PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : oto pasta-cila, boya koruma yardım

seyitali
30.06.10, 20:13
kardeşlerim abilerim aracıma boya koruma ve oluşan derin çizikleri gidermek için pasta cila vs artık ne yapılması gerekiyor. yapılış sıraları nedir? hangi marka ürünleri kullanmam gerekir.

kil diye bir şey var onu nasıl kullana biliriz.

yada bütün bu bakımları dışarıda yaptırsak ne kadar tutar.

çizik kalemleri işe yarıyormu. yarıyorsa nekadar etkili. birde macun gibi dolgular var. derin çizikleri dolduruyor.

tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

xside
30.06.10, 21:09
TR deyken aracımı ziebart ya da polytop a sokuyordum,yağ kir çamur vs... tek su tutmayla akıp gidiyordu,aynı işlemi şimdi 124 e de uygulatacağım,hiç uğraşa gerek kalmıyor,paspaslar ve motor dahil,hortumla su tuttuğumda akıp gidiyordu...

bence profesyonel ellere bırak derim ;)

w126 MB260SE
30.06.10, 21:11
Turan abinin 6 dükkan ilerisindeki ERCEYLAN boya servisi....Tek geçerim...

vmetin
30.06.10, 21:12
iç detaylı temizlik dış boya parlatma ve koruma 300 liraya yaptırtırım sana ama biraz daha inebilirler belki.
not: malzemeler meguiars

tapari75
30.06.10, 21:15
pasta cila ile derin çizikleri götüremessin hatta çizik derin ise iyice açılır... boya koruma konusunda çokta lüzumlu değil bence...

seyitali
30.06.10, 21:26
Turan abinin 6 dükkan ilerisindeki ERCEYLAN boya servisi....Tek geçerim...

tahminince kaça yaparlar kerem.

iç detaylı temizlik dış boya parlatma ve koruma 300 liraya yaptırtırım sana ama biraz daha inebilirler belki.
not: malzemeler meguiars

nerde yapırdın abi

ayrıca cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

vmetin
30.06.10, 21:30
benim arabaya yaptırmadım başka arabaya yapyırdım ama sonuca inanamadım.
cepanın 3. otopark katında technocar

serkan719
30.06.10, 23:03
İlker Abi ERCEYLAN 200 Liraya yapar.. Komple Dış...

JC123
01.07.10, 00:41
İlker usta Erceylan iyi bence benim fiesta gıcır gıcır olmuş bugün aldım çok temiz işçilik.

muratyalcin
01.07.10, 09:30
Bu aralar çankayada hilalde bir kaç yerde kapmanya var kuaför pasa cila 150 lira

seyitali
01.07.10, 12:01
İlker Abi ERCEYLAN 200 Liraya yapar.. Komple Dış...

saol serkan sizin oraya gelince bi görüşelim bakalım ne diyecekler

benim arabaya yaptırmadım başka arabaya yapyırdım ama sonuca inanamadım.
cepanın 3. otopark katında technocar

cepa ya gidip birde orasıyla konuşayım abi

Bu aralar çankayada hilalde bir kaç yerde kapmanya var kuaför pasa cila 150 lira

murab abi senin dediğin de pek cazip geldi iç - dış komple temizlik iyiymiş.

aydınc
01.07.10, 17:32
kardeşlerim abilerim aracıma boya koruma ve oluşan derin çizikleri gidermek için pasta cila vs artık ne yapılması gerekiyor. yapılış sıraları nedir? hangi marka ürünleri kullanmam gerekir.

kil diye bir şey var onu nasıl kullana biliriz.

yada bütün bu bakımları dışarıda yaptırsak ne kadar tutar.

çizik kalemleri işe yarıyormu. yarıyorsa nekadar etkili. birde macun gibi dolgular var. derin çizikleri dolduruyor.

tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

0541 737 72 34 yada 0554 536 66 73 yalçın'ı arayıp neziroğlundan aydının arkadaşıyım dersen gerekli indirimi yapacaktır.
istersen piyasadan bir fiyat al ondan sonra yalçını ara eğer yüksek fiyat çekerse hoplatırım onu :)))

yiğiter
15.10.10, 14:10
. bir iki ay önce istanbulyolu neziroğlun da tavsiye üzerine boya koruma yaptırdım. teflon içerikli nano koruma uyguladılar. kesinlikle tavsiye ediyorum ne çizik kaldı ne hare. ilk günkü kadar parlak şimidi arabam. pasta cila gerçekden de aracın boya ömrünü zamanla azaltıyor üstelik koruyucu özelliğide teflon katkılı koruma kadar etkili değil.boya korumanın yanısıra kaput koruma filmi de yaptırdım üstelik 3 aylık iç dış yıkamada hediye ettiler toplamda590 tuttu ama 400e bıraktılar güzel indirimlerde yapıyorlar. tekrar tekrar tavsiye ederim.