş oluyp işte kaç paraysa ver yenile.. :)
Sen daha öyle kullan bak bakalım başına daha ne işler açacak o klima...
w126 MB260SE
20.04.10, 19:02
Orginal Tüplü ama :) :) :) :)
Hayat Şartları Mecburen...
Napalım Serkan gibi babamız yok bizim :D :D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:03
Hayat ona güzel valla :) Depoyu en son tam 1 sene önce fullemiştim...Motoru 0'ladıktan sonra rodaj yaparken :)
w126 MB260SE
20.04.10, 19:04
şamandıra bozulmasın diye hep depoyu boşalt doldur yaparım ;) yarım depo yakıt almam. çünkü yarım yarım yakıt alınca şamandıranın açıkta kalan telleri yakıt buharından dolayı paslanma yapıp kısa zamanda ekrana yanlış değerler veriyor. belli bir süre sonra da kopuyor.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Benim 10 yıldır kopmadı abi...5 senede ondan öncesi olsa 15 yıl...Boşver kasma bitirecem diye yada bagaja bidonla mazot koy bittikçe fulle :p :p :D :D
Kerem sende Mesutlaştın.
Tek tek ne yazıyon.Orda alıntı+ var ona tıklayarak yazsana..
w126 MB260SE
20.04.10, 19:10
Kerem sende Mesutlaştın.
Tek tek ne yazıyon.Orda alıntı+ var ona tıklayarak yazsana..
Bencede...Nikotin zamanım gelmiş anladığım kadarıyla :rolleyes: Uyarı için teşekkürler...
Bencede...Nikotin zamanım gelmiş anladığım kadarıyla :rolleyes: Uyarı için teşekkürler...
Dumansız hava sahası..
w126 MB260SE
20.04.10, 19:16
Dumansız hava sahası..
Bana dumansız hava sahası diyen kaç kişi olduysa dükkanını veya evinin önünde lastik yakarak dumanlı hava sahasına çevirdim :) :) :)
Bana dumansız hava sahası diyen kaç kişi olduysa dükkanını veya evinin önünde lastik yakarak dumanlı hava sahasına çevirdim :) :) :)
Ciğerlerin ne renk görmek isterdim doğrusu...
w126 MB260SE
20.04.10, 19:21
Kırmızımsı Bordo olması gerek..
abi sen sanki içmiyonda :D:D
Kırmızımsı Bordo olması gerek..
kerem sana laf eden uğura bininkiler ne renk asıl bilemem :D:D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:26
abi sen sanki içmiyonda :d:d
kerem sana laf eden uğura bininkiler ne renk asıl bilemem :d:d
:d :d :d :d :d
:d :d :d :d :d
muhabbetin ortasında du yakıyım du yakıyım diyince bilemicem kapkaradır garanti :D:D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:30
muhabbetin ortasında du yakıyım du yakıyım diyince bilemicem kapkaradır garanti :D:D
ben WD40 la yağlıyom temizliyom her hafta :p :p :D :D
Keremi psikolojikmen yıkıp cigarayı bıraktırcaktım
Faruk sende hemen deşifre ettin beni..
ben WD40 la yağlıyom temizliyom her hafta :p :p :D :D
wd40 her derde deva :D:D
abi köpek .... yemekten vazgeçermi diyolar bana doğru valla uğraşa değmez bizim için :D:D:D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:35
Abi ben istediğim an bırakırım sigarayı...Daha önce 2 kere bıraktım 1 yıl ve 8 ay kadar...Ama keyfi bi başka :) :) Şöle arabayı akşam üzeri güneşe doğru çekecen parkları yakacan müziği hafif açacan 1 tane yakacan oturup izlicen :)
Abi ben istediğim an bırakırım sigarayı...Daha önce 2 kere bıraktım 1 yıl ve 8 ay kadar...Ama keyfi bi başka :) :) Şöle arabayı akşam üzeri güneşe doğru çekecen parkları yakacan müziği hafif açacan 1 tane yakacan oturup izlicen :)
O dediğin profede cigara değil red label içilir.Buzlu..
kerem aynı kafadanız sigara içmeye bahçeye garaja gidiyom ben manzara olmasada yıldıza biniyom hafif müzik ve sigara :D:D uğur abide sunroofu açıp içiyodu :D:D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:38
O dediğin profede cigara değil red label içilir.Buzlu..
