Orijinalini görmek için tıklayınız : Klİmali debrİyaj setİ hakkinda!
Klimalı debriyaj seti yada Klimasız debriyaj seti diye birşeyler var.ayrıca 228mm veya 215mm seçenekleri var.nedir bu olay?açıklayan olursa sevinirim.saygılar..
yok öyle bir set. debriyajlar standarttır.
Klimalı Volant olur. ve o volant oynar volanttır.
volant 2 parçadan oluşur ve aralarında 2 adet kocaman yay bulunur.
Sizin dediğiniz de bu volant'ın setidir. Sizde de büyük ihtimal Klimalı Volant çıkabilir.
Luk Seti Baskı + Balata + Bilya 400 Civarında dır.
Klima debriyajı denilen ile normal bizim bildiğimizin alakası yok.
Klima debriyajı benim anladığım kadarıyla, klima kompressor ünü devreye sokma ve çıkarma işleminde görev alan bi sistem.
Klima debriyajı denilen ile normal bizim bildiğimizin alakası yok.
Klima debriyajı benim anladığım kadarıyla, klima kompressor ünü devreye sokma ve çıkarma işleminde görev alan bi sistem.
Bazı Volantlarda Klimalı tipi çıkar o Volant sağ sola 1 santim oynar. sistemi öyledir.
Kendi Aracımda Mevcut.
muratmercedes
18.07.10, 20:12
kilimalı debraj seti farklıdır.kilimalı şaft farklıdır.oynar volant ların balata göbekleri sabitir.
kilimalı debraj seti farklıdır.kilimalı şaft farklıdır.oynar volant ların balata göbekleri sabitir.
o zaman buradan çıkan sonuç şu mu : sonradan takılan klimadan verim alamıyor muyuz?
o zaman buradan çıkan sonuç şu mu : sonradan takılan klimadan verim alamıyor muyuz?
Nasıl Yani Anlamadım ama.
Sistem Şöyle.
Eğer Balata Yaylı ise Volant Düz Olur.
Eğer Balata Düz ise Volant Yaylı (Klimalı) Olur.
Şaft ile klimanın ne alakası var? :S
muratmercedes
19.07.10, 08:40
Şaft ile klimanın ne alakası var? :S
süs olsundiye sitede yazmıyorum.kilimalı aracların orjinalmontajlısı güc kaybını önlemek icin parcalar üzerinde deyişiklik yaparak montajlı üretiliyor araclar.
süs olsundiye sitede yazmıyorum.kilimalı aracların orjinalmontajlısı güc kaybını önlemek icin parcalar üzerinde deyişiklik yaparak montajlı üretiliyor araclar.
anlaşıldı. sonradan takılan klimada orjinalden daha çok güç kaybı oluyor demekki.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim benim gibi bilmeyen birçok arkadaş varmış.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim benim gibi bilmeyen birçok arkadaş varmış.
herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok.
Abi kızdın hemen, bilmediğimden sormuştum. Sağol cevabın için.
Klimalı ve klimasız şaftı arasında nasıl bir fark oluyor bu durumda?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.