O ztn arabada mini barda duruyo olucak işte :) :D :D
O ztn arabada mini barda duruyo olucak işte :) :D :D
jack daniels forever :D:D ama en iyisi turkish rakı :D:D
w126 MB260SE
20.04.10, 19:57
Evet konuya dönelim bu kadar gaynatma yeter :)
Bugün aracıma hiçbişi yapmadım...Allah razı olsun yağmur yağdı bi güzel yıkandı ama kuruyunca gene eski hale döndü :)
Evet konuya dönelim bu kadar gaynatma yeter :)
Bugün aracıma hiçbişi yapmadım...Allah razı olsun yağmur yağdı bi güzel yıkandı ama kuruyunca gene eski hale döndü :)
ben yemekten sonra sigaramı onunla beraber içtim okadar pis bi şekilde garajda yatıyo yani iş güçten bakamıyorum bile :(
w126 MB260SE
20.04.10, 20:00
ben yemekten sonra sigaramı onunla beraber içtim okadar pis bi şekilde garajda yatıyo yani iş güçten bakamıyorum bile :(
Çok yüz verince şımarıyo benimki :D :D
Çok yüz verince şımarıyo benimki :D :D
ben sopayı eksik etmiyom şımarmaz :D:D
Hava Gündüz Bulutlu yine Yağmur Yağıyo Ankarada :) :) Ellemiyoruz ...
w126 MB260SE
20.04.10, 20:05
Hava Gündüz Bulutlu yine Yağmur Yağıyo Ankarada :) :) Ellemiyoruz ...
Aaa olurmu Serkan senin hemen dışarı çıkıp araba yıkaman gerek nası ellemezsin :D :D :D :p :p
http://img.fotoambar.com/img/00000/f47b704ef0c5f060d5e605e98acd29ab.jpg
Kediler benden daha çok ilgileniyo sağolsunlar..
w126 MB260SE
20.04.10, 20:10
eywahhh ne olmuşşşş...Benim arabanın üstünde gezseler mahalledeki bütün kedileri toplar çuvala doldurur çöp bidonuna atarım valla...
aynen benimde böyle abi bitanede tavanında duruyo nöbet bekliyo :D
soğuk olunca garaja sokunca kaputun üstünde uyolar :D:D
uğur abi walla dedim arabayı taramışlar herhalde. ama Allahtan kediinin ayak izymş :D :D :D :D :D
Aaa olurmu Serkan senin hemen dışarı çıkıp araba yıkaman gerek nası ellemezsin :D :D :D :p :p
Walla yıkamak kolayda yolların kuruması lazım :)
w126 MB260SE
22.04.10, 20:12
Bilgisayarlı gaz ayarı yaptırdım 20-TL gaz aldım :)
Viraj lastikleri, alt rotlar, tabla fişekleri, direksiyon amortisörü değişti, Lemförder marka.
Bir de, lastik almam gerekecek 4 adet. Michelin energy saver. 150tl'den ucuza satan bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.
Saygılar...
w126 MB260SE
22.04.10, 23:10
Serkannnn lastikçi senin tanıdık çok bi el at bakimmm...
Viraj lastikleri, alt rotlar, tabla fişekleri, direksiyon amortisörü değişti, Lemförder marka.
Bir de, lastik almam gerekecek 4 adet. Michelin energy saver. 150tl'den ucuza satan bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.
Saygılar...
Gel Yardımcı Olurum. 195 / 65 / 15 mi.
lastik havalarını kontrol ettim iç dış yıkattım mis gibi oldu
son bir haftada motor yağı, dif. yağı, şaft askı lastiği ve bilyası, şanzuman kulağı değişti...
kaç kez yıkandı kirlendi bilmiyorum ama bayağı bir yol yaptık...
bundan iki üç hafta önce de dört yay dört amortisör değişmişti, orjinali olmadığından sachs marka gazlı amortisör kullandık.
hala boyada çıkmak bilmio hoşuna gitti heralde fantazi yaşıo ( w124 )
boyattığına göre daha nekadar km yapmayı düşünüyosun 1.500.000 km yi görecen galiba ?? :D :D :D
ellemiyorum bi haftadır garajda pazardan beri :)
Gel Yardımcı Olurum. 195 / 65 / 15 mi.
Tamam paramı ayarlayıp geleyim o zaman, evet 195-65-15. Alahtan çok bulunan boyut, yoksa ucuza bulamazdım. :)
w126 MB260SE
23.04.10, 09:48
Şu anda kapıda durmuş bana bakıyo hadi gidelim diye ama onunla ilgilenemicem bugün işim var :)
seco_tuning
23.04.10, 23:19
Ne yapmadıkkı:D
İçinde oturdum.Bi kaset dinledim.Eve geldim..
w126 MB260SE
23.04.10, 23:50
Bugün hiçbişi yapmadım eşşek gibi bindim ama yarın ince ince ilgilenicem bebeğimle :)
Bugün hiçbişi yapmadım eşşek gibi bindim ama yarın ince ince ilgilenicem bebeğimle :)
walla ben ilgilendim. Jantlarımı içine kadar yıkadım. Allaha Şükür el ayak giriyo :)
Seni çiçeğimin yanına götürcem Yarın... :) :) :)
140 garaja çekildi
211 iç dış komple kuaföre girdi :D kokoş oldu azcık :)
124 ün macun ve kaba işleri bitti,amg smoke stoplar geldi ingiltereden,lorinser body kit vida aralıkları tutmuyor lanet okuyorum,pazar günü olup bi an önce şeker gibi çıkmasını istiyorum,restorasyon resimlerini paylaşacağım...
w126 MB260SE
24.04.10, 00:18
walla ben ilgilendim. Jantlarımı içine kadar yıkadım. Allaha Şükür el ayak giriyo :)
Seni çiçeğimin yanına götürcem Yarın... :) :) :)
Gidelim çiçoğumun yanınaaaaa :D D:
bizimki pislik içinde yatıyo hala elleyemedik yav :D:D
bizimki pislik içinde yatıyo hala elleyemedik yav :D:D
Ben kedilere karşı üzerine çarşaf attım.
Cillop gibi yatıyo şimdi..
Ben kedilere karşı üzerine çarşaf attım.
Cillop gibi yatıyo şimdi..
abi ben atsam komple atmam lazım hayvanlar tavanında oturuyo altından geçmiyo üstünden dolanıp geçiyolar bide tam garajın karşısında inşaat var mermer kesiyolar toz içerde :(
bugünlük hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum...
21 nisan çarşamba günü gebze buluşması nedeni ile 2 kere dışını yalayıp yuttum :) birincisi bitince yağmur çiseledide...şansımız yok
seco_tuning
24.04.10, 21:29
LPG sökülüp atıldı.
Bidaha takılmamak üzere
LPG sökülüp atıldı.
Bidaha takılmamak üzere
Hayırdır yaa.
Ama neyse benzinciler olarak aramıza hoşgeldin kardeşim..
seco_tuning
25.04.10, 09:54
Hayırdır yaa.
Ama neyse benzinciler olarak aramıza hoşgeldin kardeşim..
LPG araca yapacağını yapmış sağolsun kar ediyoruzya alırken ucuz ucuz
dağıtıcıyı kurutmuş nefret ediyorum LPG den 3 kuruş karımız oluyor güya sonra mislisiyle geri alıyor en iyisi benzin şaşmayacaksın 20liraya gideceğin yere 50liraya gideceksin temiz gideceksin.
kırsal motorin forever. :)
LPG araca yapacağını yapmış sağolsun kar ediyoruzya alırken ucuz ucuz
dağıtıcıyı kurutmuş nefret ediyorum LPG den 3 kuruş karımız oluyor güya sonra mislisiyle geri alıyor en iyisi benzin şaşmayacaksın 20liraya gideceğin yere 50liraya gideceksin temiz gideceksin.
Ben km de 30 kr yakıyorum benzinde.Ceminki lpg li 102 motor 35 kr yakıyomuş anlamadım..
w126 MB260SE
25.04.10, 11:19
400 m S320 ile kalktım...3 boy ayırdım...
İç Dış Yıkadım Yaladım yuttum...LPG'yi fulledim,50 lirada benzin aldım...
seco_tuning
25.04.10, 13:05
400 m S320 ile kalktım...3 boy ayırdım...
İç Dış Yıkadım Yaladım yuttum...LPG'yi fulledim,50 lirada benzin aldım...
Ben ne yaptım kerem:(
Ben km de 30 kr yakıyorum benzinde.Ceminki lpg li 102 motor 35 kr yakıyomuş anlamadım..
abi benzinde 35 kr imkansız ben gazda 35 yakıyom ;)yanlış anlaşılmasın aracım otomatik 102 motor ve şehir içinde 35 yakıyorum şehirler arası benzinde 35 yakıyosa bişey diyemem zaten ona :)
102 motorla lpg'de şehir içi 35 kr nasıl yakıyosunuz çok fazla ya, benim e39 520'm 124 kasadan daha ağır, otomatik vites 6 silindir 25-27 kr yakıyorum ş.içi, araba da 150 hp 102 motorlar 115 hp civarı değil mi ? gerçekten ilginç.
102 motorla lpg'de şehir içi 35 kr nasıl yakıyosunuz çok fazla ya, benim e39 520'm 124 kasadan daha ağır, otomatik vites 6 silindir 25-27 kr yakıyorum ş.içi, araba da 150 hp 102 motorlar 115 hp civarı değil mi ? gerçekten ilginç.
102 motorlar mekanik enjeksyonlu sizin e39 elektronik cok nokta enjeksyonlu yani sıralı lpg bizimö sıralı değil aradaki farkı anlamışssınızdır umarım :) neden fazla yaktığımıda :) sadece ben böyle yakmıyorum forum üyelerinden benimle aynı araca sahip arkadaşlarımız var (102 motor otomatik) oda benimle aynı yakıyo :)
w126 MB260SE
25.04.10, 15:17
102 motorlar mekanik enjeksyonlu sizin e39 elektronik cok nokta enjeksyonlu yani sıralı lpg bizimö sıralı değil aradaki farkı anlamışssınızdır umarım :) neden fazla yaktığımıda :) sadece ben böyle yakmıyorum forum üyelerinden benimle aynı araca sahip arkadaşlarımız var (102 motor otomatik) oda benimle aynı yakıyo :)
Benim M103 (6 silindir)şehir içi 20 Krş yakıyor...
Neyse bugün pursaklara inşaata gittim geldim yerine koydum geri yarın sabah 8 de geri marş yapıcak okula :(
Benim M103 (6 silindir)şehir içi 20 Krş yakıyor...
Neyse bugün pursaklara inşaata gittim geldim yerine koydum geri yarın sabah 8 de geri marş yapıcak okula :(
ula ben bu arabaya benzın döker yakarım ozaman 20 kuruş ne demek ya 6 sılındır arabada ben sehırler arası 180 190 kr yakıyom anca:mad:
Sıralıyla düz sitem arasındaki farkın bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.
Sıralıyla düz sitem arasındaki farkın bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.
motor farkı oldukça büyük m111 w124 şart :(
o yıllarda ki benzinli motor teknolojisinde bmw önde, w210 m111 otomatik kullandım geçen lpg'li, işkence gibiydi araba gitmiyo, benim 520'yle de yaklaşık aynı yakıyo.
o yıllarda ki benzinli motor teknolojisinde bmw önde, w210 m111 otomatik kullandım geçen lpg'li, işkence gibiydi araba gitmiyo, benim 520'yle de yaklaşık aynı yakıyo.
o dediğiniz takılan markaya uygulayan kişiye görede değişiyo .
Benzinli bile olsa m111 otomatik 210'lar çok hantal mercedes de yanlışını anladı kompressör kullanmaya başladı
seco_tuning
25.04.10, 18:01
Yakıtı etkileyen birçok faktör var,
1-Aracın durumu mekanik, elektronik , lastik hava koşulu yol koşulu ağırlığı
2-Kullanıcı karakteristiği ve bu davranışın araca uygulanışı hızlı, yavaş, devirli sert
3-Trafik durumu dur kalk vs.
4-Aracın toplam kilometre vs zamana bağlı yıpranmaları kullanılan yağ
5-
.
.
.
Liste uzar gider Bir araç fabrikadan çıktıktan sonra asla aynı özellliklerdeki eşiyle aynı olmaz.
Yakıtı etkileyen birçok faktör var,
1-Aracın durumu mekanik, elektronik , lastik hava koşulu yol koşulu ağırlığı
2-Kullanıcı karakteristiği ve bu davranışın araca uygulanışı hızlı, yavaş, devirli sert
3-Trafik durumu dur kalk vs.
4-Aracın toplam kilometre vs zamana bağlı yıpranmaları kullanılan yağ
5-
.
.
.
Liste uzar gider Bir araç fabrikadan çıktıktan sonra asla aynı özellliklerdeki eşiyle aynı olmaz.
benım tek kaybım senınde yazdıgın gıbı dur kalklar sehır ıcınde vede aracın otomatık olması en buyuk etken ben ınanmıyorumkı bı m101 motor otomatık 200e sehır ıcınde mınımum gazda 300 den asagı yaksın en az 300 sehır ıcınden bahsedıyoruz sehırler arası bende 180 kr yakıyorum zaten....
arkadaşlar 92 model 124 kasa 200e aracımızı LPG de kullanıyoruz babamla birlikte şehir içi kullanımda babam kullanırken 30 krş a düşüyor bazen ama genelde 35 kuruş yakıyoruz...
bu arada kayahan bey aracınızın aynısı e39 kasa 5.20i halamın oğlunda vardı manuel vites km. de 60 kuruş yakıyordu benzinde ??
bugün aracımla yaklaşık 70-80 km yol yaptık yıkadık kuruladık gezdik tozduk...
bu kerem terzi nasıl oluyorda şehir içinde 2600cc ve 6 silindirli bir araçla 20 kuruş yakıyor anlamadım help me kerem terzi :)
amerıcan stop yaptım alarmın sırenını degıstırdım
gezdik biraz :) ama benzin ışığı arada göz kırptı :) benzinde binsek yandık valla :D:D
Ortalama 15 litre lpg yakıyorumankara'da şehiriçinne lpg 1,63-1,85 arası ankarada hesaplayın atık. lpg'nin ucuz olmasının etkisi de büyük, 300 td 30 kr yakıyo şehiriçi :D bmw bile daha ekonomik geliyo :D
kayahan bey, kerem terzi, uğur yüksek abilerim sizlerin yakıt durumunu anlayamadım gitti...
seco_tuning
26.04.10, 19:11
Kerem bugün benim araca ne yapıldı ve sonuç ne anlatırmısın:D
Ortalama 15 litre lpg yakıyorumankara'da şehiriçinne lpg 1,63-1,85 arası ankarada hesaplayın atık. lpg'nin ucuz olmasının etkisi de büyük, 300 td 30 kr yakıyo şehiriçi :D bmw bile daha ekonomik geliyo :D
lpg nin litre fiyatı mı 1,63-1,85?
lpg nin litre fiyatı mı 1,63-1,85?
eğer öyleyse burda bize fena ittiriyolar 2.10 2.00 :confused:
w126 MB260SE
26.04.10, 23:42
Hiçbişi yapmadım eşşek gibi bindim...
LPG fiyatı bulunduğum ilçede 1.90 ile 2.05 arasında değişmekte...
seco_tuning
28.04.10, 18:59
Dağıtıcı-kurbağa değşti enjektörler temizlendi LPG söküldü tam driftlik oldu:D
Dağıtıcı-kurbağa değşti enjektörler temizlendi LPG söküldü tam driftlik oldu:D
Hayırlı Olsun...
Silik Lastiklerle Bekliyoruzzz.....
seco_tuning
28.04.10, 19:26
Hayırlı Olsun...
9x16 borbet az kaldı önce yağ fren sonra kayma:D
bas çek patlasın ver gazı yanlasın misalii... :) bugün sırf mercedesin gazını bitirmek için dersaneye arabayla gittim geldim dolaştım biraz bitmedi bitince depoyu full leyip kaç km gidip km de kaç para yaktığına tekrar bakacağım...
bas çek patlasın ver gazı yanlasın misalii... :) bugün sırf mercedesin gazını bitirmek için dersaneye arabayla gittim geldim dolaştım biraz bitmedi bitince depoyu full leyip kaç km gidip km de kaç para yaktığına tekrar bakacağım...
patlama yok Malesef ;)
var Gazı Yanlasın :D
seco_tuning
28.04.10, 20:38
Az önce güzelce bi yıkadım pırıl pırıl oldu
pislik içinde garajında yatıyo binemiyoz parasızlıktan temizleyemiyoz hastalıktan.... :)
Hayırlı Olsun...
sevgili mod :D silik öle mi yazılır :D bi de msn den inkliş yazışıoz :p slick lastik :)
w126 MB260SE
28.04.10, 22:36
Okula gittim 1 saatlik öğle tatilinde 70 km yaptım işlerimi hallettim geri okula döndüm :s Yani Hiçbişi yapmadım :)
bugun meyle ön cam lastiğim geldi , degısımı gerceklestırdık mis gibi oldu ;)
Karnını doyurdum camışın.
850km gitmişim 59,258litre eurodiesel ile.
6.97litre/100km yapıyor litre hesabı olarak, kilometrede 21 kuruş yani. (3.11tl/litre eurodiesel)
Bir de Carpex'in mazot katkısından koydum, katkılar da işe yarıyor mu bilmiyorum ama psikolojik olarak işe yaradığı kesin.:D
w126 MB260SE
30.04.10, 11:59
ZMS'ye yeni aksesuar projesi için araştırma yaptım :)
Buharla yıkattım iç dış. Bi de hızlı cila.
W124 hayatında görmediği muameleyi gördü bugün, acayip memnun kaldık. ;)
http://www.buhaar.com/Default.aspx Adresi de bu.
geri vites kornası taktım :D kaput dilini yağladım zorlanıyodu biraz :)
124 ün 4 kapı ve bagaj lastiği sıfır lastikleriyle değiştirildi kapanma ve açılma sesinde belirgin değişiklik meydana geldi...aşırı yağmur yagdıgı için temizleme işlemi sonraki günlere sallandı :)
124 ün 4 kapı ve bagaj lastiği sıfır lastikleriyle değiştirildi kapanma ve açılma sesinde belirgin değişiklik meydana geldi...aşırı yağmur yagdıgı için temizleme işlemi sonraki günlere sallandı :)
Hayırlı olsun. :)
Ne kadara mal oldu sorması ayıp? Markası neydi bir de?
bal mumu ile deri aksamlar beslendi..
otomatik antendeki tam çalışma sorunu halletmeye çalıştım beceremedim :) pis leş gibi 1 tur attım bıraktım otoparka...
yarın uğur abinin yanına gidecek yıldız ziyarete...
Hayırlı olsun. :)
Ne kadara mal oldu sorması ayıp? Markası neydi bir de?
teşekkürler Eriş :) tanesi 106 TL geldi zarzor pazarlıkla,markasına bakmadım fakat orjinal yıldızlı parça oldugunu biliyorum :) bagaj lastiğini de yine zar zor 89 TL ye aldık yaptırdık :)
sol cam üstü nikelajımın lastiği çıkmıştı yapıştırttım; kalorifer musluğunda su kaçırıyordu onu idare edecek şekilde elden geçirdim( bulamıyorum yenisini :( ); motor kaputunun iç izolasyon süngerini getirtmiştim onu yapıştırttım
sol cam üstü nikelajımın lastiği çıkmıştı yapıştırttım; kalorifer musluğunda su kaçırıyordu onu idare edecek şekilde elden geçirdim( bulamıyorum yenisini :( ); motor kaputunun iç izolasyon süngerini getirtmiştim onu yapıştırttım
bebek iyice yaza hazırlandı heyt maşallah Serdar abiii:D
bir güzel yıkattım evin önüne yatırdım
w126 MB260SE
02.05.10, 18:40
ZMS 2 gündür yatıyor pazarteside yatıcak...
cumartesi w124 230'u 320.000 bakıma g ötürdüm...
Yağ,Yağ Filitresi,Bujiler,Hava Filitresi,Benzin Filitresi,Direksiyon Filitresi ve Yağı,LPG Filitresi,4 fren Hortumu,4 Balata,Enjektörler değişti,Rot amortisörü değişti...Gaz ayarı yapıldı...Pasta Cila Çekildi...
Yarın gene Servise ***ürcem çünkü Devirdaimi patlattım :) :) :)
ZMS 2 gündür yatıyor pazarteside yatıcak...
cumartesi w124 230'u 320.000 bakıma g ötürdüm...
Yağ,Yağ Filitresi,Bujiler,Hava Filitresi,Benzin Filitresi,Direksiyon Filitresi ve Yağı,LPG Filitresi,4 fren Hortumu,4 Balata,Enjektörler değişti,Rot amortisörü değişti...Gaz ayarı yapıldı...Pasta Cila Çekildi...
Yarın gene Servise ***ürcem çünkü Devirdaimi patlattım :) :) :)
Pazartesi Koşturmaca var Anlaşılan :)
bugün uğur yüksek abimin ziyaretine gidecektim arabaya baktım çamur gibi olmuş artık çıktık petrole gittim gazı bitiremedim bir türlü full leyim dedim LPG yi lavabodan çıkana kadar 75.10 tl olmuştu durdurduk ama 75 lira geçti :) bende maximum 60 liraya falan dolar diyordum neyse aldık yakıtı yıkadım kuruladım bir aksilik çıkınca misafirim geldi uğur abiyede gidemedim sahile indim kafa çektik hafiften ordan mcdonalds a gittik dondurmamızı yedik ordanda evimize geldik... toplamda 70-80 km yol yaptık yıldızla...
bugün uğur yüksek abimin ziyaretine gidecektim arabaya baktım çamur gibi olmuş artık çıktık petrole gittim gazı bitiremedim bir türlü full leyim dedim LPG yi lavabodan çıkana kadar 75.10 tl olmuştu durdurduk ama 75 lira geçti :) bende maximum 60 liraya falan dolar diyordum neyse aldık yakıtı yıkadım kuruladım bir aksilik çıkınca misafirim geldi uğur abiyede gidemedim sahile indim kafa çektik hafiften ordan mcdonalds a gittik dondurmamızı yedik ordanda evimize geldik... toplamda 70-80 km yol yaptık yıldızla...
alkol iyi bişey deil demeden edemicem.
alkol iyi bişey deil demeden edemicem.
bencede...
bana gelince öle bi çıktım dolandım toz içinde geri koydum tozu uctu biraz :D
teşekkürler Eriş :) tanesi 106 TL geldi zarzor pazarlıkla,markasına bakmadım fakat orjinal yıldızlı parça oldugunu biliyorum :) bagaj lastiğini de yine zar zor 89 TL ye aldık yaptırdık :)
Benim de tüm fitillerin değişmesi lazım, sunroof dahil. Fiyat almıştım, kapılar kaliteli alman malı olurda 350tl idi yanlış hatırlamıyorsam, 2. sınıf alman malı da 250tl idi. Bagaj fitili de alman malı 60tl gibi bişeydi. Sunroof fitili 170tl idi.
Tabi bi de bunların işçilikleri var. 200tl gibi de işçilik tutacaktı, ben deerteledim tabi başka bahara. :)
Sizin fiyat iyiymiş gerçekten.
dun gece saat 11 de yıkattım :D
dun gece saat 11 de yıkattım :D
Sabaha Acil İşler Olunca Geceden Yıkatmak Lazım Aferin..
Ama Yıkatmak Tarzım Değil... Nedense Yıkattığım Zaman Hep Kızıyorum bura böyle mi olur burası kalmış diye.
Elimden Geldiğince Kendim Yıkarım...
ama gece gecede olmuyo Tabiki...
Kolay Gelsin...
w126 MB260SE
03.05.10, 23:02
w124 230'umun devirdaimi değiştirdim..2 tane orjinal HELLA arka stop aldım :) Bu kadar bakım ona 3 sene daha gider :)
w124 230'umun devirdaimi değiştirdim..2 tane orjinal HELLA arka stop aldım :) Bu kadar bakım ona 3 sene daha gider :)
Hayırdır Stopları niye Değiştirdin Yoksa :):):):)
w126 MB260SE
04.05.10, 12:01
Hayırdır Stopları niye Değiştirdin Yoksa :):):):)
Çarptım gardaş hayır mı :) sağ stopla jeep'in sol ön kapıyı dağıttım :) Piyasa artis oldukça çok stop değiştirirz... ;)
bugün yıldıza hiçbirşey yapmadım ama yarın çok lazım kendileri istanbul tarafına gidicem biraz gezip tozucam...
Çarptım gardaş hayır mı :) sağ stopla jeep'in sol ön kapıyı dağıttım :) Piyasa artis oldukça çok stop değiştirirz... ;)
Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim. Ama Adamda Artisin biriydi Bakışlar Falan. 2. Çarpmayı Haketti o anda.
Bakma Bende Bayaa Sinirliydimm
işten gelince içine oturup sigara içtim okadar :(
Devir göstergesi ile ilgili sigorta atmış, onu değiştirdik. Direksiyon boşluğunu aldık. Gaz pedalının konumunu ayarladık. Cam açma mekanizmalarında sıkıntı vardı, camlar fitile yapışmış onu hallettik.
Yarın da hız sabitleyici motorunu monte edicez, bir sıkıntı olmaz inşallah.
Jantın birisi düzeltildi, balans yapıldı, viraj demiri şase ayakları değişti, ayakların çabuk kopmasıyla ilgili bi tezim vardı, onu denedim bakalım hayırlısı.
egzoz borularını değiştirdim
cam filmi uyguladım
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=593
dün yıkattım bugün gezcem :D
en son mazot deposunu temizlettim filtreyi değiştirttim
Vizeye girdi başarıyla geçtiği içinde ödül olarak 100 Liralık benzin alıverdim :D
elsoberano
08.05.10, 20:04
bakım zamanı gelmişti bakım yaptırdım(yağ hava,benzin,polen)filitreleri değişti
lpg yi fulledik 20 liralık benzin aldık (ilk çalışma için şart benzin :D:D) temizledik pakladık yarınki kütahya yolculuğuna hazırladık :)
w126 MB260SE
08.05.10, 22:29
İç Dış Detaylı Temizlendi...
İç Dış Detaylı Temizlendi...
Aynen Temizlendii :)
seco_tuning
09.05.10, 15:51
Panjuru mat siyaha boyadım.
Turladım.
az önce kütahyadan geldik kendisiyle 250 km kadar yol yaptık komple sinek oldu ön taraf bide yağmur yağdı çamur içinde pislik içinde garajında yatıyo şuanda :( :D:D
w126 MB260SE
09.05.10, 23:37
50 lira gaz 40 lira benzin aldım benzinin 30'unu yedim :D :D :D
50 lira gaz 40 lira benzin aldım benzinin 30'unu yedim :D :D :D
kerem buguün 250 kmde 50 liralık gaz yaktım ben biraz basınca sömürdük sanırım sen 30 liralık benzini kaç km de yaktın :D:D geldim gene gaz aldım arabaya teke düşünce ışık :D:D
w126 MB260SE
09.05.10, 23:50
kerem buguün 250 kmde 50 liralık gaz yaktım ben biraz basınca sömürdük sanırım sen 30 liralık benzini kaç km de yaktın :D:D geldim gene gaz aldım arabaya teke düşünce ışık :D:D
30-Tl'ye 30 km...Benimki düz hesap yakıyo... :D :D Benzinde oynadım biraz performans amaçlı... :D :D
Eryaman - Aydınlıkevler Arasında Dolandı... Yağmur Yağdı Sormayın Üzüldü Biraz...
Esenboğaya gittim geldim, ortalama hızım 140 civarıydı. Arada bir basmak gerekiyormuş, arabanın isteği arttı çevreyolunu görünce. :)
Araba hız ister depo yakıt ister, ben napayım, benim işim de zor. :D
Esenboğaya gittim geldim, ortalama hızım 140 civarıydı. Arada bir basmak gerekiyormuş, arabanın isteği arttı çevreyolunu görünce. :)
Araba hız ister depo yakıt ister, ben napayım, benim işim de zor. :D
O yolda Radar Var Dikkat Et.
Memleketimden Geçmişsin :) :) Hasköy :)
O yolda Radar Var Dikkat Et.
Memleketimden Geçmişsin :) :) Hasköy :)
Valla önümü anca görüyodum, radar beni görememiştir.:D
Borusan'ı geçince oluyor genelde radar, orda da sakindim zaten. Çevreyolunda hiç denk gelmedim.
Hasköy ne tarafta bilmiyorum ama Akyurt Tüv Türk ile akraba olmuştum geçtiğimiz yaz, hiç sevmiyorum o yüzden oraları. Anılarım depreşiyor.:D
Hasköy pursakları geçince sol tarafta mı kalıyor?
w126 MB260SE
10.05.10, 07:17
Eryaman - Aydınlıkevler Arasında Dolandı... Yağmur Yağdı Sormayın Üzüldü Biraz...
Ne yağdı bee :)
Konsol aydınlatmalarını hallettik bugün. Havalandırma panosu da arızalıydı, lehimlerini yeniledik. Torpido söküldü sağ havalandırma borusu yerinden çıkmış onu da taktık. Baya güzel oldu. :)
göstergeyi söktüm.
http://www.mbclubtr.com/showthread.php?t=617
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.